Du är mannen i mitt liv




Du är mer än en fågel.
Du är mer än ett plan.
Du är mer än en man i fånig kostym.
Du är min superhjälte.


Vinden har vänt


Ja se här sitter jag! Väntar på att lite folk ska komma. Är ju som sagt kalasdag idag. Väntar lite extra mycket på just a&a för det är dom som ska komma med drickorna! Är så äckligt sugen på coca cola nu alltså..

Annars då? 27 dagar kvar innan det smäller och man äntligen får passera gränsen igen! Det ska bli så sjukt grymt. Ännu trevligare är det för att Benny ska med. Första gången på länge jag får sällskap! Satt ju hos honom hela gårkvällen. Pratade på om allt mellan himmel och jord. Så kom vi då helt enkelt fram till att han borde följa med. Inte illa det inte :) Hann även med en sväng till sötan (också känd som Ida). Vi har upptäckt en ny spännande sak, som ni inte får veta vad det är. Wow alltså!

Nu ska jag städa upp lite och lyssna på skitmusik. Awesome duuudes.

Puss


Liten blir stor



Jag är lite tidig, men vad sjutton.. Klockan är efter 00.00 och då gills det ändå!

Idag blir min söta lillebror ett år äldre än sist han fyllde år. Hela 14 år gammal. Det är skrämmande hur fort tiden går ändå. Herregud, det var ju igår vi lekte att vi var bilar i Ålloluokta och våran bensin bestod av blåbär. Eller när vi sålde saft utanför a&a's lägenhet i protest mot att den svenska kronan skulle bytas ut mot euro. Kommer du ihåg när vi lekte att vi var superspioner när vi var på stan och ingen fick se oss? Eller kanske när du försökte dränka mig i barnpoolen?! Alla resor vi gjort tillsammans. Norge, Piteå, Bulgarien .. Så grymt!

Du är den jag har flest och absolut roligast minnen med, och du är faktiskt en av dom som jag verkligen har mest gemensamt med. Vi kan bråka, och vi kan bråka ordentligt! Jag vet inte hur många gånger jag har avskytt dig och tyckt att du har varit värst i världen. Men när allting kommer omkring så är du en av dom bästa jag har och jag hoppas du vet det!

Så jag hoppas också att du får en fantastisk födelsedag! Du förtjänar det brushan.

Älskar dig!

Puss ♥


rubrik




I wanna hold you high and steal your pain away
I wanna hold you high and steal your pain

There is that friendship that cannot always be explained, but only understood and cherished by the two people that share it


Tjena duuudes!

Min eftermiddag har spenderats i familjen Sagelinds hem. Jag och min lilla Louise gick dit efter gympan då vi insåg att bilden var inställd. Vi frös rätt rejält på vägen dit. Ren smärta! Jag hade lust att lägga mig ner och gråta så ont gjorde det i benen och ansiktet. Så vi drog ner några koppar varm oboy och gled runt i Sagelindbrallor och täckbyxor!

Lyssnade lite på norsk fjortismusik, norsk hiphop och så vidare. En kille som rappade läskigt fort. Dock så var han svensk faktiskt. Sen spelade vi GH!!!! Jag var inte bra kan jag ju säga. Klarade inte ens av den lättaste easy. Fick köra på träning ett tag. Men första gången så jag tycker ändå att jag gjorde bra ifrån mig! Louise är väldigt snabb i fingrarna..

Sen då.. Vi diskuterade djupa saker och åt jordgubbsgrejs. Några mycket trevliga timmar helt enkelt! Har varit en duktig flicka och fotat idag också med min snajsiga mobil. Här ska det laddas upp!

Jag älskar dig bönan! MEN.. Bara som en vän ;)

Pusspusspuss



Smexibilden som redan blivit en klassiker ..


Louie är inte bara snygg, hon är stark också!

You are a little bit of heaven


Det börjar närma sig..
Jag känner att det inte heller är långt ifrån att jag skulle kunna börja falla för dig pojkaktiga charm och det där luriga lilla leendet som du alltid tycks ha på läpparna. Du är en bra grabb helt enkelt..

Konfan idag igen då! Funkade väl. Vi gjorde lite teaterpjäser som var lite annorlunda dock.. Och jag kan INTE få ut "ropa till gud" ur min skalle. Den är bokstavligt talat fastklistrad dit in. Jobbigt utan dess like att inte kunna sluta nynna. Funderar på att ta till drastiska åtgärder för att lyckas.

Nånä. Plugga skulle man kanske också göra innan man somnar! Läsa igenom ekonomin en sista gång sen sitter det som ett berg! Haha :)

Puss

Sömnproblem kallas det!

JAG KAN INTE SOVA!

Det är jobbigt, och jag har faktiskt försökt i cirkus en timme. Men är man inte trött så är man inte det. Får värsta ångesten dock över att jag måste upp om några få timmar. Onsdag dessutom. Veckans utan tvekan jobbigaste dag. Spendera ett x antal timmar i Malmberget, varesig jag vill eller inte. Vad blir det numera? Två timmars lekande. Vänta i en halvtimme. Gudstjänst i 45 minuter (minst..). Härliga bananer! Eller också inte. Allt det där tar sån himlans tid har jag kommit fram till!

Nåväl. Annars gör jag inte mycket. Såhär mitt i natten. Pratar med Andreas, och jobbar på att få honom att inse att han verkligen verkligen vill fara på marknaden i Jokkmokk nu snart. Få honom tillräckligt taggad för att pallra sig över gränsen! Det är konstigt nog svårt att övertala honom till det. Varför förstår jag dock inte! Jag menar, Gällivare har ju liksom allt?! :) Någon annan norrman som skriver nu också! Haha, charmiga värld. Ingen aning om vem snubben är, men trevligt är det ju för det! Verkar vara någon kompis till min kusin iallafall..

Nehej.. Nu ska jag anta en liggande position iallafall! Åtminstone en bit påväg, även om jag kanske inte slocknar direkt. Som sagt, inte trött! Funderar på att börja med sömntabletter?! Kan vara något för orkar inte ha det såhär länge till iallafall..

HEJDÅ! :D




Vi tar en dagens va..


Dagens frukost: Hm. Äter inte frukost. Dagens första måltid var en kycklingsallad!
Dagens klädsel: Kofta, någon konstig grej och leggings.
Dagens smink: Det vanliga..
Dagens frisyr: Vågar inte göra så mycket med håret just nu. Lite hårspray och sådär sen är det bra!
Dagens saknad: S
Dagens humör: Flamsig och allmänt lycklig
Dagens bästa: Insåg att det är 32 dagar kvar!
Dagens sämsta: R.I.P Uggsisar
Dagens middag: Köttsoppa
Dagens ord: Mening snarare.."Får får får?" (Nej får får inte får. Får får lamm) och "Ställ inte cykeln utanför stället. Ställ den i stället istället". Hysteriskt roligt!
Dagens Tv-tittande: Några program nu på kvällskvisten
Dagens läsning: Finfina sms
Dagens måste: Kolla upp hur stabil min ekonomi är och göra upp en budget så jag fördelar min inkomst jämnt mellan "Jokkmokkskassan" och "Norgekassan"
Dagens dricka: Pepsi, ohja!
Dagens träning: Springandet på stan
Dagens tråkigaste: Matematik
Dagens roligaste: Halv åtta hos mig! HAHAHA
Dagens finaste: Fyra år som man och fru!
Dagens mående: Mycket tillfredsställd med livet!

Rätt tufft! Nu planerar jag att sova. Halvsovit mig igenom någon film vars namn är totalt bortblåst ur mitt huvud och det är aldrig ett bra tecken. Just like heaven kanske?

Nåja! Godnatt.

Counting down the days 'til I get to see your face again


32 ♥

Ett krig av ord som bryter ut i natten


Seriöst. När ska folk lära sig att låta bli att diskutera med mig? Är inte det att jag inte kan ta att någon har andra åsikter än jag, men alltid när det börjas så är det så för den andra parten.

- Det finns krig i världen på grund av religion..
- Det finns för att fel personer får makt över andra människor och använder sig av den på ett sätt som är åt helvete?
- Nej.. Kolla Israel. Krig i 50 år.
- Tror inte på att det är enbart på grund av vilken tro man har som man hatar och krigar.
- De hatar ju varandra på grund av sin religion. Så är det. Tyvärr men sant.
- Jag tror ändå inte på det.
- Ska jag utveckla?
- Behöver du inte. Har inga planer på att ändra mina åsikter.
- Förändrar inte sanningen.

Sen är jag löjlig, naiv och dum för att jag vägrar hålla med. TACK ÄLSKO! :) Nejmen seriöst. Sånt där gör mig lite småirriterad. Jag går inte fram till någon som inte delar mina åsikter och säger "Fan vad dum i huvudet du är som tycker så. Fattar du inte att det är SÅHÄR?!". Börjar någon diskutera så framför jag bara vad JAG tycker och tänker och sen är det bra med det för min del.

Okej, är det något riktigt idiotiskt så kan jag börja diskutera väldigt häftigt. Alltså, sånt som enligt mig är uppenbart idiotiskt. Till exempel rasism. Har extremt starka åsikter kring det, och alltid ska någon komma med såna usla argument till varför Sverige ska vara "rent" och så vidare.

Jag dömer ingen baserat på vilken hudfärg personen råkar ha, vem personen älskar eller vilken religion man har! Jag har vänner som är homosexuella, från Iran och känner en hel del kristna till exempel. Jag väljer mitt umgänge utifrån hur personen ÄR. Klickar jag verkligen inte med en människa på grund av en eller annan anledning så grundar inte det i något annat än att vi helt enkelt inte kommer överens eller passar som vänner. Man kan ju inte älska alla, men man kan inte heller hata någon baserat på sådana lösa grunder som att killen råkar gilla killar, eller vilken etnisk bakgrund man har. Egentligen har jag svårt att förstå det där med hat också. Så pass mycket energi som det tar från en själv.

Men så här tycker jag iallafall. Råkar du inte hålla med, så är det väl så då. Får leva med det, men det är inte smart att försöka ändra på vad jag tycker och tänker. Du kan komma med argument som förklarar varför du tycker som du tycker och tänker som du tänker. Men släpp det sen. Inte dra igång något försök att få mig över på din sida. Jag vet redan vad jag anser och mina åsikter tänker jag hålla fast vid :)

Eh, ja! Nu blev det mycket här. Nu har jag iallafall skrivit av mig. Bör nog gå och lägga mig nu!

Godnatt :)

När hjärtat brinner och tankarna försvinner


Godnatt! :)

Just kommit hem från en chill kväll hos min gode och allmänt gullige vän Johanna! SötIda och SötFrida var också närvarande. Allmänt gosigt sådär alltså. Imorgon blir det mer gos! Kolla film och sådära. Lugna helger behövs också ibland. Speciellt när min förra blev så utomordentligt dålig! Ett väldigt trevligt ögonblick var när jag fick ett fint sms! Det gjorde mig aningen glad och jag blev tvungen att springa in på toaletten på Mbgt-Manuella (där vi befann oss just då). Så puss till dig ♥

För övrigt så ser jag ut som en räv just nu. Så smexigt! Haha.. Dock så ska jag inte se ut såhär särskilt länge då det blir lite boooom imorgon! Går allt som planerat ska jag åka till ahkko och göra henne glad (läs: ge henne en hjärtattack). SÅ AWESOME! :)

Nesh. Nu ska jag gå.. Och typ gå!

OCH DU.. TEDDYYY!
OM/NÄR DU LÄSER DETTA, KONTAKTA MIG! HAR
VIKTIGHETER ATT DELA MED MIG AV OCH JAG ÄR
RÄTT SÅ SÄKER PÅ ATT DU VILL HÖRA DET HÄR.
SOM ALLA VET SÅ HAR JAG INTE KVAR MINA
KONTAKTER, FÖRUTOM ETT FÅTAL JAG LYCKATS S
KRAMLA IHOP, SÅ JAG KAN ALLTSÅ INTE RINGA DIG.

OM VI SÄGER SÅHÄR..
"VÅGORNA VÄLLER IN"
DU FATTAR?!
JA DET GÖR DU.

VI HÖRS :D SNART .. VÄLDIGT SNART! HELST INOM 2 DAGAR!
"ANNARS BLIR DET EN TIDVÅG"

PUSS

Dagens



låt: Det är så jag säger det - Håkan Hellström
frisyr: Den vanliga!
smink: Mascara bara faktiskt
klädsel: Leggings och stor tröja
händelse: Hm, diskussionerna kring bordet på Lina's med mami
planer: Kolla på dom magiska männen (läs: Beck) och somna innan tolv!
tråkigaste: Gympaskor!
finaste: ♥ 
vill ha: 27 februari
drog: XL-byxorna
köp: Toy, ohja
mat: Linas
mående: Tillfredsställd
saknad: Norge


Coolt, yesbox!

Sista natten som svarthårig då. Ihelgen smäller det rätt hårt när det gäller mitt hår. Klippa lite, färga lite, och sen.. BOOOOM!

Förväntansfull minsann, minsann.

Nu ska jag glida iväg. Ta en macka eller två och dregla efter Gunvald.  Är ju inne i värsta Beck-Kuddmacke perioden nu. Allt man behöver för att överleva! :)

Pusstjingis



Try sleeping with a broken heart


T r e t t i o s j u 

d a g a r 

k v a a a a a a a a a a a a r


Änglabarn


Jag sitter och gråter lite till Ken Rings Änglabarn. Den är sorglig och man får ont i hjärtat. Men den är viktig att höra på ändå! Även om jag inte hanterar sånt här särskilt bra kanske..

Ska snart sova tror jag faktiskt! Eller åtminstone lägga mig. Är så äckligt trött och är i behov av en hel natts sömn. Har ju varit lite sisådär med det nu senast. Nu behöver jag ju inte längre ligga vaken och fundera på hur man skickar prat genom telefonen! Jag och Louise har äntligen fått veta hur det går till. Robbie är den smartaste jag känner tror jag nästan..

Jag: Du är smart! Du måste förklara en sak till mig..
Han: Jaha, ja tacktack! Vad vill du veta?
Jag: Hur skickar man prat genom telefonerna?
Han: Eh.. Ljudet eller vad?
Jag: Nej, pratet! Typ, nu ringer jag en i Japan. Hur är det egentligen möjligt att personen kan höra vad jag säger när denne befinner sig en miljon mil ifrån mig?
Han: Ja, ljud heter det för det första.. Ja microfonen omvandlar ljudet till en radiosignal som rör sig i ~300 000 000ms mellan antenner tills den kommer så nära att den kan skicka det till mobilen. Så omvandlar den det och ger ljud i högtalaren i telefonen! Hängde du med?!
Jag: Uhm.. Självklart gjorde jag det!
Han: Hahaha, jojo. Något mer du vill veta?!
Jag: Alltså, det är nog bra för den här gången..

Detta var mycket lärorikt, även fast jag inte förstod så mycket av det där! Men som sagt, det är bra att ha kontakter som har den rätta utbildningen. Alltid lär man sig något när man pratar med dom! :)

Från det ena till det andra! 39 dagar kvar nu, och ja.. Jag tänker räkna ner! Det häranhär är viktigt för mig så det får man leva med. Kommer bli lite överlyckligt tjatande varje dag, som då självklart kommer förvärras ju närmare lovet vi kommer. Men vad gör väl det? :)

Nesh.. Beck nu kanske! Kollade aldrig upp magin igår, så får göra det nu istället. Alla håller tummarna för att den är tillbaka!

Pussen

I have friends in holy spaces


HAHAHAH!

Jag och mamma är så störda ibland. Riktigt sjuk humor alltså! Idag vid middan så började jag, hon, Alva och Benjamin diskutera vad vi ville ha till mat. Då sa Alva att hon bara längtade efter att få fiskpinnar! Det, som många vet, hatar jag verkligen. Så sa något i stil med "Alva.. Det är som att jag skulle tvinga dig att äta ketchup! Skulle du verkligen gilla det? Tänk dig bara, en heeeeeel sked full". Sen gick det helt enkelt överstyr. Det slutade med att vi försökte äckla varandra med den värsta maten vi kunde komma på (potatisbullar, gräddfil, smör och så vidare). Sen ett tag senare fann Jonthe tiden att hedra oss med sin närvaro. Då hade dock småungarna hunnit bli klara. Så jag och mamma utsåg ett mål då vi skulle få Jonthe att tappa matlusten. Hur märkligt är inte det på en skala från 1-10?!

Det gick dock inte så bra. Jonthe har blivit tåligare med åren. Inte så konstigt kanske. Ni ser ju vad det arma barnet har fått utstå.. Nåja, jag och mamma var roade av det iallafall och det tyckte vi nog var huvudsaken med det hela! :)

Har förresten sett "The hangover" för inte så längesen nu. Den var verkligen klockren. Halvrå humor och gosse vad fantasi manusförfattarna måste ha! Allt från Mike Tyson till psykopatiska små kinseser som slåss. Älskar den!

Nåväl, det var väl som det jag ville få sagt nu!

Ska typ .. kolla "Bombay Dreams" eller något. Kanske sticka en halsduk eller något annat smexigt. Coolt!

Puss

Bless the broken road


Jag är deprimerad! Min högt älskade kusin Andreas ska till Sverige ihelg men kommer inte förbi Gällivare. Vadå hej ledsen i ögat?! Och inte fick man träffa pojken när jag var i Tysfjord för inte så överdrivet många dagar sen heller. Det betyder att jag inte har träffat han sen i augusti typ.. Det är inte bra det här. INTE BRA!

Och jag börjar få psykbryt på alla schemaändringar! Orka förstöra våra liv genom att låta oss börja klockan åtta mer eller mindre varje dag..?  Det är inte heller bra. INTE BRA!

Jag känner mig lite smått nedstämd! Haha.. Funderar på att se om Beck och gänget har återfått sina magiska krafter. Men jag tvivlar på det. Vet inte vad det är med det där egentligen. Beck har alltid fått mig på bra humör. Hallå, min make är med?! Men nu.. ingenting! Kollade tusentals ihelg, men inte en enda gjorde något bättre. Det är mycket sorgligt måste jag säga!

Nåja, för att väga upp allt det tragiska i det här inlägget så kan jag komma med en positiv och alldeles förgosande sak att berätta! Idag upptäckte jag att det är så lite som 40 dagar kvar innan jag återigen passerar gränsen till mitt favoritland! 40 dagar är ju ingenting! :D Jag menar, imorgon är det redan 39 dagar kvar bara. Det här kommer gå fortfort och det är jag inte så lite happyface för!

Hm.. Nu hade jag inte mer på hjärtat.

Tjingtjing!

Bryter tystnaden


Yey.. Lördagen var ju kanon! Inte ens 3 Beck gjorde mig glad, och då är det faktiskt illa.. Huvvaligen!

Har inte känt för att göra något idag heller. Glider omrking i huset med pyjamas och världens coolaste tofflor, sjunger lite då och då och har faktiskt kommit fram till några saker.

Som följande:
- Man hinner tydligen drömma en väldigt djup och invecklad (och aningen skrämmande) dröm på endast tio minuter! Sen funderar man på om det just har skett och börjar leta efter den där galna tanten som låg i din säng för bara någon minut sen.. Det är liiiiite sjukt!
- Det är enorma skillnader på fake vaniljglass och äkta vaniljglass. GB GRÄDDGLASS ÄR KUNG!
- Karpe Diem är också kung!


Hm. Mycket vettigheter man hinner fundera på ändå..

NU.. Går jag härifrån. Har storslagna planer på att kolla något spännande på tv! Wow

Puss

Even the wrong words seem to rhyme


Det är besvärligt utan dess like att sakna någon! Att sitta och räkna dagarna som är kvar och känna sig halvt om halvt ihålig. Sen gör ju precis allt en påmind om saknaden. Till exempel "ÅH, där är en bok.. Fanå!". Speciellt dåligt är det ju när personen ifråga är lite okontaktbar. Kan inte påstå att jag gillar det särskilt mycket..


Nåja! :) Jag har haft en händelserik och trevlig dag ändå, trots allt. Uträttat lite ärenden och suttit hos Josefäjne! Det var inte lite awesome. Vi har diskuterat mycket djupa grejer måste jag säga.. Det är ju alltid lika roligt. Det går dock allt för lång tid mellan varven då vi träffas. Som sagt, det måste vi faktiskt ändra på!

Nesh. Ska väl gå och tycka synd om mig själv lite mer nu. Hoppas på ett sms! :) Kanske rentav kollar en film också. Typ den där nya filmen vi har kirrat. Vad den heter vet jag dock inte. Men det spelar väl ingen roll!

Pusspuss

Hela livet var ett disco


Tjatjaaa!!

Idag har jag hunnit med rätt mycket tycker jag faktiskt. Lunchdejta med Louiebaby på .. ja, lunchen då. Drog till Petit! Sen så har jag varit med Carin en sväng, och Ida och Frida har jag träffat på lite flyktigt genom hela eftermiddagen. Vi såg en Mr. Sexiboy på Nyfiket! Haha vilken känsla det var alltså.

Sen träffat min älskade storebror för första gången på länge :) Var inte dåligt det!

Jag saknar Norge med! Haha.. Väntar på att vecka 9 ska komma så jag får sportlov. Då blir det att pallra mig över gränsen igen. Gången efter det blir till min konfirmation (som jag för övrigt bara blir osäkrare på om jag ska ta) i maj. SEN SOMMAR!! Har bestämt att jag ska åka runt i en månad där. Haha, värsta planerna. Men hur grymt skulle inte det vara? En vecka i Oslo, någon i Tysfjord, ett tag i Bodö.. Heeeelt awesome!

Har fått min mobil nu! Så det är bara att ge mig era nummer. Såklart är allt borta ..

Nej nu kallar mackorna!

Pusstjing



I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.


Den här gången klarar du det!

The love guru


Tjenatjena!

Är på svensk mark igen och det känns ju som det känns. Saknar Norge och folket redan naturligtvis, men snart är det lov igen. Haha!

Resan var jobbigare än förväntat, men jag älskar verkligen narvikborna! Alla är så snälla, söta och hjälpsamma. Kärlek till dom helt enkelt :)

Orkar inte skriva mer. Haha. Ska kolla filmen nu som jag köpte på Drag och käka lite fruktpastillet. Det är cooooolt!

PUSS

Sista kvællen


Det kænns må ni veta! Vældigt jobbigt, och jag ær inte så sæker på om jag kommer øverleva tågresan. Iallafall inte nær vi passerar grænsen. Som alla vet så ær just det bland det værsta jag vet. Haha..

Iallafall, tænkte som mest bara meddela att min mobil ær sønder. Det går inte att få igång den, eftersom mer æn hælften av alla mina knappar inte længre fungerar och så smart som jag ær skulle jag starta om den av någon anledning och så gick den inte att gå igång igen. Tackar gudarna (min ælskade mamma) før att jag ska få en ny telefon. En som førhoppningsvis har hunnit komma till imorgon nær jag træder in genom dørren. Tills dess får jag se till att øverleva på ett eller annat vis. Kommer inte kunna træffa Ande i Narvik imorgon iallafall då han skulle høra av sig nær han var i stan.. Nu vet jag ju inte det. Det suger stenhårt. Huuuff!!!!!

Nåjå. Ska med sjufærjan øver till Kjøpsvik ikvæll. Lite mys med dom ældre slæktingarna innan bussen går imorgon HALV ÅTTA!!! Kommer kænnas rent ut sagt førjævligt med tanke på att jag totalt har vænt på dygnet. Uppe hela nætterna, sover halva dagarna och så dær. Vældigt mycket yay på det :):)

Nej, nu børjade allt kænnas jobbigt. Ska faktiskt gå och begrava mig i min enorma høg av klæder!

ADJØ

Lifehouse - You and me


It's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

All of the things that I want to say
Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you got my head spinning
I don't know where to go from here

Morten ♥


Grattis på fødelsedagen søtnos!


I really really wanna..


Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me strong, t they turn me on, you know how to light my fuses

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna you

you (na na na na)
yeah yeah yeah yeah
really,really turn me on



Lite halvsøt låt sådær som jag tænkte skulle passa utmærkt till nattens stora drømmar!
Har fått en mystisk, speciell och helig post-it-lapp som ska vægleda mig i mitt "val" av
framtida make. Den enda som får veta vem det blir ær dock endast den mystiska,
speciella och heliga skaparen av lappen, Jørn. Haha. Detta ska minst sagt bli hyfsat
spænnande. Så ska lægga mig snarast, med tungan rætt i mun och sen se vem som dyker
upp i min drømværld.

Pusspusspuss.





Ett litet litet tidsførdriv


Vad gjorde du igår? Jag gjorde stan, dog åt skumma norska serier på tv:n som var hysteriskt roliga och raggade runt med Simon!
Har du ett eget rum? Ja se det har jag
Är du kåt just nu? Haha nej
Vad ser du om du tittar bakom dig? En lampa, høgra sidan av soffan, ett bord och en tavla..

Föredrar du blondiner före brunetter? Båda ær fint :)

Hur många kontakter har du på bdb? Nå inte vet jag
Har du varit inne på snyggast.se? Klart. Vem har inte?
Älskar du någon just nu? Många, många

Vad åt du senast? En mackaaa
Brukar du skriva fel på tangentbordet? Det hænder!
Finns det någon du hatar? Jag hatar inte
Har du varit otrogen? Var ihop med två samtidigt en gång i tiden.. Ehe. Men det var både oseriøst och typ i sexan så kanske inte ræknas ændå..
Vad ska du göra i helgen? Det ser jag då! :)

Har du någon gång ägt en plastros? Ohja, inte illa va?
Har du ljugit? Ja
Vad vill du bli när du blir stor? Egentligen vad som helst bara jag får arbeta med mænniskor

Har du tittat på melodifestivalen? Antagligen?

I så fall, vem hejade du på? Ær ju olika. Kommer inte ihåg vilka som var med sist ens. Hoho

Gillar du mat? Inte æcklig mat?
Hur lång är du? 1.59-1.60 typ
Har du hål i öronen? Yes!
Några andra piercingar? Nej, skulle dock vart grrrrymt med en i tungan!
Hur mycket är klockan? 12.51
Har du tjej/kille? Inte det
Har du något slags nitarmband? Flera

Är din säng bäddad? Nej, men ska bædda den inom dom nærmsta tio minuterna. Duktig flicka!

Vad är ditt smeknamn? Den fullkomliga, daah? Nejmen, kallas egentligen bara Elina. Ibland Ells, muahah.

Är du emot homo-bisexuella? Sjælvklart ær jag inte det
Vilken är bästa låten just nu? Superman!
Har du blivit sviken? Yes
Vilken klass går du i? 9B

Har du varit olyckligt kär? Inte egentligen
Största sorg just nu? Bristen på ork att klæ mig och gå ner till affærn ..
Största glädje just nu? Jag ær i Norge, det ær lycka! :)

Vem/vilka skulle du dö för? Dom vet vilka dom ær!
Vem är den starkaste du vet? Starkast fysiskt ær nog Micke. Han om någon ær biff! Annars ær min mamma starkast och det beundrar jag henne før. 

Vad är det snyggaste på dig? Mina nya lee-jeans. COOLT!

Hur mycket är klockan nu då? 13.01

Brukar du göra smileys? Jaaaa

Har någon kallat dig hora/bög? Sækert

Hur många palestina-sjalar äger du? En *status*

Vem hatar du mest? Jag hatar inte .. ?

Vad har du på dig för kläder nu? Shorts och t-shirt! Och dom otroliga .. tossarna!

Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar? Det har jag!

Tycker du att du är söt? Nej :D
Har du ett eget landställe? Landstællen har man i Stockholm. Hær ær det stugor, och ja. Ålloluokta ær kærlek <3
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan? Duscha, klæ på mig och shoppa!!!!1111
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske inte kærlek, men intresse!
Vem litar du mest på? Min mamma!


Happs, då vet ni det med! Nu går jag.
Tjingtjing


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut


Godmorgon folket!

Jag har nu varit vaken i ungefær en timme. Vaknade och kunde helt enkelt inte somna om. Lite skumt då jag kom in vid ett inatt och somnade kring tre. Nåja, kanske vilar en timme eller så under dagen. Gårkvællen var trevlig också. Raggat runt med Simon :) Har lært mig lite faktiskt. Som att norrmæn ær sjukt konstiga och inte dricker mjølk till maten?! Jag har ju som lagt mærke till det under åren men har alltid trott att det har berott på att dom har haft besøk (jag då..). Kanske inte ær så speciell som jag tror ;)

Vad som hænder annars idag ær væl lite allt møjligt. Ska iallafall hinna hælsa på dæruppe, vilket jag aldrig gjorde igår. Sen blir det væl en tur till affærn med tante Lilly nær hon slutar. Sen ikvæll får vi allt se. Simon igen? Haha :)

Och bara før att hoppa från ett æmne till ett annat.. Kollar på Dr. Phil just nu och det ær en elvaåring med och hon ær som typ en 17 åring?! Kanske inte utseendemæssigt (æven om hon ser ældre ut också), men verbalt. Sæger jættemycket vuxna ord, yadayada. Ær det bara jag som har tænkt på att det ær otroligt många i just USA vars unga mænniskor pratar så otroligt vuxet. Alltså yngre mænniskor i 9-14 års åldern. Børjade tænka på det och blev som bara tvungen att næmna't.

Nesh, nu ska jag kanske jag ska ta och få i mig lite frukost.

Puss!

Chachaaaa bloggen


Jag fryser! Fast ændå inte.. Eheh. Har inte orkat byta om från pyjamasen ænnu, trots det fakutm att jag har varit vaken i flera timmar. Hade tænkt duscha men fastnade framfør en massa komediserier på tv:n. Men snart så ær Drewgrejset slut så då ska jag ta tag i mig sjælv, fixa lite och sen ner til affærn. Ska handla lite middagsmat och sen promenera runt lite. Awesome, ja! Kanske får før mig att hælsa på någon, vem vet vem vet! :D

Ikvæll då, vad sker? Ær inte sæker ænnu. Måste iallafall ta mig en tur upp till Jenny om inte annat :)

Och nu ringer telefon! Oh så spænnande.

Pussadjøss


Norgusbananskal


Nu sitter jag minsann hær hos kæraste tante Lilly och bara tar det lugnt. Har varit en skum resa minst sagt. Børjad med ett två timmars førsening av tåget. Lite upprørande faktiskt. Sen lite tjorv innan vi slutligen passerade grænsen och kom till Narvik. Promenera till busstation med två æckligt tunga væskor var inte heller så mysigt, och inte att sitta utomhus och vænta på bussen heller. Men sen blev det trevligt! Eller något. Busschaufføren var værldens mest bedårande och jag hade sællskap av en man som senare bjød mig på middag på færjan och sen frågade om vi inte skulle ta och gifta oss. Hur pass seriøst det var ær jag inte så sæker på, men han var charmig! Långt hår och lite vild blick, sånt gillar vi. Haha!

Om det sker så mycket mer ikvæll vet jag inte. Orkar nog kanske inte gå upp till Jenny och dom nu, væntar hellre tills imorgon nær Jim-Ove också ær dær. Gullungen min :) Får væl se om jag får några erbjudanden? Ær inte trøtt ænnu iallafall. Blev så uppe i varv av allt springande och stressande under dagen, och nu ær jag øvertrøtt! Wohejwoho på det.

Ehm.. ja. Om det nu blir så mycket vettigare æn så hær ær jag inte heller så sæker på. Smsa bara om det ær viktigt, ni vet att jag kænner mig tvungen att svara på allt och jag har inte någon øverdriven stor summa pengar på kortet! Jag ær happyface som sjutton. Precis som alltid så var det som att alla tænkbara och otænkbara problem ute i værlden bara blåste bort så fort mannen i høgtalaren sprakade "Vi har nu kommit øver på den norska sidan! Vælkommen till Norge!". Det hær ær bra grejer. Får se bara hur sorgligt det blir att åka hem sen då. Får flytta snart! Bara fyra år kvar ungefær. GRRREEEJT <3

Niet, nu ska jag kontakta lite folk och fixa med mina grejer.

PUSS!

2010!!


Känns sjukt skumt att säga 2010 nu.. Som Lollo och jag kom fram till häromdan, det blir bara massa siffror. Typ 10-09-05 till exempel. Hur ska man nu veta vad som är datum, vad som är månad och vad som är år?!?!?! Inte bra, men jag antar att man lär sig med tiden.

Årets första dag tillbringades i Johanna och Idas sällskap. Vi åt lite mat, diskuterade, planerade och kollade Para...filmen! :D Den var skum, men jag hade väntat mig på tok för mycket från den så blev lite besviken. Sen blev det ännu mera diskussioner och planeranden! Och crazysminkning. Måste säga att jag var bäst. Johannas vänstra halva av ansiktet blev helt .. ja jag vet inte ens hur jag ska beskriva det med andra ord än: Fullkomligt gudomligt! Så nöjd ♥ Av någon outforskad, märklig och ofattbar anledning så verkade inte dom andra hålla med mig. Men dom är bara avundsjuka! :D

Idag har jag inte gjort ens hälften så mycket intressant. Plockat lite i huset eftersom familjen kommer hem idag. Sen har jag lagat köttbullar efter att ha äventyrat i frysen på jakt efter något ätbart. Slapp svälta vilket ju alltid är positivt! Diskat och sådär. Ska väl sätta igång med packandet nu. Vore ju kanske smart då jag åker till Norge imorgon! Det ska bli liiiiite awesome, ifall jag inte nämnt det tidigare? Fick bo hos tante Lilly så det är ju bra. Hon är så gullig :)

Nej nu glömmer jag bort tiden. Ska ringa Nattus ju!

Pusspusspuss

RSS 2.0