Always and never


TJA! *mer känsla med stora bokstäver*

Jag är så äckligt jävla trött. Det finns bara inte! Funderade nyss på att gå och lägga mig redan nu, men insåg att jag har för mycket att göra. Kolla upp massa nummer, få tag på nummerägarna, fixa min symaskin och sy in den där klänningen som jag tänkt göra i någon vecka nu.. Och ja, massa sånt småtjafs!

Jag saknar mina norrmän! Till överdrift nästan. Det är inte heller så himlans mysigt. Jag tycker att någon frivillig ska pallra sig till Sverige och fylla lite Norgebehov och sen överlever jag nog tills nästa gång jag tar mig över gränsen! Så det önskar jag mig i julklapp helt enkelt. En massa norrmän :)! Grejtgrejt!

Har sovit på Idas soffa inatt förresten. Det var väldigt trevligt! For dit igår med Johanna och så kollade vi "Tomten är far till alla barnen" och nån Beck. Förgosande, och när Jojjis for hem så kände jag att jag ville stanna. Ida själv hade ingenting att säga till om. Men jag tror inte det gjorde så mycket ;) Vi kollade Anti Christ också!!!! Fyyyfan vilken skruvad film. Helt jävla störd, och jag förstod inte ens hälften. Vet inte om det är positivt eller negativt?! Mycket märklig. Det kändes lite som en Funny Games film om man säger så.

Nåväl. Nu ska jag ta tag i mina sysslor så jag kommer mig i säng någongång!

Puss på't!

Man in the mirror


Ja hej och hå, nu är det ett litet tag sen sist kanske..

Eftersom det inte har skett något intressantare än att jag tagit en väldigt obehaglig spruta som resluterade i en mindre insjuknad (yes, grissprutan ffs) så orkar jag inte ta upp något sånt. Snöyran ihelg ju! Hade velat gå, men fan 160 kronor för inträde? Det är lite mycket tycker jag. Även om det mest troligt hade varit värt det. Varit och kollat på tre av deras träningar. Flickorna utropade hela tiden små förtjusta ohh:anden och tyckte det var sjukt hett, medan jag fick moderskänslor för dom allihop. Sådär väldigt stolt över dom, men samtidigt väldans oroad. That's me! Alla andra säger saker som "faaan vad snygg han är, den snubben skulle man haft", jag vill bli deras mamma..

Normalt?! Nej :D

Så ikväll blir det att ta det ytteeerst lugnt. Om jag nu inte råkar få veta om jag känner någon av vakterna (och med att jag känner dom, menar jag Fredrik), så far jag dit och charmar mig in på så vis. Det är bra med kontakter!

Är något stolt över mig själv ändå. Fixat klart mer än hälften av alla julklappar! Innan december! Hur otroligt är inte det för en som brukar få panik där kring 19e december. Helt okej!

Nu ska jag dock gå.. Och äta middag! Eller nåt :D Lägger bara upp en bild på min och Mikaels förstfödde son. Shahab, min superultramegajättebäbis. Han är min nummer ett :) <3 Ni vet, kvällen till ära och för att Lollo inte vet hur pojken ser ut!




Är han inte fin? Lillpojken min!

.


Fan vad trasiga vi är, du och jag.


Middagsprat!


Hahahaha. Adja är lite småkomisk ändå när han sätter den sidan till. Vi satt där i godan ro, han och jag, åt våra potatisar..

Mitt i allt,

Han: En gång försökte jag koka ett ägg i micron ..
Jag: ÅHNEJ!
Han: Den exploderade!
Jag: HAHAHAHAHA. Hur i hela friden kom du på att göra något sånt?!
Han: Jag var i Ålloluokta, ensam. Kände att jag ville prova. Har funderat länge på vad som skulle hända om man försökte. Nu vet jag ..

Fan vad skön han är ändå! Helt klockrent :D

Seen it all before


Hejhejhej jag är aktiv! :D

Har inte orkat vara inne så värst mycket på datorn nu när jag är här. Av någon konstig anledning för har ju inte så himla mycket att göra ..

Inteflora är fan så mycket bättre än vad jag trodde! Jag gillar't och jobbar över vareviga dag. Haha! Adja är en snäll karl och gav mig lite pengar tidigare för jag nämde att jag hade lust att börja med min långalånga julklapplista. Så nu har jag köpt tre grejer till tre personer. Grrrejt! Vad det är eller till vem tänker jag inte avslöja. Haha, frågade min kusin tidigare vad typ 20 åriga pojkar vill ha för något. Han svarade utan att tveka "alkohol!". Kan kanske bli lite småsvårt för mig att köpa då jag inte har åldern inne för det ännu :) Men hittar väl på något. Det enda jag har i huvudet är skjortor, skjortor och kanske ett par sockar. Vet inte varför. Det är fan skitsvårt att köpa åt karlar! Jössesjösses..

Så nu sitter jag som här. Ordnar och har mig. Måste beställa lite från internet också. Några grejer som inte finns i Gällivare som jag MÅSTE ha :):) Eller jag och jag, är ju en julklapp då..

Nä, måste inse att det inte blir vettigare än såhär. Nu ringa lite utlandssamtal och försöka lite diskret snoka reda på människors klädstorlekar. Hur man nu kan lyckas med det på ett, som sagt, diskret vis! Jaja! :D

Puss på't!

GRATTIS MAMMA!


Du är awesome!




Puss <3

Broken wings


Oj, dagen säger jag bara. Exakt som jag förutspådde igår så blev det ingen lugn dag. Fullt med dramatik har det varit! Från sängen direkt till akuten med lillasyster som slagit sig så illa i bordskanten att det blev hål i huvudet. Sen att vänta nästan 4 timmar för att någon ska kolla till henne är ju förjävligt. Vi hade hunnit till Sunderbyn och fått det fixat, och sen vara halvvägs hemma innan dom gjorde något! Jätteupprörande att en 6åring med ett jävla hål i huvudet ska få vänta så länge på hjälp. Akutmottagningen, jo hejsan.

Annars var jag med girrrlsen ikväll. Vi skulle kolla film men slutade med att vi åkte runt. Var lite intressant!

Och ja, imorgon (idag?) så fyller mamma år! Hur mycket vet jag inte faktiskt då hon ändrar sin ålder hela tiden, och inte gärna pratar om den. Men vi kan väl låta henne fylla 32 i år! :D Så det blir alltså lite kalasande sen, med massa trevligt folk som kommer hit.

Vilket betyder att jag borde sova nu eftersom den årliga frukosten på sängen väntar om bara någon timme. Men har så sjukt mycket att pyssla med. Listor, planeringar och sånt tjoffsan. Inte lätt det här, inte lätt!

Nej nu går jag. ADJÖ!


Min hårliga resa!


Jag vill färga håret, känner för en liten förändring! Dock så har jag ju haft allt? Åtminstone allt naturligt (+ nån enstaka onaturlig, som lila..) Så vad tar man den här gången då? :D


1. Rödbrunt typ..
- Fint ju! Gillar den faktiskt :)


2. Lite mörkare rödbrunt.
- Gillar den här också! Haha


3. Blonda slingor i "överhåret" ..
- Nog funkade det här med!


4. Mörkt med svarta slingor!
- Behöver jag ens kommentera det? Nej.


5. Något som i början var väldigt väldigt knalligt rött, men som under tiden när denna bild togs, såg mer orange ut.
- Haha, ytterst charmigt!


6. Gult med fet utväxt..
- Nja, kanske inte!


7. Har haft många röda perioder i mitt liv, bland annat denna då.
- Ja den hör till favoriterna i den "röda kategorin"


8. Har såklart också haft orange hår!
- N E J !


9. Någon form av "honungsblond".
- Den varianten funkade också bra.


10. Slingat där med..
- Lite fint ju!


11. Sjaskig brun färg!
- Nja, som sagt. Inge vidare.


12. Svart!
- Min nuvarande hårfärg. Gillar't :D


13. ROSAAAAAAHHH!
- Det här har jag dock inte haft förut. Skulle vara intressant att testa! :D


Har naturligtvis haft fler bättre, och några sämre färger än så här, men tragiskt nog så finns inte dom bilderna på min dator! Överlev! :D


-


Jag blir rädd när jag ser vem du håller på att bli!

Hope for the hopeless


FREDAG! Det säger väl allt? Och prao nästa vecka. Haha, jag vet ännu inte vart jag ska vara, men jag vet att det står mellan två olika platser. Bara fixarfredrik hör av sig snart. Annars blir det fan Interflora. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig kanske, men man får ju ta det man får när man ska vara så tjorvig som jag! Synd på Tekniska dock. Hade varit riktigt roligt att fara dit. Men har vi inte en till prao typ på höstterminen? Eller jag kanske är ute och cyklar nu ..

Iallafall, har varit en slapp dag. Kvällen med! Blir att äta middag hos ahkko och adja. Mysigt minsann! Hoppas på att jag får den där köttgrejen. Är inte så sugen på lax :) Sen har ju jag och ahkko lite hemlighetsmakeri att ta itu med ikväll. Kommer bli lite spännande när det är klart. Imorgon blir det dock lite mindre slappt. Film och det med Ida, Johanna oc Louise! Alltid lika trevligt så. Söndagen fyller mor min år. Mycket som sker nu ändå, så då är det bra med en kvälls lugn och ro.

Philip är bra för mina betyg också! Awesome och grejt på en och samma gång :)

Jag gillar förövrigt inte datumet idag. Det betyder att det bara är en månad kvar innan den där jobbiga dagen som väntar..

Nä, nu upp med hakan och lite mer fix innan mamma kommer!

Pusshej!

Here I go again


Ja jössesamalia. Idag har jag verkligen varit tuff! Solat solarium, omg! :o Hahaha, låter kanske inte som värsta grejen men för mig är det stort. Jag är ingen solariummänniska direkt! Kanske ska sadla om .. Var iallafall där med Johannis och Idaa. Sen har vi varit duktiga flickor med. Ja, som alltid då!

Nu är det läge att börja panika sig över praoen nästa vecka. Hade ju min plats på Teknikens hus i Luleå, men vet fan inte hur det blir? Dom ringer inte upp och svarar inte när jag gör det. Ska jag se det här som ett slags tecken då eller? :( Dom älskar inte mig.. Så har frågat på två ställen i Gällivare då jag får svar av pålitliga människor imorgon. Det suger ska ni veta, så hårt!

Mer då.. Jag har börjat få så psykopatiska drömmar nu senast. Ibland så är det en bekant som flyger runt i en sopsäck och räddar världen medan jag hålls fasttagen av ett gäng transvestiter i ett enormt hus mitt i ett bostadsområde med pyttesmåsmå hus. DISKRET OM MAN SKA LEKA KIDNAPPARE :(! Andra gånger misshandlar jag Louise. Det märkliga med det är dock att jag är elak i hennes drömmar med. Har bland annat stuckit ett svärd i magen på henne. Inte utan att man får dåligt samvete över det! Ja, vid vissa tillfällen springer jag i en labyrint då galna grisar (som kan tala ..) med röda texter på sidorna jagar mig. Jag ska alltså hitta den enda vägen som finns ut, innan dom hundra grisarna får fatt mig. Vilket dom ALLTID gör. Tack och lov så brukar jag vakna innan jag får reda på varför dom jagar mig och vad dom tänkt göra. Har en känsla av att jag inte vill veta svaret så! Det är inte mysigt alls kan jag tala om. Det är inga direkta mardrömmar heller. Dom är bara väldigt obehagliga. Speciellt grisdrömmarna. Det kanske beror på kuddmackorna ..

Nä vafasen. Tror nästan det får räcka så. Ska leta julklappar nu! Vet redan vad min storebruur ska få. Vettigaste julklappen någonsin! Har även lite idéer om vad som ska finnas under Idas gran på julafton. Jättegosigt! Jag verkligen älskar att köpa julklappar och sen att ge dom. Ojoj! :D Det är hundra gånger roligare än att få. Även om jag nu blir en hel del glad när någon är söt och köper något åt mig! :)

Så ska alltså ta tag i det!
Puss så länge

Disastro


Sono fresco.. SONO FRESCO!

Inte för att det har med något att göra, tänkte bara påminna er :)

Hur som haaaaver. Jag är måttligt less på allt just nu. Först får man frysa ihjäl 64 år ungefär innan man blir hämtad från Malmberget. Tack .. -.- Sen så plugga på det! Nog för att jag kan exakt varenda liten grej. Förutom blindkartan som INTE ÄR HÄR! Den är borta så drabbades av lite panikattacker typ. Kuddmackorna är slut också typ. Eller jag tror det. Har ingen lust att lämna tryggheten i mitt rum för att krypa ut i köket för att kolla upp det. Är ju inne i en mackperiod just nu. Äter bara kuddmackor med ost och skinka. Sådär supernyttigt!

Och ja, Ida och jag har gosiga planer för nästa sommar! Räääättså chill måste jag nästan säga ;)

Nej, nu dyka ner i sängen och vältra mig i självömkan ett tag!
PUSS PÅ'T!

Follow your heart


Tjuhuu :)

Gullig dag! Lunch på Thai med lite söta flickor. Kan väl säga att jag tänker hålla mig till middagar där. Fyra rätter i buffén och hälften tålde jag inte för det var kokosmjölk i dom. Sen så är jag kanske inte så förtjust i friterade grönsaker. Dock så var det där köttgrejset gott så åt ihjäl mig på det! :) Sen fick vi ju våra übersexiga skoltröjor idag, och ja brallor. Dom är gosiga måste jag säga! No-provet idag gick nog rätt bra också?

Min systeryster var med på tv ikväll förresten, för dom som inte kolla samenyheterna. Coolt! :)

Resten av kvällen blir luuugn. Städa, läsa lite om Ghandi och kastsystemet i Indien innan Desperate Housewives och sen raka spåret i säng! Trött som en kamel :(

JAG VILL TILLBAKA TILL OSLO FÖRRESTEN! Bara sådär på tal om potatis.

Bild från trippen dit i somras <3


Lilla Nätaly!


Lalalalaaaaaaa. Jag saknar Nataliten! Den som kom på att placera Kramfors tre Sverigelängder från Gällivare borde man fan ta i örat! Det är inte rätt överhuvudtaget att bara få träffa flickebarnet cirkus 2 gånger per år, då hon kommer hit påsklovsveckan och jag åker till henne drygt en och en halv vecka på sommarn! Det är en stooor förändring från att först ha bott grannar med varandra i flera år, för att sen träffas 4-5 gånger i veckan och slutligen träffas en gång var hundrade vecka.

Nejnej, det gillar vi inte! Man hinner ju som missa så mycket :(

Men ändå så tycker jag vi väger upp det hyfsat bra varje gång vi träffas. Alla uppesittarkvällar i sovstugan i Ålloluokta, skoterturerna i dom märkligaste utklädnader och GLAPPET!!!! under vintertiden. Alla små turer till Flogsta, maffiafilmer och tältandet på eran studsmatta när vi varit hos dig. Det är bara finfina minnen! :D

Och en dag så får vi bli internationella röjare också!


Det är inte lätt när det är svårt!


Min nattsömn är numera halvt om halvt obefintlig. Jag måste skärpa till mig! :(

Har legat och kollat någon ny film som jag inte vet namnet på. Den var inte överdrivet bra, men funkade ändå fint så här på kvällskvisten. Har även mejlat cirka 2 miljoner människor om både dittan och dattan. Får hoppas på snabba svar efter allt min slitande med att leta upp adresser, knåpa ihop mejl med många vuxna ord i och så vidare. Det är dock en stooooor hemlighet vad mejlen handlar om. Så det är bara att feel the pain, som även råkar vara en blond, fläskläppad, bloggerskas favoritmening nu för tiden :)

Nog om det. Dagen har varit händelsrik måste jag säga. Vaknar tidigt som tusan, pallrar mig till Josefine och kollar halva Harry Potter (5:an-6:an?), sen taxi (!!) upp till Malmberget för att käka palt hos Isakssons och pappa. Därefter raka spåret till Johanna där det blir mycket intressanta diskussioner, en cooprunda och 10 minuter av en ormfilm för min del. Sen hem och fortsätta ha intressanta diskussioner med min mamma!

Trevlig överraskning man fick idag också, i form av ett mycket oväntat besök.

Nu ska jag och Mr.Blund ta oss en sväng till månen. Har planerat att jag ska drömma en söt dröm inatt. Ni vet, med enhörningar, sockervadd och en massa massa regnbågar. Har blivit allt för många mardrömmar i det sista, som egentligen inte är några mardrömar. Bara obehagliga.. Nå det får vi ta en annan gång!

Pussen :)

50 sanningar

Woho, är en cool typ och ska avslöja 50 sanningar om sig själv på order från Luleå. Haha. Frågan är bara den, finns det saker (som jag är villig att avslöja då..) som folk inte redan vet? Som jag kan komma på just nu? :D Nej, förmodligen inte. Men liksom, det får man leva med.


1. Jag hatar att nysa! Förstår inte hur folk kan tycka att det är "skönt". Obehagligt bara :(
2. Jag blir äckligt nervös över allt som har med "domedagen" att göra. Typ mayafolkets kalender som slutar 2012 och massa. Nä nu börjar jag hyperventilera ..
3. Jag har huvudvärk mer eller mindre varje dag, och har haft det i snart två år. Har många gånger varit övetygad om att jag har en hjärntumör eller något. "Hypokondriker"
4. Edvard är inte min biologiska morfar (vilket Jan är, min bestefar då) men han är mer min morfar än någon annan i hela världen. Blir jävligt stött när folk påpekar att jag inte är hans "riktiga" barnbarn..
5. När jag ändå kom in på det. Adja är hela min värld ungefär. Mannen i mitt liv! Dock så älskar jag bestefar lika mycket såklart, även om vi inte har samma kontakt.


6. Väldigt naiv, blåögd och lättlurad! :D Nämen tror alltid det bästa om folk och kan för allt i världen inte tänka mig att någon skulle kunna ljuga mig upp i ansiktet.
7. Trots min hemska flygrädsla så vill jag åka runt i hela världen. Ska bland annat bo i Italien och lära mig mer än "sono fresco" :)
8. Det är något med mig, vassa föremål och handleder alltså. Jag flyger hellre när det åskar, går en mil ensam i mörkret en vinternatt eller liftar (!!) än frivilligt se på när någon skär sig. Eller skär mig själv för den delen. Nä nu börjar jag hyperventilera igen :(
9. Jag äter inte smör på mina mackor! Har inte tyckt om det så länge jag kan minnas. Vet inte vad det är faktiskt, men kan helt enkelt inte äta det.
10. Det här är andra året i rad då jag har 0 julkänsla. Har ingen lust att fira alls. Just nu är det bara totalt överskattad, trots att jag egentligen älskar julafton!


11. Min favorithögtid är påsken! Mest på grund av folket som kommer och Ålloluokta.
12. Jag tror på evig kärlek, eller vad man nu ska säga. Att två personer kan förälska sig i varandra och sen leva tillsammans resten av livet. Dock tror jag det var lättare förr. Om man tänker på sina föräldrars föräldrar (och så vidare) som alla var lyckligt gifta i 50 år. Okej, inte alla. Men dom flesta jag vet om iallafall. Det är gulligt!
13. Jag anser att Motala är en väldigt fascinerande plats!
14. Jag har väldigt svårt att slänga saker. Allt är minnen för mig! T.ex "neeej jag kan inte göra mig av med den där tröjan, även om den är ful som stryk och aldrig kommer bli använd igen. Den hade jag ju när jag åkte till Umeå med Josefine för flera år sen" ...
15. Jag föredrar "bygga murar" framför "lätta mitt hjärta".


16. Alla nyanser av: brunt, blont, rött, svart och även någon form av lila har mitt hår varit under mina dagar. Snart ska jag tamejfan fixa det rosa! Tåligt hår, jappjapp! Dock slitet som tusan nu.
17. Jag har väldigt starka åsikter. Mest när det gäller rasism och sexualitet. Hatar att diskutera med folk som inte delar mina åsikter för det slutar oftast inte så himla vackert.
18. Har svårt att öppna mig för nya människor.
19. Kaffe är bra grejer! Favoriterna är macchiato (kall, ohja) och Da Vinci som endast tycks säljas på ett café i Grønland, Oslo? Det mysigaste är dock att jag drar med mig Ida ner i fördärvet ;)
20. Jag har aldrig haft en låtsasvän.


21. Jag har komplex för min näsa och självklart ska Jonthe envisas med att ha den mest perfekta näsan i världen då.
22. Jag saknar förvånansvärt många personer som jag aldrig trodde jag skulle behöva sakna.
23. Jag tror mig kunna rädda hela världen.
24. Min favorit årstid är utan tvekan vintern! Årets bästa dag är då första snön kommer. Antar att det är så för att jag klarar av kyla bättre än värme.
25. Bästa året hittills har nog varit 2006. Mitt och Nattas år utan tvekan. Sämsta var 2008.


26. Jag vill hemskt gärna tatuera mig! Har redan bestämt flera motiv och grejer. Första blir med mamma när jag fyller 17 :)
27. Jag har velat ha barn sen jag lärde mig gå ungefär. Blir åtminstone en Lykke! :)
28. Andreas har sagt att jag ska få flytta in hos honom när jag drar till Bodö och studerar där. Hur pass seriöst det var vet jag inte, men det gjorde mig väldigt glad iallafall! Vet inte heller varför, men just det var utmärkande i allt snällt folk någonsin sagt till mig!
29. Som sagt, när jag kom in på kusiner. Jag är man nog att erkänna att jag blev tvungen att gå på toaletten och gråta en skvätt under Mortens konfirmation. Dessutom så visar jag stolt upp bilderna i tackkortet dom skickade, för allt och alla!
30. Kajsa är min enda tjejkusin på mammas sida. Iallafall i det ledet! Det är gosigt!


31. Jag har egentligen redan en hel massa bäbisar! Shahab (Leo), Marcus (14 suger), Jens (Fröken Sverige), Rabih (Idol), Tom (Desperate Housewives) .. Får moderskänslor för dom flesta, inte bara kända människor!
32. Tuttifrutti tablettaskar är mycket beroendeframkallande har jag upptäckt!
33. Jag önskar mig ingenting i julklapp.
34. Jag har lätt för att gråta. Oavsett om jag är glad, arg, ledsen, om någon är gullig. Ta till exempel dom gånger jag åker hem från Norge. Varje gång jag passerar gränsen så gråter jag! Jag typ .. gillar landet lite.
35. Jag är inte direkt svår att imponera på. Bara att kunna hjula har woweffekt på mig!


36. Jag är så usel på att hantera avsked. Delvis på grund av att jag fäster mig så lätt vid personer. Ska dom sen försvinna ur mitt liv så blir jag helt knäckt.
37. Min mentala ålder ligger på typ 35-40 är det några som har kommit fram till! :D
38. Jag har aldrig druckit alkohol och aldrig rökt! Eller snusat. Gör det inte för att vara en "duktig flicka" eller för pengarna som min käraste styvfar ska slänga till mig om jag håller mig borta från det till min 18 årsdag. Nej utan därför jag lovat mig själv att bevisa motsatsen till alla dom som tvivlar. Ja, för en annan sak med då.
39. Killar som kan spela gitarr är hett! Men det tycker väl resten av jordens befolkning också, så kanske inte någon vidare hemlighet.
40. Min mamma är min bästa vän! Hon vet hur jag vill ha mina mackor och känner till varenda detalj i mina framtidsplaner. Hon är beredd på min reaktion inför vissa saker, innan jag ens har hunnit reagera. Kan ju säga att ingen vet allt, men den här kvinnan vet mer än alla ni andra tillsammans. Därför är hon bäst och jag är grymt tacksam för att hon är som hon är. Även dom 5 % av gångerna jag inte håller med vad hon säger, eller tvärtom.


41. Jag har en gång skrivit ett brev till Gud där jag ber honom om att sända mig en finsk liten man som jag kan gifta mig med senare i livet! Anledningen var min avundsjuka mot dom andra barnens finska efternamn. ALLA hade ett förutom jag. Så stoppade ner foten (och kidnappade kungen. HAHAHA, internt skämt) och skulle banne mig göra något åt det! Nämnde jag att jag var typ 6-7 år då?
42. Jag har haft en egen gris en gång i tiden. Hon var döpt efter en spritsort! Närmare bestämt Baylis (likör). Cute huh?
43. Att sticka är en väldigt rogivande sysselsättning. Varför av avkoppling tantigt? :(
44. Jag räknar mammas kusiner som mina mostrar och morbröder! Och Fredriks systrar som mina fastrar, hans föräldrar som mina farföräldrar, hans syskonbarn som mina kusiner and so on!
45. Mitt lokalsinne är kasst! Jag har gått vilse i Malmberget otaliga gånger, och då ska vi inte ens tala om Kullen. Hittar från busshålplatsen till kiosken och så tillbaka!


46. Jag kan sova hur ljust eller hur hög ljudvolym den än är runtom mig. Men i fordon går det bara inte. Bussar, tåg, bilar och så vidare. Det får INTE röra på sig :(
47. Låten "Your guardian angel" med The red jumpsuit apparatus har en viss betydelse för mig och symboliserar något som en gång var viktigt i mitt liv!
48. Jag var en cool katt när jag var liten. Ville gå i pyjamas till dagis, käkade gröt hela dagarna och försökte klättra över staketet så fort fröknarna tittade bort. Var lite av en pojkflicka också. Det var totalförbjudet att röra mitt hår. Det vill säga, inga flätor, toffsar eller något sånt. Mamma fick inte ens borsta det! Ville ha killiga kläder, vilket jag aldrig fick. Möjligtvis en rosa tröja med en tuff döskalle i strassformat på ryggen, skallen var såklart hjärtformad..
49. Bara för att. 14 november 2008 var en bra dag! Eller kväll snarare. Bara jag, Louise, några flaskor dollar-must och våra busskort. Det var awesome!
50. Jag har Sebastian Håkanssons nummer! Ni vet, han som spelade Abbe i Madicken :) Det är status!


Det där tog minsann sin lilla tid! Vissa saker var väl kanske inte några direkta hemligheter eller särskilt stora avslöjanden. Men alltid någon som inte vet allt! :D

Nu ska jag fan sova. Och sluta svära!

Puss! :)


Ett enda stort tomrum





"När nånting händer och det känns så kallt
Det enda man ser är mörkrets fall
Jag försöker se upp till himmelen nu
Men jag kan inte se dig något mer
Och ingen kan nånsin ta din plats i mitt liv
Och vad ska jag göra utan dig"


RSS 2.0