There are no holes in his shoes but a big hole in his world


Cause if one day you wake up
and find that you're missing me
And your heart starts to wonder
where on this earth I could be


Dag 08 – Ett ögonblick


Ett ögonblick. Ett enda ögonblick.

Hur väljer man ett ögonblick? Ska det vara något lyckligt, något som vände upp och ner på världen? Jag har för många ögonblick, både bra och mindre bra.

Ett bra ögonblick var att sitta i en bil och köra runt runt och diskutera dom lite allvarligare sakerna i världen och i livet. Dricka kaffe och känna mig så avslappnad som jag aldrig varit i någon annans sällskap tidigare. Bara känslan av att inte behöva känna något, tänka på något eller egentligen säga så mycket var obeskrivlig.

Ett annat bra ögonblick var att sitta på kajkanten, när det blåste havsvindar i håret. Solen som var på väg att gå ner, snuddade horisontkanten. Skratta åt dåliga skämt som inte ens Bellman själv hade uppskattat, dricka iste som jag egentligen inte tycker om och komma på mig själv med att tänka att så där skulle livet alltid vara. Vara omringad av hav, underbara skratt, fladdrande hår och fina människor.

Det där var två av dom bästa ögonblicken. Dom finaste.



I miss it























kärlek slutar alltid med bråk


först på sen av
du sluta va kär

jag undrar hur
hamna vi här
i gråt och skrik
bråk och misär

som nån svt-dokumentär
om ett lyckligt par
som glidit isär




Dag 07 – Min(a) bästa vän(ner)


Jag kan inte bara välja en. För alla mina närmaste vänner är som min lilla bästis, och alla på olika sätt. Alla passar in där. Alla förtjänar platsen!

Vi börjar sisåhär då, va! Ska försöka att inte skriva en bok om alla bara...

Ida - Ni vet, hon som är så genom som man bara kan bli (genomsnäll, genomglad, genomsöt osv). Hon är den enda som jag kan prata om allt med. Allt allt allt. Hon råkar också vara en av ungefär TVÅ stycken som jag inte får panik av när hon kramar en när man är ledsen eller arg. Som sagt, ta det inte personligt folkens. Inte jag som valt att jag ska vara så knepig! På tal om knepighet. Vet ingen som är SÅ jävla galen som Ida. Skulle man säga "ey, ska vi hoppa på den där tåget och se vart vi hamnar?" så hade hon sagt ja. Hon är så på! Vi har ett drös interna saker. ETT STORT DRÖS! Hälften av allt vi pratar om är internt.. Hon har självdistans, fattar min humor och är bara sådär allmänt jävla go att man blir glad i hela kroppen av henne. Dessutom min pappa Klasse. Jag älskar henne, vavava!

Natalie - Åh min älskade vän! Flickan jag har otroliga minnen med, men som ska envisas med att bo så långt som det bara går härifrån. I världens ände, Kramfors. Jag nog knappt gråtit så mycket som jag gjorde när jag såg hennes förbaskade bil åka iväg för att sen aldrig återvända. Okej, överdrev kanske lite. Hon har varit här några svängar. MEN DET ÄR HEMSKT ATT TRÄFFA HENNE SÅ SÄLLAN SOM JAG GÖR. Inte okej. Inte bra. Inte någonstans! Hon är snällast på denna jord. Världens bästaste bästa! Jag älskar henne!

Louise - Maah brothaaa from anothaa mothaaa! Knasgo jänta som jag brukar dejta ganska ofta. I nian var vi med varandra varje dag i ett helt år ungefär! Alltså. Faktiskt ganska exakt varje dag i ett år. Coolt! Så i början av den här terminen så fick jag rätt mycket panik när jag såg något sjukt som jag tyckte att Lollis borde vara där och dela med mig. Jag börjar vänja mig vid tanken nu, men det är svårt ack så svårt! Så det är ju galet fint att springa på henne i korridorerna och så! Wooosh, vi gillar sånt! Hon tycker att jag är kickass på att lira GH och på att komma undan snuten i GTA. Och oj jag älskar henne!

Sebastian - Den sjukaste killen i stan, landet, världen! Säg en sak och han har gjort det. Om inte, så dröjer det inte länge innan han testat på det. Sebbe är en sån där karlakarl som tycker tjejer gnäller för mycket om mens, en redig spark mellan bena gör minsann tusen gånger ondare. PUCKO. Men det gör inte så mycket, för jag tycker han är bra ändå. Han förstår mig. Mer än någon annan förmodligen. Det känns bra! För jag behöver oftast inte säga så mycket för att han ska säga något fint som bara Sebbe kan säga, så det känns bättre! Snubben har även ett grymt stort tålamod för att vara så hetsig mot allmänheten. När han ska förklara något för mig, till exempel någon datorgrej, tar han det gärna tre eller sex gånger till bara för att det ska sjunka in! Sen att han också bor tre världar ifrån mig ska vi försöka glömma bort. Jag älskar honom, ohja!

Johanna - Den förståndiga in tha gäng! Hon predikar om vilka miljöbovar vi är när vi kastar skräp på backen, plockar upp det och tittar hotfullt på oss om vi försöker göra om det. Hon är söt när hon är rädd för Nils och har alltid några smexiga leggings på sig som man kan ta på. Läder är en personlig favorit! Min adoptivmamma Maud är hon ju desstuom. Tack för att du ville ha mig! Det värmer mitt lilla hjärta! För övrigt så är hon en mysig chey som jag älssskar!

Finland - Jag kän icke nämna han vid hans riktiga namn. Det fungerar inte. Bara underligt. Känns som att hans mammsen och pappsen döpte honom till Finland. Men nu var det ju inte vad han heter och inte heter som jag skulle ta upp. Finland är världens finaste grabb som gillar ugglor. Han har tatuerat in några stycken lite här och där på sin kropp. Han är en retsticka och gillar att jävlas så fort han får chansen. Sjuk humor som jag inte fattar men skrattar åt bara för det. Även han bor för långt borta för att man ska kunna se honom regelbundet. Han kan ringa bara för att säga hej och gillar när man ger honom komplimanger för hans piercingar. Ja, Finland. Dom är uursnygga!!! Jag älskar honom, ja!

Norrmännen - Världens i särklass underbaraste människor. Finns inga som dom och man känner sig aldrig så älskad som i deras sällskap. Tvättäkta kärlek hörni. Dom är bra för själen, hjärtat och huvudet. Allt, allt, allt är dom bra för och dom kan bota det mesta. Från 12 åringar till 68 åringar. NI ÄR BÄST HELA HÖGEN! Jag älskarälskar er!

Dag 06 - Mina syskon


Åh. Mina syskon. Mitt allt!

Störst först? Nä, nu börjar vi med minstingen, Benjamin.



Benjamin är den yngsta av mina syskon. Han föddes den 13 april 2005 och döptes efter min gammelmorfar. Han är den blondaste ungen jag sett, och har isblå ögon. Han är något av den finaste som finns, som alla mina syskon då alltså.

Han är vår lille Emil i Lönneberga och har alltid någonting busigt för sig. Han är samtidigt lite blyg av sig, men när han känner sig bekväm med människorna runtom sig så blir det liv i honom. Han gillar inte godis, glass, kakor eller tårta. Inte dricka heller för den delen. Men om alla andra köper en godispåse till lördagsmyset så måste naturligtvis han också köpa, äta två-tre stycken av sina "sockerbitar" och sen äter resten av familjen upp det som är kvar. Han är rädd för att duscha och att bli lämnad (förståeligt, han är 5 bast!).

När han spelar datorspel och han ska hoppa över ett hinder säger vi, så väser han av nervositet för att inte klara hoppet. Han väser i stort sett hela tiden han spelar. Det är charmigt som tusan! Han har kort stubin och när han blir arg så blir han otroligt dramatisk. Han springer iväg och smäller igen en dörr, sätter sig ner och lutar mot dörren med händerna för öronen. Försöker man ta sig in till honom för att fråga vad som är på tok, så skriker han helt desperat och försöker smälla igen dörren. Man har som klämt en och annan hand/fot genom åren alltså.

Men oftast är han på bra humör. När han inte är sådär arg så ler han exakt hela tiden. Även om han kanske inte är överdrivet glad. Han har världens mysigaste kramar, älskar brunost och han gillar att springa och titta bak samtidigt vilket alltid slutar med att han springer in i personer, väggar eller dylikt. Han är beroende av Alva och allt som hon gör, ska han med göra, där hon är, är han också och så vidare!

Och jag älskar honom!



Min lilla Alva. Min one and only syster. Mitt "vackrast i världen". Hon är hela sju år gammal och går på skolan. Tiden går oj så fort att jag knappt hinner med. Som att alla i hela världen åldras utom just jag. Hon är iallafall utan tvekan den mest lömska här på Timmervägen. Hon gillar att gnaga/äta dom mest underliga saker vilket gör henne väldigt speciell. Det mäktigaste som finns är att tappa tänder. Hon älskar sin pappa över allt på jorden. Är spelberoende. Besatt av Huset Anubis på nickelodeon och piggelin.

När hon var liten hade hon så bråttomt med att börja prata så hon hade ett påhittat språk som bara vi i familjen förstod. Pickapicka var vitamintabletter, acki var apelsin, baaaaaooowww var björn och så vidare. Vi kan skratta åt det än idag.

Liten Alva som knappt kan gå eller krypa: *Utstöter massa underliga ljud*
Person: *Tittar oförstående på oss och henne*
Någon i familjen: Ahmen hallå, hon vill ju ha en banan!

Alva har haft många "perioder". Under en lång tid var det Pippi Långstrump som gällde. Hon ville ha allt som hade med den starka, rödhåriga jäntan att göra. Filmerna tittade hon om och om igen hela dagarna. På hennes födelsedag fick hon ALLT också. Tält, peruker, kläder, fler böcker, fler filmer, Herr Nilsson och Lilla Gubben, ja rubbet. En månad senare kom hon fram till oss och sa att hädanefter skulle vi kalla henne för Askungen. Pippi var som bortblåst från hennes lilla flickhjärta och en prinsessa hade ersatt henne! Det var då hennes enorma kärlek till klänningar växte fram. Ju mer paljetter, krimskrams och volanger det var på, desto bättre. Hon hade prinsessklänningar på sig dygnet runt i ett år. Nu på senare tid har hon taggat ner lite iallafall och kan faktiskt tänka sig att ha på sig byxor när det är kallt ute.

Alva borde bli skådespelerska för den där ungen kan börja gråta helt hysterisk på en sekund och låtsas att hon inte alls har tagit varenda borste som finns i det här huset och gömt dom i sin garderob. Riktigt lurig är hon. Hon älskar att måla vackra teckningar och man börjar tokgrina när hon skriver sina "förlåtlappar" efter hon gjort något hon inte borde ha gjort. Allt som är rosa och glittrar är fantastiskt och hon älskar Shakiras Wakawakalåt.

Och jag älskar henne!



Jonathan
, min mittenbror. Den här ungen och jag har gått igenom en hel massa tillsammans. Både jobbiga och svåra saker, samt underbara och fantastiska ting. Man får inte favorisera syskon, men Jonthe kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Just av den anledning att vi har varit med om så mycket. Alla som känner mig vet att jag är tillräckligt mammig mot allmänheten. Det är ingenting mot vad min lillebror har fått uppleva dom här snart 15 åren vi levt tillsammans. Jag har alltid alltid haft ett starkt behov av att försöka skydda honom mot allt ont i denna värld. Jag vill bespara honom så mycket smärta som är möjlig. Vissa saker har jag faktiskt lyckats med! Men ändå, att inse att det är mer eller mindre omöjligt gör mig bara panikslagen. Jag vill att han ska bli en liten pojke igen så han låter mig skydda honom. Men samtidigt är det väl på tiden att jag låter honom växa upp, begå sina egna misstag och ta konsekvenserna. Lära sig. Förstå att vissa orättvisor envisas med att drabba en. Att falla och resa sig upp igen. Men det är inte så lätt för mig!

Han är iallafall spelberoende han också, som Alva. Men han föredrar väl CS och sånt. Jag har fått se hur hans framtida ungkarlslya kommer se ut, hm. Han kan dricka hur mycket Jolt som helst, är den enda i familjen med likadan godissmak som mig och tar alltid överdrivet mycket flingor till sin fil. Han är grym på slalom. Han sjunger högt och ljudligt med i låtarna han lyssnar inne på sitt rum. Mitt i allt kan han utropa något märkligt, "ballefjun" exempelvis. Det är inte svårt att tycka om honom, även om han inte är en öppen person. Snarare rätt svårläst. Man får anstränga sig litegrann för att förstå vilket humör han är på till exempel.

Vi har ju som sagt en hel del minnen i bagaget och varje "första gången..." har vi haft tillsammans. Alla våra lekar i Ålloluokta. Indianer, blåbärsbarn, bilar och djur i alla dess former. Skoter på vintern, båt på sommaren. I Gällivare när vi lekte spioner och hade våran koja på a&a's bakgård. När vi sålde saft för att visa att vi minsann inte ville byta ut svenska kronan mot euro. Alla tusentals gånger vi klätt ut oss och tvingat adja att göra det han också och han med sitt tålamod lät oss knyta fast tygbitar på hans armar, sminka honom och sen få ahkko att fota oss. När vi åkte till Björna och fick sitta i tältet helt tills vi for hem för att det regnade så mycket.

Allt, varenda liten grej, betyder väldigt mycket för mig.

Och jag älskar honom!



Benny
, min äldsta bror. Precis som med mina yngre syskon så finns det förmodligen ingenting jag inte skulle göra för honom. Precis som med Jonthe så känner jag ett stort behov av att försöka ta vara på honom så mycket som det går. Även om han är vuxen.

Han älskar fiske. Så fort han pratar om det lyser han upp och berättar stolt hur stora fiskar han har fått i sina dagar. Som att ett enda stort lugn lägger sig runtom honom. Han känner samma för Norge som jag gör - att alla ens problem får vingar så fort man passerar gränsen. Han har även fyra barn, varav ett är i himlen♥. Allihop är pojkar. Stolt faster här, ohja! Dom största i hans musikvärld är U2 och han kan förmodligen varenda låt utan och innan, framlänges och baklänges. Han har även några tatueringar. Bland annat ett indianhuvud (tror jag att det var va?) och en rastastjärna på halsen.

När jag var liten och det coolaste som fanns var storebröder, brukade jag ofta påminna mina kompisar om att jag också hade en sån! Status bland ungarna minsann.

På senare tid har vi fått jättebra kontakt, vilket jag värderar väldigt mycket. Vi är ganska olika (men i och för sig, säg ett enda av mina syskon jag är lik). Han tycker si, jag tycker så. Han har dom åsikterna, jag har några andra. Men i grund och botten så förstår vi nog varandras tankesätt, även om vi ibland kanske har svårt att erkänna för varandra att den ena faktiskt har en poäng. Vi ska som till varje pris vara den som har rätt, och det är inte alltid en enkel match att diskutera då.

Han betyder iallafall mycket för mig, och det hoppas jag att han vet.

Och jag älskar honom!

Dag 05 – Vad är kärlek?


Kärlek är när man skulle offra någonting för något annat. När man ser bortom omöjligheternas gränser. Kärlek raserar ens fördomar och får en att se saker man tidigare inte la märke till eller ville se. När ens största skräck går från clowner till att något ska hända personen man håller av.

Kärlek finns i så många former. Man kan älska något eller någon på olika sätt.

Det kan som sagt innebära att man offrar något. Mycket eller litet. Man kan ta smärta, sorg och en himla massa ilska för en person, för i slutändan är det värt det. Det kan handla om att aldrig ge upp hoppet om någon. Ge allt för att dra upp någon från en avgrund.

Kärlek kan betyda tusentals fjärilar i magen, knän gjord av gelé och ett leende som går från öra till öra vid blotta tanken. Kärlek är när man känner sig trygg och lugn bara av en persons närvaro. Det kan vara att känna sig 100 kilo lättare när man är på en plats man hyser stor kärlek till. Att bara kunna vara den man är, öppna sig för människor och bli accepterad.

Det är aldrig lätt att förklara känslor med ord, för hur mycket man än försöker kommer man ändå aldrig lyckas förklara exakt hur det känns. Man säger "du gör mig glad!", men personen kommer kanske aldrig förstå riktigt hur glad personen ifråga blir av honom eller henne. Så kort och gott så är väl kärlek det som får oss att orka fortsätta andas, kliva upp ur sängen och ta oss igenom dagarna. Det som får världen att, trots all ondska, krig och elände, gå runt. Alla människor behöver kärlek. Vissa förstår det senare än andra.

Så mer kärlek till folket!


Och dom säger bla, bla, bla, bla. Du fattar ingenting


Gårkvällen. Ja vart ska man börja?

Det var intressant, dramatiskt och kärleksfyllt. Som vanligt när min släkt är inblandad!

Jag har fått massvis med råd och tips om hur jag ska hantera mitt framtida inträde till vuxenvärlden. Jag ska inte bli kär, för då blir mitt liv förstört. Jag ska ta en funderare över om killar verkligen passar mig, jag kanske vill ha en flickvän istället? Då ska jag komma ihåg att det inte gör någonting, för det är inte fult längre. Jag ska inte bli vuxen alls sa Mats, och Lisa påstod att jag redan är vuxen.

Kurre berättade om hur riktiga män är och John-Gunnar och jag diskuterade livet och allt vad det innebär. Sen berättade han för alla andra att jag minsann har en kille någonstans i Tysfjord. Synd bara att jag inte vet vem det är eller vet exakt vart i Tysfjord han bor! Gunnar fick en pippi-peruk i födelsedagspresent bland annat och jag och Mats kom fram till att vi var yngst där. Haha! Sen fick jag leka rådgivare åt en man med kärleksbekymmer. Jag kände inte honom. Det var .. underligt!

Resten mår ni bättre av att inte veta! He he.

Dag 04 – Det här åt jag i dag


Shit, den mesta värda dagen måste ju vara idag!!!!oneoneetttttt

Frukost - Vatten. Jag är ingen morgon-ätar-människa
Lunch - Tacos
Middag - ?! Kalasmiddag iallafall, så mycket vet jag.

Spännande va?

Du är det finaste jag vet


Kvällen har bestått av letande! Måste hitta något passande till mitt sextioårskalas jag ska på imorgon. I Porjus. Hur avundsjuka är ni?! Ska bli roligt. Kommit lite släkt från alla möjliga håll och kanter för att fira Gunnar som börjar bli en stor pojke nu!

Sen har jag letat efter grejer till loppisen på söndag som jag beordrar er alla att komma på. Som Hasse skulle sagt "skynda ... å fynda!". Går väldigt bra. Men det är lite stressigt. Vi åker till Porjus redan klockan tre och eftersom jag inte ens har slutat till dess så hämtar mamma bara upp mig och sen drar vi. Sen kommer vi hem på lördagen och då ska alla kartonger och sopsäckar på plats redan under kvällen. Någonstans däremellan (eller .. efter?) ska jag busa med Ida för det har jag bestämt. Hon måste som vara med mig. He he. Och på söndagen är det ut på stan och julklappsfynda till all maffig rea!

Så min helg är som rätt fullspäckad. Men så gillar vi det.

Förresten. Hittade en 6-7 år gammal julklapp inne i en annan 6-7 år gammal julklapp. Under tiden då mamma umgick väldigt intensivt med Anna vars största intresse är djur så blev man ofta meddragen till stallet där hon hade sin skötarhäst Roy. Jag gillade honom, och bestämde mig för att börja gilla hästar rent allmänt också. Men vem försökte jag lura? Jag är livrädd för hästar. Dom sparkas och kastar av en och skallar en när man minst väntar det. Dessutom är dom stora. Nämnde jag att dom bits också? Iallafall. Jag försökte bli en hästtjej och önskade mig massa coola hästprylar. En jul för 6-7 år sen (alltså under min häst-period) så fick jag en bok av mamma, "Lär dig rida" hette den. Först nu ser jag det snuskiga med den. Hur som helst, jag blev ju glad. Önskade mig väl en häst kanske, men icke. Fick en bok! Samma jul fick jag en hundralapp av min "farfar" och hans sambo + barn. Jag tänkte att jag inte skulle tappa bort den där pengen som var av samma värde som en femhundring på den tiden då man var så gammal som jag nu var för 6-7 år sen. Jag la den i min bok. Åren gick och jag glömde allt vad hästar och rida-böcker hette. Idag 6-7 år senare så letar jag alltså grejer till min loppis, ser boken som ligger högst upp i min garderob, gömd för omvärlden, och tänker "perfekt" och kastar den i min lilla låda. Sen kommer jag på att jag kanske ska kolla så det inte står mitt namn i den. Ut trillar ett kuvert med min hundring i. Den där boken har jag alltså verkligen inte öppnat sen jag fick den, och den har följt med i flytter hit och dit, upp och ner, från rum till rum.

Ja, så var helt enkelt en bra dag idag! Men ändå, snäll dotter jag var. Gnäller om hästar, får en bok och begraver den typ.

Nej nu ska jag packa min väska!

Puss

Dag 03 – Mina föräldrar


Mina föräldrar ja. Anledningen till att jag sitter och skriver detta just nu så det är ju ganska coolt.

Min mamma heter Merethe Johnsen och föddes i Vika (visst var det Vika? Säg ja) i Norge, men flyttade hit som barn då hennes mamma träffade en svennebanan. Alltså har hon två pappor. En biologisk och en pappa helt enkelt. Hon har hunnit bo i Ålloluokta (visst har du det? Säg ja), Harsprånget medan det fortfarande existerade och sen hamnade hon slutligen i Gällivare.

Min mamma är inte som alla andra mammor, ohnej! Hon är ytterst speciell och allmänt tokig. Får hon för sig något så ska det banne mig ske också, vad det än är. Hon är lite jobbig när hon köper dom tyngsta möblerna hon möjligen kan hitta som hon absolut ska ha upp på övervåningen. Sen när hon ska envisas med att bita på naglarna. Men hon är söt ändå!

Hon är förmodligen den jag har flest minnen med. Hon är mitt största stöd i denna värld och jag skulle inte vara någonting utan henne, bokstavligt talat också. Den starkaste person jag känner och jag beundrar henne överjävligt mycket!

Mamma gillar Bonde söker fru, janssons frestelse och lila kläder. Hon har alltid något projket på gång och mitt i natten kan hon få för sig att baka bröd. Hon kan inte göra lussebullar, men kanelbullar är hon duktig på att göra. Hon är inte diskret för fem öre och är inte särskilt bra på att komma ihåg namn. Hon tycker nog själv att hon är den enda i världen som kan köra bil rätt. I vår släkt är hon känd som den samiska motsvarigheten till Britney Spears. Hon gör aldrig samma sås två gånger. Hon tycker Johan Falk är bättre än både Beck och Wallander, och hon är den som ser till att vårat kylskåp aldrig är tomt.

Kort och gott, jag älskar dig mamsen!


Allt snurrar, jag blir helt yr, och tankarna spyr


Äntligen har jag min lilla del av Norge i min famn. Stjärnformade fiskekaker, norska nationalpålägget och brus! Fina hälsningar har man i fickan också! Vad mysigt.

Nu längtar jag ju inte direkt mindre till Norge. Taggar jullovet som sjutton gubbar i attans attan! Eller något.

Ida var här nyss också och åt en macka. Yey.

Nu ska jag kolla en kass CSI-film. Posi

-


Men vi vet att allt byts ut
Vad som betytt något
Blir ingenting på en minut
Och att alla paradis ljuger till slut


Dag 02 – Min första kärlek


Då jag sitter på skolan och har en timmes hål till innan datorkunskapen, så kan jag lika gärna ta tag i min "dag 2-uppgift".

Min första kärlek.

Det här är en ganska så intressant fråga då jag själv inte vet svaret på den. Vill kunna säga att jag inte har haft någon riktig första kärlek ännu. Ingen som jag älskat iallafall och då känns det lite som så att det inte räknas. Men kär har jag varit. Så om jag nu skulle bestämma mig för att jag har haft en "min första kärlek" så kommer vi till frågan, vem? Vem ska jag välja för att det ska bli rätt? Var det grannpojken med lockigt hår? Eller den där killen som bor allt för många mil härifrån och som gav mig fjärilar i magen för första gången? Eller var det han på dagis redan?

För alla dom tre stämmer in under kategorin "min första kärlek". Dagispojken var ju bokstavligt talat först. Sen då grannpojken som var min första pojkvän. Men samtidigt den där "långt borta-killen" som för första gången i mitt liv gav mig dom där fjärilarna i magen.

Svårt val.

Så säger att jag nog inte har upplevt min första kärlek ännu. Men detaljer kommer den dagen jag snubblar över honom!

Dag 01 – Om mig


Ja, om mig då alltså!

16 år gammal och född i september vilket inte alltid är lika kul eftersom dom flesta i min umgängeskrets i samma ålder är född innan sommaren. Född och uppvuxen i Gällivare, men känner man mig vet man med största säkerhet att jag inte känner mig hemma här. Varken i Gällivare eller Sverige. Norge är min plats här på jorden! Så i min lilla värld är jag en norsk same. Vilket jag är förbannat stolt över!

Jag har världens sämsta humor, mitt äkta skratt låter fejkat och jag har en liten liten liten grej för enhörningar! Jag får moderskänslor för dom flesta och skulle helst av allt sopat halva jordens befolkning under mina vingar. Blir nervös över mina egna barns framtid (ja, jag tänker i dom banorna redan...) men har fått Ida att lova att hon ska slå mig med en kvast om saker och ting går för långt. Hon axlar ett stort ansvar den damen!

Jag är förmodligen en av dom jobbigaste personerna att dela säng med, och det vet jag eftersom jag har fått höra det från alla jag någonsin sovit med! Ja det ska rullas, tas täcken och kuddar och gärna sparkas litegrann också när jag ändå är igång. Men det har sin charm det med! Jag dricker inte, röker inte och snusar inte heller. Ha aldrig gjort och någonting säger mig att jag knappast lär börja med det någon gång heller. Som jag många gånger har sagt så gör jag inte det för att vara "mammas lilla duktiga flicka". Finns många olika anledningar till att jag inte dricker till exempel. För det första så ska man inte behöva alkohol för att roa sig. Jag har kul så det både räcker och blir över även om jag skulle vara den enda nyktra i ett sällskap. Sen gör jag inte det för att ingen tycks tro att jag kommer klara det! Men guess what, har jag inte druckit hittills, trots alla situationer jag befunnit mig i, ja då lär jag inte göra det heller på ett bra tag! Sen gillar jag inte att må illa. Haha..

Vilka andra intressanta faktan kan man ta upp här då? Min favoritfilm genom tiderna är C.R.A.Z.Y, men eftersom ingen annan än jag tycks ha sett den så brukar jag nämna mina andra favoritfilmer när den frågan kommer. Alltså Scarface eller Moulin Rouge. Toy Story och Ice Age-filmerna är också grymma. Samma med Spiderman, Sagan om ringen och Gudfadernfilmerna. Det läskiga är att jag förmodligen kan alla repliker framlänges och baklänges. Jag gillar typ film. ÅH BECK!

Ehm. Så var det bra med det, för nu kommer jag faktiskt inte på så mycket mer att berätta om mig själv. Så fort det ska handla om mig vill jag bara skriva om andra. "Hej jag heter Elina och min morfar är den bästa i världen. Han kan allt om allting och är min stora superhjälte och han gillar gröt" typ.

Så klart slut - varulvstjut!


Nä om man inte skulle haka på trenden?


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Det här är fint
Dag 10 – Mina rädslor
Dag 11 – En ovana jag har
Dag 12 – Hit vill jag åka
Dag 13 – Det här saknar jag
Dag 14 – Min tro
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – En person
Dag 18 – Detta är jag stolt över
Dag 19 – Jag älskar
Dag 20 – Jag längtar till
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min barndom
Dag 26 – Min dag
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Mitt favoritminne
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Jag vet att du ser bilder i ditt huvud som gör ont


Kul jul. Skrev ett långt och tankeställande inlägg, men vart försvann det? Ut i tomma luften. Så here we go again...

Är det något jag stör mig på hos människor så är det den del hos dessa då man bestämmer sig för hur personer med problem är just som personer. "Kolla, han är missbrukare och kriminell. Fan vad känslokall han måste vara, han skulle säkert sålt sin morsa för pengar till droger", eller dom som försöker att visa lite "medlidande".. "Oj, stackarn. Undrar vad han gjort för att förtjäna det här..". När ska människor lära sig att se lite djupare än det som syns utanpå? Det är det som inte syns som syns mest! Öppna ögonen, god damnit!

Den där killen måste ingenting, och han behöver verkligen inte ha gjort något för att förtjäna ett skit. Ofta handlar det om fina tjejer och killar som hamnat snett i livet. Som går omkring och bär på en massa känslor och får aldrig ventilera dessa. Påstår inte att jag alls vet hur det känns att vandra omkring i deras skor, för det gör jag inte. Inte någon annan heller som inte själv är nere i skiten. Men vi kan försöka.

Jag tillhör den där gruppen människor som dom flesta gärna kallar för ord som: sökare, naiv, godtrogen, dum... Sen att alla ord stämmer in till stor del på mig är en annan sak. Jag tror så otroligt hårt på människor. Med hjälp av kärlek, omtanke och respekt kan man kanske ge en person en tillräckligt hård knuff i rätt riktning - att må bra. Jag tror på det för att jag måste. Andra tror på Gud, Allah eller kanske Tor och hans hammare. Jag gör inte det. Jag försökte där ett tag tro på Gud, då största delen av min släkt gör det och lever enligt kristendomens alla regler. Men det var ju just det som kanske fick mig att tappa den tron litegrann. Alla regler. Jag ansåg inte att det längre handlade om Gud, Jesus och att ha någonting att hålla fast vid när livet är tungt. Jag tycker dock att det är beundransvärt att tro på något så starkt att man viger sitt liv åt det, även om inte jag själv direkt tror och värderar samma saker som dom. Jag har all min tro på mänskligheten och att det finns någon form av godhet i dom allra flesta. Jag vill ge alla människor en chans att bevisa det också. Där har ni min "religion".

Hoppar lite mellan missbruk/kriminalitet och tro nu, men allting hänger ihop på något sätt. Att tro på något måste alla människor. Utan tron är det svårt förändra det som inte är bra för en själv. Det behöver som sagt inte nödvändigtvis handla om tron i ett religiöst syfte. Man kan tro på sig själv! Och när man gör det, då har man kommit en bra bit på väg.

Så lägg ner och lär er lite innan ni öppnar käften nästa gång, okej?

Nu ska jag kolla Bert och hålla tummarna för att jag kommer vakna utvilad imorgon, utan feberdrömmar och sånt jobbigt. Misstänker att oddsen är emot mig..

Puss

Oh, you’re in my veins, and I cannot get you out


Jag är inte riktigt normal när jag är sjuk. För det första kan jag helt enkelt inte ligga i sängar när jag är sjuk. Absolut inte när jag mår illa. Det finns bara inte. Jag kan knappt vistas i mitt rum när jag mår dåligt. Men innan ni "ööööhhhhhh:ar", Jonthe är likadan. Vi brukar byta rum om vi båda skulle råka vara sjuk samtidigt, och vi typ bara har ont i halsen!

Iallafall.

Har nu legat på ett iskallt golv i någon timme. Slutade med att jag var tvungen att gå upp och klä på mig två par byxor + leggings och två tröjor och yllesockar. Höll på att frysa ihjäl dit. Sen har jag även fått tag på en ful kudde som ingen har några problem med att ha på golvet. Hehe.

Ska dricka någonting nu och knapra i mig en morot så jag inte dör eller något.. Sen spela lite unicorn attack. Slå mitt eget rekord, för på min lista så är jag etta.

Pussss

Sjuka värld


Kul jul att inte kunna stå upp, för benen skakar så mycket och viker sig
Kul jul att ligga på ett kallt golv
Kul jul att må illa

KUL JUL


Har fan inte mått så här dåligt på länge. Fyfan vilken kul måndag!

Ever since my girl left me, my whole life came crashing


What really hurt me is I broke your heart, baby you were a good girl and I had no right..


As long as I'm living, I'll be waiting


Cool kväll hos Erikssons. Jag, Fru Eriksson själv och Johanniza har varit stolta över skidåkare, lyssnat på en kvinna från Narnia som sjöng lite .. sånger och förundrats över hur stiliga alla var. Jag var Norgepatriot ikväll och jublade åt alla norskarna, även om jag aldrig ens hade hört deras namn förut. Så skare va! Sen såklart åt Marcus och Charlotte. Åt ryssarna med. För ryssar är sexiga. Så kort och gott så jublade jag mer eller mindre åt dom alla..

Sen fick vi torgskräck inne på Gojan och hyrde en BRA skräckfilm. Ja, hör och häpna folket. Jag gillade den! Sen såg vi en cool spansk film också på det. Cell 211 (?). Den var bra. Jävligt bra. Jag ville se om den när den tog slut, men Ida verkade inte lika på. Kan kanske bero på att hon ju ska upp om några timmar och coola sig på Dundret. Det ska dock inte jag. Är för cool. Ska sitta barnvakt. Min insats ikväll var nog för att jag kan klara mig till nästa år. Jag var närvarande vid prisutdelningen. Hallå! Det är mer än vad man kan förvänta sig av en sån som mig! Be proud!

Åh åh åh åh. Avenged Sevenfold ♥ spelade i Stockholm ikväll. Ryktet säger att det var amäjzing! Och grymt. Mycket grymt. Även om dom inte spelade Dear God! Folk ringde och lät lilla mig lyssna på några låtar och jag har fått fräsiga bilder från alla möjliga håll och kanter. Det kändes nästan som att jag också var där och trallade med i Nightmare och Afterlife. Nästa gång, då jävlar ska jag vara på plats! Kosta vad det kosta vill. Avenged Sevenfold är ju det enda bandet som jag gillar alla låtar med i denna musikgenre. Jag är ju mer av en "Känn iiingen sooorg för miig Göteboooooorg"-tjej! Alltså säger det inte lite om hur grymma dom där grabbsen är!

Nej, nu ska jag kolla Austin Powers! För så cool är jag.

Pussa på, pussa på

Jag tänkte att om mitt nördhjärta inte spricker nu så gör det nog aldrig det


Helt sjukt, men jag vaknade minsann klockan 10 idag. Och klev upp. Sinnes!

Måste bara tala om hur sjuka drömmar jag haft dom få timmar jag sovit inatt. Jättespännande, jag vet!! Inte stiliga karlar på konstiga tåg. Det var som tusen smådrömmar som avlöste varandra och bildade en enda stor dröm. Först smsade jag med min "stora kärlek" här i livet, och mitt i allt satt han i mitt sovrum (uh, snusk). Sen var han tvungen att gå och jag gick och la mig, ytterst förkrossad. Jag vaknar av att Kakan och Marcus står och spionerar på mig genom mitt fönster i mitt rum, som nu helt plötsligt låg på övervåningen. Jag blir jättejättejätte arg och puttar bak deras stegar så dom trillar ner på gräsmattan och slår sig (ja, det var sommar nu). Elakt, men man får sätta hårt mot hårt. Sen kom min storebror in mitt i allt och sa att jag minsann inte har tid att bråka med dom, för vi ska på marknaden. Vintermarknaden! I ett stånd blev vi inlurade i en skåpbil som körde jättefort och i en kurva så for någonting ner från hyllan, en stekpanna,och slog hål i mitt huvud. När vi äntligen stannade öppnade Gunnar dörren. Sen kte vi till sjukhuset med mitt huvud, men varken Benny eller Gunnar ville stanna med mig. Så blev bästa vän med en läkare som var bög och som visade sig vara en kvinna i slutet.

Ja, sen vaknade jag visst.

Den var riktigt speciell minst sagt.

Nu ska jag tampas med ungar som hotar att skjuta mig om jag inte ger tillbaka dvd-kontrollen som jag tog efter dom kastat korvar på mig. Kul jul att vara storasyster ibland. Verkligen!

and even all the bad songs ain't so bad


Kvällen var tjusig, tills jag hörde att Andreas, min älskade underbaraste Andreas, hade åkt ut från (äckel)idol. Kul JUL? Eh, nej? Ni suger Sverige! HÖR NI DET? SUGER!

Annars har den bestått av tjusig kavaj-middag @ Erikssons, skedande i Malmberget. Vi har även bluffat på (jag bluffade bäst typ 4 gånger, wow), dansat häftigt och diskuterat musik med kakor!

Så den var fin, förutom att (äckel)Sverige suger då. Jahapp, vad ska man nu göra på fredagarna? Enda anledningen till att jag kollat skiten var på grund av min bäbis Andreas. Olle är söt och Jay med. Men det är inte samma sak.. Inte ens i närheten. ÅH VAD JAG BLIR UPPRÖRD.

Nej nu ska jag calla Josseboy och så ska vi tjura tillsammans. Jag för Idol, han för att han har fått punktering. Stackars, stackars oss vad hemskt allting är!

Adjö!

Flyg lilla fjäril, flyg


Vilken svordom använder du mest? Fan, skulle jag tro va?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.40. Hujj!
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop fricking forum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Får jag vara oseriös så är jag gärna med på bild. Annars hatar jag att bli fotad..
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Lägenhet i Norge!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jomenvisst
När var senast någon stötte på dig? Idag, eheeee
Vad åt du till middag senast? Nudlar..
Kan du vissla? Ja, men inte är det vackert
Tittade du på tecknat när du var liten? Tittade? Jaha, jag har slutat upp med det nu eller?
Äger du några popband t-shirts? Popband? Nja
När flög du senast? I början av augusti (I think?) från Oslo till Stockholm
Pratar du några andra språk? Typ, engelska, norska och pinsamt lite samiska?
Har du gråtit offentligt? Haha, men ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatuering. Har motiv och placering klart redan. Hej nu vet ni vad ni ska ge mig i julklapp, vavava!
Vad har du med dig in på bion? Sällskap
Vad har du för väder? Kallt, fult och allmänt jävligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Är*. Ja psykologin. Inte för att vi har börjat med det ännu, men orka vara så noga. Annars gillar jag svenskan som jag alltid gjort och omvårdnads och medicinsakerna är ju intressanta också
När sov du senast på golvet? Varje natt när jag trillat ner. Ja, jag rullar!
Vilken är din favorit drink? Ooohh, oboy! ;)
Gillar du din boendesituation? Ja alltså, mina sambos är ju helt okej. Men boendet hade kunnat vara placerad i någon helt annan stad..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 8 8 8 8 8! Gärna fler, ofta färre
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja, herreminje
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nix, duktig chey här!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17 fricking år, wosh
Tror du på liv på andra planeter? Tvivlar starkt på att jorden är den enda planeten med liv av alla tusentals miljoner planeter som existerar!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Nä, vore det inte på plats med lite Shane Dawson nu va? Jo, jag tror nästan det!"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nä va!
Tycker du om att krama folk? Ja! Förutom när jag är ledsen/arg/upprörd. Då får bara mamma och Ida krama mig.. Jag gillar inte beröring när jag mitt humör är detsamma som något negativt. Fast det visar jag inte av hänsyn. Det är sjukt gulligt när folk kramar mig när jag är sådär, men jag får panik. Haha. Eh, ja!
Äger du en digitalkamera? Jo, men vem behöver sånna när man har en fräsig 8,1 megapixlig kamera på sin mobbe?!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Har jag blivit jämförd ens?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, för glömmer oftast bort sånt!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, kött är manligt!
Är du mörkrädd? Ja. Men bara utomhus. Så det är inte samma sak..
Tre saker du alltid har med dig? Pengar, nycklar, mobil



Det kan va så förfärligt, det kan va så bra


Dom senaste nätterna har jag haft en underlig dröm. Eller den utspelar ju sig annorlunda varje gång, men grunderna är desamma! Möter en stilig ung man på ett gammeldags tåg (allting tycks utspela sig på typ 1800-talet), och han delar med sig av sin livshistoria. Sen händer massa märkliga saker under denna tågresa. Jag vet inte vart jag är påväg, eller ens vilken slutstation tåget har, eller om den någon gång tänker stanna för det gör den aldrig i min dröm. Inatt så flög det in cirkus en miljon fåglar i granna färger i våran kupé. Fast det gjorde som ingenting för taket var SJUKT högt. Sen blir iallafall jag och den stilige mannen kära som vanligt och vi ska hoppa av på samma station och rymma iväg, men vi kommer ju aldrig fram.

Hur som helst, hittade en bild som liknar min man. Ganska på pricken. Lite läskigt.




Ja, han till vänster alltså. Han är rätt stilig, min man!

Annars då? Har kollat mitt blodtryck idag, vilket var äckligt och smärtsamt och något jag aldrig gör om frivilligt. Kollat pulsen också, på handleden. Inte okej någonstans och det tänker jag inte heller göra om.

Imorgon är det prov också. Handhygien! Coolt? Nej. Men det blir nog bra det med.

Puss på't!

Änglabarn

Är det någon låt jag börjat tokgrina till varje gång är Ken Rings låt Änglabarn. Det slår inte fel. Den är som magi och blir man inte berörd av den är ju något fel..


det tredje änglabarnet jag såg, de va en liten kille
han satt ensam där i kyrkan i nån timme
han var så fin,svär han såg ut som en riktig prins
men det var nåt som var skumt med hans kalla blick
jag fråga läraren varför han va ledsen
läraren han svara, han är rädd för att möta prästen
för han har HIV , han ska snart upp dit
men tills dess så vill vi ge han ett vanligt liv
allt där i sverige,de blev så oväsentligt
när man ser hur han sakta ba dör där försiktigt
jag kommer aldrig glömma bort hur han såg ut
när han satt där på bänken helt ensam och bad till gud
jag svär det kändes som att killen ville åka nu
jag tänkte för mig själv vad han är stark som inte gråter ut
och nu när jag vet att denna själ e på väg och dra
jag ser i hans blick och jag vet han är ett änglabarn


Är inte överdrivet förtjust i detta:

 

  • Ensamma personer som går och nynnar. Högt.
  • Att fyra timmar senare inse att man är en av dom där personerna som nynnar när dom går omkring, ensamma.
  • Maestrofuckingkortet.
  • Personer som får en att känna sig som en våldtäktsman då dom tittar bak femhundratrettiosex och en halv gång när man gått bakom dom i typ fem minuter.
  • Personer som får en att känna sig som en våldtäktsman då dom tittar bak femhundratrettiosex och en halv gång på fem minuter och ökar på stegen efter varje gång dom tittat bak.
  • Optikerspråk.
  • Att någon, utan förvarning attackerar ens ögon och sen viker bak ögonlocket. Hårt!
  • Frysa när det är 15 - ute och inse att det kommer bli mer än dubbelt så kallt i vinter.






Snook - Kommer ifrån



Skimrar till och går sönder


Har visst glömt bort att hedra mor min i min supercoola blogg! SÅ GRATTIS IGEN MAMMA! Du är världens, utan tvekan bästa mamma! Älskar dig.

Och Sluggoman är hemma igen! Åh, lycka! ♥

vi måste sova tills vintern är borta




Bilden gör mig happy bananpaj på insidan ♥



Det är som vanligt när jag sitter vaken om natten.
Allt snurrar, jag blir helt yr, och tankarna spyr.


Jag älskar dig vännen!

Kärlek slutar alltid med bråk



När jag blir stor ska vi bo, ska vi bo bland molnen


Hemkommen från Idabrud för ett tag sen. Har haft en trevlig kväll med henne och Johannis. Idol var rena skräcken dock. Lille Andreasponken, var orolig för att han skulle åka ut där ett tag. Då skiter jag i programmet. Men än är han kvar så! Sen kollade vi lite Mr. Bean och Spiderman 2. Kult ju!

Imorgon blir det lugnt. Väldigt lugnt. Känner redan nu inte för att ens kliva upp ur sängen imorgon. Men så lär det ju knappast bli. Hoppas jag.

Ska spana lite på min pojkvän och spela lite Unicorn innan jag slår igång "Inte utan min dotter", som jag lär somna snabbt till. Det hjälps inte. Har varit så otroligt trött idag igen. Det är sinnessjukt. Jag går faktiskt och lägger mig i tid och allt det där, men är ändå så förbannat trött och sliten under dagarna. Sover på skolan, vilket inte är bra men jag orkar faktiskt inte vara vaken. Sen somnar jag alltid när jag kommer hem, och går och lägger mig innan elva oftast på kvällen. Sen är det samma visa dagen efter. Förstår inte vart min energi tar vägen. Är väl kanske kroppen som tjafsar emot på grund av stress eller någonting? Hm, mysko..

Nä, pojkvän och enhörningar var det ja.

Puss!

-


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varje gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt

Jag saknar dig redan


just try to break their fall


Lugn och trivsam dag. Var på någon intressant föreläsning mellan nio och tolv, och vid två for jag till Bettina och pratade en stund. Alltid lika trevligt! Har varit lite roligt folk här också ikväll. Mats bland annat, och Micke och Carina. Fullsatt kring bordet och mammas sockerkaka försvann fort.

Sitter och kollar lite på min pojkvän nu, hehe. Kan inte komma över hur söt han är! Mycket gulligare än .. Tom och .. Andreas tillsammans! Det är coolt.

Sen väntar Beck och sängen. Ska fan somna innan tolv inatt, skandal annars.

Så pusstjingelingelingelingelingepling

Mötesplatsen.se


På mötesplatsen har dom fantasi minsann. Iallafall gällande användarnamnen...









Ena charmigare än den andra..

Det här däremot, det är ödet!


Love of my life ♥


Jag borde sova, men det gör jag inte! In your face.

Nä, somnade någon timme tidigare vilket inte var särskilt smart men det behövdes. Så har nyligen vaknat till liv, insett vart jag befinner mig och varför, så ska ta och tvätta bort lite grejer från mitt ansikte. Ni vet, typ mascara.. Och sånt. Typ.

Sen ska jag slänga mig i tha säng och sova ännu mer. Det måste gå rätt fort mellan varven så jag inte hinner bli överdrivet pigg. För.. Då blir det ju lite knepigt.

Och förresten, som dom flesta som brukar träffa mig i mina "rätta element" så att säga, vet nog med största säkerthet att jag är en flicka som är gift med otaliga karlar och har hur många ungar som helst. Vissa bättre än andra. Har även tre älskare. Shemar Moore, Hamid (Oslo-Haddis) och Jay Smith. Men nu, kära vänner, bekanta och stalkers, har jag något stort att bekänna!

Jag

Har

Skaffat

En

POJKVÄN!

Jippey-ke-jay (ja, det stavas så)

Han har smart, får mig att skratta som bara pinglorna kan och är ack så söt. Heter Shane Dawson också. SHANE, cool grabb. Bilder på honom kommer upp......NU!!!!















Har ni fått nog? Nä tänkte väl det.

Han gör mig .. ja, hel! Hur har jag kunnat överleva utan dig, babyboy?



We're all we got in this world


I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you want to cry
Cause you're scared


Ja, jösses!


Ord som; hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång.
Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
Det är så här som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseendefixerade.
Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem.
Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
Man blir nåt bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej. Inte de heller.
Är det däremot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.
Ibland vill man kanske bara mysa med någon, men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnarpallen.
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden.
Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille? Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit.
Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten.
Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, hahaha skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.


Vem i hela friden är det som sitter och skriver alla dessa "alla tjejer tycker, tänker, gör såhär.."-texter?! Förlåt, men denna någon kan inte sitta och föra halva mänsklighetens talan! Inte heller dra den andra halvan av befolkningen över samma kant (ja, kant låter bättre än kam). Varje människa har, iallafall från början, egna tankar och egna känslor. Bara för att det finns tjejer som blir kallade för hemska och fruktansvärt onödiga saker, så betyder det inte att VARJE tjej tar åt sig så otroligt mycket så att dom blir tomatsoppa på insidan? VARJE kille hetsar inte tjejer att se ut på ett speciellt sätt. Enligt min mening så är det i flesta fall, tjejer som hetsar tjejer och tjejer som snackar skit om tjejer. Hur ofta hör man egentligen en kille säga, taget ur luften "hörru tjejen, vad fet du är. Du borde nog gå ner lite i vikt!" eller något annat dumt? Visst, jag säger inte att det inte händer, men händer det så har det ju inget att göra med vilket könsorgan du har. Det handlar ju hur man är som person! Eller så är det väl bara jag som har haft tur med mina manliga bekanta. Alla är hursomhelst inte svin.. Men har man den inställningen är det väl svårt att tänka på annat sätt. 

Så snälla flickor. Ni är bra som ni är! Låt ingen trycka ner er, varken tjejer, killar eller kängurur och skriv texter om hur NI tycker, känner och gör, inte ALLA. 

Ehm, ja. Puss 

Jag ger mig, du får mig


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.


I fricking love it




Vad vill du
Men kom då
Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet. Gud vet vad som hade hänt om hunden
hade varit bunden och inte kunnat komma o skälla i tunneln
”Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå
upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va”
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den
trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var.
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in. Hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din
O ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?
Toaletten duschen. Jag har gömt mig för sista gången i den
O vem blir inte kall naken o våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten

Jag är en vampyr.
Jag suger och spyr.
Låt mig komma in.
Jag vill bli din

Jag är en vampyr.
Jag suger och spyr.
Låt mig komma in.
Jag vill bli din

Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Vill du arbeta med människor? Är du intresserad av relationer och samspelet mellan människa och omgivande samhälle? Vill du möta och bistå människor som befinner sig i utsatta och problematiska livssituationer? Då är socionomutbildningen någonting för dig!

Socionomprogrammet leder till teoretiska och praktiska kunskaper som är betydelsefulla för förebyggande, stödjande och behandlande socialt arbete. Arbetet med människor i olika typer av problematiska livssituationer och hur samhällets arbetsinsatser bäst kan användas är viktiga inslag i utbildningen.

Som socionom arbetar man i direkt kontakt med barn, ungdomar, vuxna och äldre samt med familjer och grupper. I det arbetet ingår såväl utredning och administration som stödjande samtal för att hjälpa personen att hantera sin vardagssituation. Frågor som rör barn som far illa, funktionshindrade eller kriser utgör centrala inslag i arbetet.

Utbildningen ger dig relevanta teorier för att arbeta med människor, liksom relevant praktisk kunskap och färdigheter för detta ändamål. Utöver teori och praktik utvecklas du som person genom utbildningens försorg.



 

Jag
Längtar
Ihjäl
Mig
!


-


Men det blir bättre om vi är tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans




Framtidsdrömmar




Ja, bilden talar ju för sig själv egentligen.

Att resa till ställen runtom i världen där ingen känner mig, eller vet minsta lilla om mig, har alltid varit en dröm. Där man kan upptäcka vem man verkligen är, och upptäcka vem andra verkligen är. Lära känna personer utan att känna någon press på "men så här måste jag bete mig så inte h*n tror att jag är på det här sättet, utan på det där viset". Att få kunskaper om andra kulturer och kunna packa ner lite av den lärdomen med sig hem igen.

Möta sina värsta fasor, inse att det inte var så farligt som man trodde och påbörja en fantastisk förändringsprocess. Dra nytta av erfarenheter i det vardagliga livet som väntar hemma. Se nya saker, bli hänförd över allt som inte är som "vanligt".

Jag vill verkligen åka till Afrika. Den önskan växte sig ännu starkare när jag, idag läste en artikel om Natasha Illum Berg. En kvinna som bodde i Sverige tills hon i början av tjugoårsåldern då hon tog sitt pick och pack och flyttade till Tanzania. Där blev hon mött med stor misstro på grund av att hon var kvinna och som ville bli professionell jägare. Det tog henne flera år innan hon blev godkänd och därmed den första kvinnliga jägaren i Afrika, som jag förstod det.

Det är minst sagt inspirerande.

Hon bor i en egenbyggd liten hydda på en kulle, jagar oftast till fots och hennes livs kärlek blev skjuten rätt i hjärtat på väg hem till henne. Hon har även fått ut sin kärleksförklaring till honom i bokform för världen att läsa och tro mig, den boken ska jag ha. Det är verkligen fascinerande att gå från att inte känna till en annan människas existens för att sen beundra denne. 

Själv har jag alltid känt mig lite rotlös. Som att jag verkligen behöver ge mig ut i världen för att inse vart jag hör hemma. Norge är ju som mitt "hemma" redan, då det är där jag trivs allra mest på denna jord. Sverige, Gällivare och allt vad det innebär, det känns inte som jag helt enkelt. Det är inte mitt ställe det här. 

Jag måste ut och testa mina vingar. Få möta nya människor som kan lära mig någonting som jag aldrig skulle få lära mig här. Inse att det som anses vara viktigt i den här delen av världen, är totalt meningslöst någon annanstans. Kanske plantera en liten liten del av min egen kultur bland några andra. Ta emot och ge lärdom. För kunskap är det viktigaste i världen. Det och kärlek. I min värld iallafall. Jag älskar allt och alla och vill lära mig allt som finns att lära sig om dom saker jag vill lära mig om.
¨
Så ser fram emot att springa runt i mina fiskebyar i Grekland, inspektera naturen i Thailand, beundra Roms colosseum, lära mig ett och annat om Skottlands historia. 

&

en fet puss till den stackare som orkade läsa igenom mitt tre mil långa inlägg.


 


Så som det kändes när du sa mitt namn, så äkta det kändes när du höll min hand


Igår hade man kul, minsann minsann.

Jag och Ida gled omkring Gälkacity och roade oss som bara vi kan. Vi fann en fantastisk och fullt fungerande cykel som vi lånade på vägen till Statoil. Om vi säger så här, ingen av oss är särskilt stabil på hojen. Jag tror jag trillade tre gånger minst? Vi stannade efter vägen och pratade med lite coola killar också och som knuffade iväg oss i en rasande fart efter att vi dissade deras "hej kan ni skjutsa oss till Harrys-fråga".

På vägen hem igen så jävlades vi lite med bilisterna, hehe.

Och hemma i lägoheto sjöng vi vackra sånger, hyllade Teddyboy (Gärdestad), camade, tog smickrande bilder och låg med Shemar Moore.

Sen kom Johanna också dit och smög omkring som en cool katt. Vi kollade film och kaxade.

NU kollar jag Bonde söker fru och glider runt i min babydräkt. Blir en ovanligt lugn kväll denna söndag. Ladda batterierna inför tisdag.

Puss på!

Hej jag är cool



Ett, tu, tre på marken


Har varit och tänt ljus på Liams grav. Var så fint på kyrkogården med alla ljus som lyste upp mörkret. Lille brorson, tänk att du skulle varit 8 år nu.

Letade även farfar på kyrkogården i Gällivare, men hittade inte honom. Var där sist med farmor så är kanske inte så konstigt att man inte har sån stor koll på vart han ligger exakt. Men ska dit imorgon igen och leta rätt på honom, när det är ljust.

Hade lite lust att åka till byn också och leta reda på farmor. Tänk att vid hennes grav har jag nog aldrig ens varit. Det är ju hemskt. I Porjus finns ju också en del släktingar som hade behövt lite kärlek och värme i form av tända ljus.

Nästa vecka ser jag fram emot för då ska jag förhoppningsvis spendera lite kvalitetstid med min yngsta brorson, Casper. Åh, min lilleman. Ska bli riktigt mysigt och roligt att träffa honom igen. Går ju så lång tid mellan varven. Så får se vad han vill hitta på för bus! Min stora kille måste jag ju också ta mig tid att träffa också, Kevin! Nog är man lyckligt lottad ändå, när man är faster till sånna fina grabbar! :) Ska som sagt bara ordna upp så man träffar dom oftare!

Nu mot Gällivare iallafall och ladda upp med bus.

Puss igen

utan mening på jakt efter ruset, genom dunklet och bruset


Japp, då har man ställt sig i bostadskö i Umeå då! Känns lagomt bra alltså. För min del hade jag kunnat flytta redan imorgon, men så fort får man då fan inte tag på en lägenhet. Men skadar ju inte att hålla tummarna!

Umeå hade varit perfekt. Det är en fin stad, härliga människor och närmare min Natalie samtidigt som det inte är överdrivet långt till Gällivare därifrån. Så ja, hoppas på Umeå mycket mer än Luleå nu!

Ikväll blir det en sväng till den stora stygga staden iallafall - Gällivare, för lite hederligt umgänge. Någonting säger mig att cambilderna som förmodligen kommer laddas upp lär vara snygga! Mhm.

Nä nu ska här duschas innan det är dags att svänga på.

Pussen


ehe


Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Fricking bruna
2. hur lång är du: 159,5
3. vilken hårfärg har du: At the moment, rödaktigt?  
4. långt eller kort hår?: Mittemellan
5. piercingar i ansiktet: Nooo
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: ÅH GRÖNA JU!
7. hur lång skulle du vilja vara: En halv centimeter kortare, typ
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Knallrött känner jag för nu
9. vill du ha kort eller långt hår: Lite längre
10. skulle du vilja ha piercingar: Ja, men det passar nog inte min "stil" när man tänker efter

senaste du.
11. åt : Mandarin
12. drack: Vatten
13. du fick sms av och vad de stod: Finland - MEN KONSTIGT! Du badar med kläderna på i allt från fontäner till badkar, du cpar dig med konstiga rörelser och utstöter ljud som är från en annan värld och skrattar (mycket fejkat och charmigt) åt ALLT!! Då ska vi inte ens tala om dina idéer "hej ska vi typ klättra upp på det där taket eller ska vi typ låtsas att vi är transvestiter?!?!?!". Vad ska man tro om dig egentligen? ;)
14. du skrev sms till och vad du skrev: Finland - Du ska tro det jag säger, miffo! Och acceptera att jag inte är normal helt enkelt. Bara för att du är halvalkis betyder det inte att jag inte är störd i nyktert tillstånd. Du vet, vissa av oss kan det där med att roa sig utan alkohol ;) Men det gör ingenting, för gillar väl dig ändå! 
15. sa: Gå och lägg dig
16. kramade: Idusbabus
17. kysste: M
19. du spydde: Några veckor sen?  
20. idag: Idag?

kärlek,
21. är du singel: Yes sir
22. ditt förra förhållande va med: Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska besvara den frågan
23. ditt längsta förhållande: Oj, vad seriöst det nu var, men typ av och till i 10 månader
24. med vem då: Alexander
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Mikael Persbrandt, nä vet inte
26. vem var din första kärlek? Anton på dagis, jag var SÅ kär. Sen var jag kär i Alexander när jag var i den åldern man trodde att man visste exakt vad kärlek var, ni vet 
27. gillar du någon just nu: Njaeh
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Alltså, har sagt ett. Men vet inte längre. Tycker inga har varit särskilt seriösa, ärligt talat
29. vill du vara singel: Just nu ja! Men snart ska jag ju till Grekland och finna mig en kock där!
30. vill du gifta dig i framtiden? Jaaa, jag vill nog som det! Gärna på en äng, ehe
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Öh, dum fråga. Mikael Persbrandt, antagligen!

vänskap
32. den som vet mest om dig: Ida
33. den vän som du har känt längst: Josefine och Natalie, som jag har regelbunden kontakt med
34. allra bästa vän?: L J I
37. som bor långt ifrån dig: För många, men Natta är väl mest och oftast saknad! Ungjävel som ska bo i fricking Kramfors tusen mil från mig
38. den du har mest minnen med: Har sjukt med minnen med alla. Märkligaste med mina brudar. Sen har jag en heeeeel del med Carin och Natalie och Josefine har jag nog dom mest oslagbara minnena med!!
39. bra vän du inte träffar ofta: Älskade Natalie
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Alltså, inte någon som jag kan komma på?

övrigt,
41. musiksmak: Håkan Hellström-The Script-Avenged Sevenfold. Typ
42. sport du gillar: Fotboll är roligt, att kolla på vill säga
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: Haha hell no!!
46. har du hört att du borde bli modell: Tror jag inte?
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Jag har mina smyckes-perioder. Hade förut på mig ett armband som Benny gett mig, i ett år utan att ta av det. Sen ett halsband från Bestefar som jag heller aldrig tog av mig på väldigt länge och så vidare. Men just nu har jag inget sånt. Olika sockar typ?
48. vem är mest galen i din klass?: Känner typ inte dom i min klass? Haha 
49. brukar du sova med en nalle vid din sida? HAHAHAA faktiskt. Örjan är min sovkompis
50. vad tänker du på just nu: Norge


Du är vackrast i världen men inte samma person


Du är inte du längre.

Jag saknar den där killen som tyckte alla var värda en andra chans och var den som sökte sig till samhällets utstötta med motiveringen "alla behöver ju en vän" och så enkelt var det. Som faktiskt hade makt att påverka människor i sin omgivning på grund av att den där killen var enormt respekterad för sina givmilda och godhjärtade egenskaper.

Han som kunde sitta i timmar utan att kommentera att klockan faktiskt är halv fyra på morgonen, och lyssna på mitt svammel som inte ens jag förstår. Som, utan att avbryta, fick ta del av mina tankar och funderingar kring allt mellan himmel och jord. Som kunde ringa bara för att säga hej och som kom med dom märkligaste, finaste komplimangerna någonsin i stil med "har jag någonsin sagt att du har en fantastisk förmåga att se bortom det uppenbara?" och så vidare. Sånt där ovanligt som man inte får höra särskilt ofta och som man värdesätter otroligt mycket.

Kort och gott, om den gamla Simon hade kunnat komma tillbaks, så hade det varit bra.

Där ingen annan kommit in


Gårkvällen var toppen, som alltid i mina damers sällskap. Lite drama i form av mystiska män med kvinnonamn, hemliga personer som ringer kors och tvärs, konstiga ljud, öppna dörrar och personer som uppenbarar sig i dörröppningar, och då var personen i dörröppningen det minst skrämmande. Säger inte lite, ohnej.

Vi har även kommit fram till att vissa personer blev tappade på huvudet som barn. Stackarna.. Och jag har en Bridget Jones-låt som ingen förutom jag tycker om! Tydligen. Hmpf..

Och jag hatar mina lösnaglar. Dom kan gå och lägga sig!!!! Går inte att smsa, inte utan enorma svårigheter iallafall och att skriva här är ju också som ett litet ävenyr. Ett jobbigt äventyr..

Ikväll då? Ja vi ser väl.

Puss!

Inget till dig, ingen till mig



Men du säger baby baby baby, kom lite närmre
Jag ångrar så mycket
Förlåt mig

Men du vet baby baby baby, jag orkar inte tänka på det
Jag vill framåt
Kan inte följa med tillbaks med dig

Men du säger baby baby baby, hör du mig
Jag försöker ju att nå dig

Men du vet baby baby baby, det spelar ingen roll längre
Du kommer aldrig förstå mig





Vad är det som krävs för att stanna kvar


Vad är det som inte kan repareras, censureras
som inte har nån rättvisa
som inte är blind, men gömmer ögonen i händerna
som inte har nån anständighet
inte behöver kläs upp i skönhet
den kryper inte för nån
den väntar inte på nån

Den är lika ren som ett barns ögon
den är lika skitig som marken på en tågstation
vad är det som inte har någon regering
vad är det politikerna aldrig nämner

Vad är det som lovar dom unga
som får dom gamla att tro att dom kan överleva
som finns i alla utbrotten
som finns i grabben som står på karmen
till ett fönster
finns i rånarnas fantasier
och i dom olyckligaste kapitlen
om en hund som vart hungrig i mil
tycker inte om nån men kommer ändå in

kommer ändå in


Falling in love is such an easy thing to do


Diskuterar Vikingarock, Jönssonligan och kunskaper om att kunna ladda ner film med Josef. Det är intressant må ni tro. Väntar på att Linda ska ringa också. Mycket spännande nyheter hade hon tydligen att komma med, och sånt gillar vi ju.

Måste lägga mig i tid ikväll vilket jag redan känner panik inför. Ska upp överdrivet tidigt eftersom jag har så mycket att stå i inför kvällen. Huvvaligen. Saker ska handlas, kläder ska fixas, människor ska träffas och någonstans däremellan ska jag äta med mamma (?) och duscha också. Awesome! Men det kommer lösa sig finfint. Finns som inga andra alternativ. OCH imorgon får jag träffa Ida igen. Åh vad mysigt. Hon har överlevt alla hotfulla terrorister och flygningar vilket vi är mycket tacksamma för.

Nu ringer det minsann. Kliar i tårna.

PUSS


Som stjärnorna skulle förvandlas till stenar


Har just kommit in till a&a. Varit och fikat med Pernilla och diskuterat allt mellan himmel och jord. Var riktigt roligt med tanke på att det är så längesen man såg henne. Blir väl att träffas lite snabbt imorgon också innan hon sätter sig på tåget påväg hem.

Verkar som att påsken kommer bli grym också! :)

Ska snart och möta upp Johannis på coopsi. Vi är häftiga brudar!

Så puss på det.

En dagens, va!


DAGENS LÅT: Feeling alright - Rebelution ♥
DAGENS KLÄDSEL: Stor tröja och smexiga leggings
DAGENS FRISYR: Ofixat
DAGENS MAT: Morötter
DAGENS HÄNDELSE: Kikat på coola Lollos coola katt
DAGENS PLANER: Inför torsdagen
DAGENS VILL HA: Förståelse
DAGENS SAKNAD: Släkten
DAGENS DROG: Abbepabbe
DAGENS TRÅKIGASTE: Att vissa ska vara så otroligt falska
DAGENS KÖP: Coola grejer inför halloween
DAGENS GODIS: Små askar med kulor, haha
DAGENS HUMÖR: Upp upp och iväg!
DAGENS SJUKA: Ont i huvudet
DAGENS KOMPLIMANG: "Hej min fru! Tänkte bara skriva och påminna dig om att du är som en kexchokla' - go och gla'"
DAGENS SKRATT: Tillsammans med den bästa
DAGENS BILRESA: Gled ju lite med Kjellis och Lollo där på förmiddagen
DAGENS GRÅT: Desperate housewives åt Bree och "vad han nu heter"s relation ♥

Ljuset i mitt liv ♥


Idag har jag fått en ny son (igen). Men denna gång en som kommer upp i samma nivå som min första son, Shahab. Det är Travis från Cougar Town, också känd som Dan Byrd. Han är helt underbar. Makalös. Fenomenal. Toppen.

Alla som har sett ett enda avsnitt av serien vet exakt vad jag snackar om. Och pappan är hans pappa även i serien, så alltså en av mina många män.

Nämen allvarligt, en sån son ska jag skaffa mig i framtiden. En sån där som pussas, kramas och påminner mig om hur tacksam han är för att just jag är hans mamma och att han älskar mig. Åhhhh.

Hahahaha. Det värsta är att jag är seriös.

Nu ska jag lägga mig och tänka på allt fint jag och min Travis-son ska göra när jag skaffat honom.


"Är du rädd, jag med lite, men det gör inget.. Vi har varandra"




Du och jag mot världen, bror!



allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig


Sitter och diskuterar gubbar med John över en skål soppa. Sneglar även mot tv:n av och till för att hänga med i "kvinnors hemliga liv" som ikväll handlar om kvinnliga gängmedlemmar. Blandningen är riktigt intressant!

Skulle egentligen till a&a ikväll för lite pyjamasparty, men åker dit på morgonen istället. Blir bättre. Så ska jag göra stan med min brud, Louie. Vi ska leta fräna saker till våran halloween som är på torsdag. Sen efteråt tänkte jag försöka få med min bror på middag eller något. Hoppas på det alltså!

Och ifall ni undrade (vilket ni gjorde, ser det i era ögon) så är mina nya favoritlåtar dessa:

- Seglaren av Monty

och

- Going out tonight med Carl Norén

Sjukt vad bra grejer det där är. Love.

DU SUGER!


Brenda, Brenda, Brenda. Sluta fucking gråta hela fucking tiden! JAG BLIR SÅ LESS PÅ DIG!!!!




-


Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen,
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen,
den tar slut från kyss till kyss

Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut




-


Mitt under allt virrvarr av fem-böcker och starka funderingar på att dra igång en mäktig film så slog det mig.. Jag är den du alltid kontaktar när du inte har någon annan. Bara då. Aldrig annars. 

När du behöver någon som lyssnar på allting och kommer med lite tröstande ord som "jamen det här grejar du! du som kan klara allt" och bara allmänt sitter och pratar på om hur bra du är. Missförstå mig inte, du är bra. Men ibland skulle det vara rätt kul om du hörde av dig bara för att prata. Du behöver inte ha någon särskilt anledning. 

Men så fungerar det ju inte. När ditt liv är tillbakavänt och allting som är kasst är perfekt, existerar jag inte längre. Jag får stalker-känslor när jag för tredje gången i rad inom loppet av två månader, undrar hur det är med dig och du inte svarar. Sen hör du ju av dig igen. Några många många veckor senare och ber om ursäkt för att du inte svarat - och berättar att allt är skit och allting börjar om.

Det är som det är för du vet att jag alltid släpper in dig igen. Faktum är att den korta tid som jag behövs och faktiskt får vara en rätt stor del av ditt liv är värt tiden jag inte är det.

Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar dig fruktansvärt mycket mellan varven.


RSS 2.0