Min ängel


Jag älskar dig min lilla prinsessa




Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund


Upprörd och så fruktansvärt besviken!


Så är det! Jag kan inte beskriva med ord hur det känns Ida! Fyyyyfan för dig, FYFAN! Att du inte skäms :(

Jag ska ta ett allvarligt snack med din mamma och pappa och efter det så kan du glömma allt som har med får att göra! Var så säker :(

Over and out!


Brett Dennen ♥


Heaven. Heaven.
What the hell is Heaven?
Is there a home for the homeless?
Is there hope for the hopeless?


Pretending


Heeejje.

Jag är upprörd. Av olika anledningar. Bland annat så har jag just upptäckt att alla mina yllesockar är borta och diskmaskinen vägrar lyda mig. Det är sådär överdrivet jobbigt :( Jag känner för att åka till Ålloluokta. Där ute behöver man inte bry sig om diskmaskiner och det finns 100 par yllesockar i en kartong under slappstolen.

Ida och Lollo var inte dom mest älskade människorna i mitt liv imorse måste jag väl tillägga. Dom kom och bokstavligt talat hoppade på mig klockan 12, när jag låg och sov! Jonthe vet inte vad lojalitet mot sina syskon betyder för det var han som släppte in dom. Man ska helst undvika att väcka mig för jag kan bli lite grinig :( Men det gick över när dom var söta och skulle koka kaffe till mig. Det gick inte så bra. Men det är ju tanken som räknas! :)

Ikväll blir det svenska ungdomsfilmer på hög nivå när vi ska se Fjorton suger och Fröken Sverige. Jag jobbar på min övertalninsgförmåga då jag också vill se Fucking Åmål <3 Vilket dom andra inte vill.. Men vafasen!

Exakt .. NU! dog min fantasi så ska hitta på något annat att göra. Beklaga mig över yllesocksgrejen för nån Stockholmare eller så!

Puuss

Goda dagars magi


Sötsöt kväll! :D Kom hem för inte så överdrivet längesen! Jag och Lowlow har sprungit omkring. Det är inte en själ hemma i Gällivare har jag upptäckt. Förutom Louise! :o Hon är bra hon.

Jag har bakat kakor som faaaen idag också. Nonstopkakor som redan är slut, och en kladdkaka! Och lite annat tjoffsan. Som också är slut. Typ! Min bästis gillar kakor har jag kommit fram till! Men det är bra, då ligger dom inte bara i kakburken och är liksom. Ahja! Tillbaks till kvällen. Stötte på Louise utanför mitt hus av outforskade anledningar, hoppade in i hennes bil och blåste iväg mot coop forum. Vi köte lite choklad och sånt mysi. Skuttade omkring där och trudeluttade. Sen Dollar och vi höll på att bli överkörda på vägen dit. Jag gillar inte bilar. Och inte mörker heller. Sånna saker är läskiga, Hur som haver. Bussade mot Malmberget där vi träffade *bambambambaaah* .. FRIDA OCH JULIA! Det finns människor här ändå! Nej så då satt vi där och sjöng lite i trappen på sporthallen. Sen bussade vi till Gällivare och där åt vi på Petit. Jag gillar deras mackor, vilket dom såklart inte hade. Så jag har lärt mig en sak. En kycklingrulle är bara ett finare ord för en megastor pizza med currysås och kyckling på som råkar vara inmosad i en meter folie. Dock så var det gott :) Och Louise åt maten!!!!!! Fantastiskt! Sen satt vi i lägenheten, tog störda cambilder i väntan på bussen hem igen. Det har varit kallt ute ifall någon undrar!

Tänk så mycket man kan hinna med på bara någon timme! GREJT! :D

Nu ska jag och min stickning bestiga trappen för att överta min mor och Fredriks säng. Har bestämt att jag ska sova där inatt! Alltså, min säng i all ära. Det är min favoritmöbel i världen. Men av någon anledning känns det så speciellt att sova i andra människors sängar. Det måste jag göra oftare.

En sak till innan jag går. Macchiato är det godaste man kan dricka. Jag är kär <3



PUSS

A twist in my story


Ja hejhej!

Sitter hos min bästis och har just ätit middag. Kyckling någonting någonting! Det var trevligt. Ska väl bli hemskjutsad snart i think. Måste ordna med lite innan jag ska sociala mig med min lille Louise! :) Vi ska ut på vift! Det är grejer det. Hon har fattat ett beslut om att vi måste besöka alla fyra delar av samhället, köpa kinder maxi (tablettaskar..) och ja. Resten ska planeras på bussen! Har mina föraningar om att kvällen kommer bli grejtigrejti!

Igår fyllde ju världens bästaste Josefine år också. Hade skrivit ett vacker inlägg om tösen, men vart tog det vägen egentligen? Huuuuh? Jätte jobbigt :(

Men iallafall, grattis i efterskott raring! Hoppas din dag var helt awesome och att du fick vackra saker. Vi får fira ordentligt någon dag :) Puss på dig! <3

Och du, vi gör det bara! ;)

Nu ska jag sluta skriva för att leta reda på vart jag satt min mobil! Sen hemfärd!

Puss på er med

Fräddyman fixar!


Fredrik är bra att ha! :) Jag ska leka militär på halloween efter övertalning av Patrik och ingen människa i denna kommun tycks äga ett par militärbyxor? Så ja, jag frågade bara sådär allmänt om Fredrik inte hade några. Hade ju varit enklare än att börja låna ändå så. Han bara "nej, dom är i västerbotten, MEN jag kan köpa ett par!". Så ja, vänlig själ. Han och Sebbe ska åka iväg inom en snar framtid och hämta dom. Heerligt!

Jag och Lollo har iallafall sprungit omkring hela dagen. Först brio och dollar, sen stan, sen brio igen! :D Vi är i stort sett superklara inför halloween, så nu kan det bara bli helg med detsamma ;) Imorgon blir det att umgås med gosis igen. Vad som sker då vet jag inte, men något blir det.

Nä, nu ska jag kolla upp vilka filmer som går ikväll. Sen nickelodeon med lilleman.

Puuuuss

DÖDA MITT HUVUD!


GODMORGON!

Nej jag skojade bara. Jag vaknade typ .. för flera timmar sen! Jag har knappt sovit någonting inatt. Mitt huvud planerar att ta ihjäl mig. Så jag föreslår att någon riddare i skinande rustning kommer hit gör någonting åt saken. Det skulle göra mig väääldigt tacksam kan jag ju säga! :)

Ska till Johannaw idag, men helt ärligt så vet jag inte om jag kommer överleva kvällen.. Det gör så o-n-t! :(:( Trevligt att överdosering av alvedon inte hjälper? Mina rosa tabletter är borta = skandal! Nej nu låter jag som en pillerknaprare. Ska skriva om någonting annat nu. Som till exempel .. Nä. Kommer ju inte på något.

Borde gå och vila en timme eller så innan jag kanske borde börja kolla buss.

Pussen!

Little Miss Sunshine


En av världens sötaste filmer går på tv nu! Älskar den :)


The secret life of the american teenager


Halluu :)

Ligger i soffan och känner hur mitt huvud dunkar i takt med musiken som strömmar ut ur radion. Jag stör mig på det, för kollar ju tv. Men jag har ingen ork att gå dom tre meter det är dit, för att stänga av den.. Är heeelt ensammen! Min lilla familj drog till Kiruna imorse så. Vet inte riktigt när dom kommer hem, men jag ser fram emot det. Känner på mig att jag fått något. Haha! :D

Annars så blev det ju inge Norge idag. Tänk för att jag insåg att jag inte alls var så rik som jag hade fått för mig. Det var lite surt med tanke på att jag sett fram emot det. Men får ta igen det en annan gång :)

Idol igår var sorgligt. Nikis for ut. En av mina två favoriter. Nu är det bara Rabih kvar, så nu får han se till att ta hem skiten :) Jag och Ida var ju hem till Johanna och såg den. Det var liite gosigt :D

Och ja, nu dog min fantasi. Så ska krypa iväg till köket, dra ut kontakten till radion, rosta ett x antal mackor och sen pallra mig tillbaka till tv:n. Det här blir en seg seeeg lördag.

Puss på det!

Ohhhh my goooooood


Skolfotona har kommit!

Klassfotot var jag väl inte helt nöjd med, men hey, bättre än förra året åtminstonde! Alla andra var dock riktigt tjusiga. Diggar Marcus min stenhårt alltså! Ensamfotona dög fint. Dom var varken fruktansvärt fula, eller särskilt bra. Haha, att man aldrig utropar "SHIT VAD FIN JAG VAR!". Charmen med skolfoto.

Jonthe däremot. Damn! Han var skitfin. Det näst finaste kortet i hela världen på honom, utan tvekan! Det snyggaste är den då han ser ut som Nick i danska Paradise Hotel, om någon sett? Tror iallafall det var förrförra årets skolfoto det.

Så det var ju tur iallafall, att någon av oss såg normala ut! Fan, nog har man en stilig bror när man tänker efter ändå. Min lilleman <3

Oh yeah, en lista!


Hur svarar du i telefonen: Det beror på vem som ringer. I normala fall "hallå", om det är exempelvis Ida så kan det låta lite hursomhelst..
Gör du när du är kär i fel person: Ser till att bli kär i rätt personer (y)
Tycker du om gul-bil-leken: Men kärlek ;)
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 200 norska
Mycket är klockan: 22.09
Många kontakter har du på msn: Vet inte. 200 någonting i think ..
Var spenderar du en regnig dag bäst: I regnet såklart! Bästa tidpunkten att dansa utomhus :)

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Joaakim - Hahaha men så e det ju :D Det menas att man talar om att en person e snygg med blicken :D
Pussade dig senast? Måste vart typ Johanna eller någon? :D
Vill du kasta en sten i huvudet på? Farligt att kasta sten, hallå :(
Ska du träffa imorgon? Klassus, sen umgänge med några braiga typer
Sov du med senast? Ida måste det nästan ha varit
Festade du med senast? Folk naturligtvis!
Vem fick du senast sms av? Joakimis

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: Nej! Fail :(
Gråtit en hel natt: Ungefär så ja
Druckit så du spytt: Nejnej :D
Åkt vattenskidor:
Åkt rullstol: Åhja <3
Gjort en bakåtkullerbytta: Yes sir
Köpt lösgodis för över 50 kr: Förmodligen
Haft träningsvärk: Yes
Önskat att du var det andra könet: Haha har nog hänt!
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej, men jag vet vem som hade varit snygg som fan i en ;)

Walla walla


Tjubreh.

Jag måste bara meddela att det tar cirka 10-15 minuter för mig att gå hem från plåtsopburkarna (VAD FAN HETER DOM? det står tomt i mitt huvud för tillfället). Anledning? Jo, jag och Ida har hysteriskt roligt när vi står och stirrar på varandra 1 minut efter varje steg ungefär. Svårt att förklara så folk förstår som vanligtvis inte går med oss hem från skolan. Men Ida bor ju i kvarteret mittemot mitt.. och liksom så går hon ju sin gångsstig som också naturligtvis är mittemot min och så. Ja man måste kanske vara där för att förstå känslan ;)

Sen ikväll ska jag göra något riktigt coolt! Vad det är har jag dock inte listat ut ännu.
Men det kommer, det kommer!

Nu: dumparglass och se klart Die Hard som jag påbörjade igår men inte fick se klart av olika anledningar!

Pussus



khebflakwgfnw


Tänk vad saboterad ens natt kan bli på baaara några sekunder.

Var du tvungen att skriva så? Vår vänskap bad du om att få avsluta, jag lyssnade och fullkomligt raderade dig ur mitt liv. Din ånger kommer lite försent.

Var snäll och förstå. Jag gjorde bara som du sa, en bit inom mig dog och nu får du mig att må ännu mer kass genom att skriva saker som att du vet att du vart ett svin och kunde gjort saker annorlunda?

Jag är inte den sortens människa som först måste kämpa med att stänga ute en person ur mitt liv, bara för att han eller hon, någon vecka senare ska inse att dom gjort ett misstag. Jag kan inte gå från att älska, till att inte älska och sen älska igen. Du kanske fungerar så, men det gör inte jag.

Visst, skulle jag springa på dig av en händelse, någonstans ute i världen, skulle jag stanna och prata. Men du vet lika bra som jag att det du sagt och gjort har förändrat allt och inte går att ta tillbaks. Förlåter dig gör jag, men jag glömmer det aldrig!

Som jag har sagt tidigare, jag önskar dig allt gott här i världen. Är inte sur på dig, även om du tycks tro det? Jag hoppas du får det fantastiska liv du drömt om!

Det gör jag verkligen!


Heart-shaped box


Tchotcho! :D

Låten (Nirrrrvana) som jag har som rubrik måste jag säga är den mest spelade just nu. Jag gillar den skarpt! :)

Annars sitter jag här, med en klibbig ansiktsmask och försöker fatta ett viktigt beslut. Vart i världen ska jag åka på lördag?! Blir det Bodö? Eller Tysfjord? Ytterst många för och nackdelar med båda. Exempelvis så är det fördmoligen mer livat i Bodö och dessutom har jag inte träffat folket där på länge, men dock så tar det tid att åka dit och tid = pengar! Jag har inte överdrivet förtjusande ekonomi för tillfället! Det är alltså desto närmare (och bliiligare) att åka till Tysfjord. Men liksom, där verkar ju knappt någon vara?

Nåja, måste bestämma mig snart. Jag menar, det är ju bara om några dagar och jag har inte ens ordnat boende. Så imorgon måste jag fatta ett ordentligt beslut. Inget mer snack om saken! :o

Mer då? Jag har varit på konfirmationsundervisning ikväll igen.. Underbart med allt detta lekande, verkligen. Har inte berättat att jag inte ska ta konfirmationen i Gällivare kommun, eller ens i Sverige. Vill ju inte göra Marita besviken riktigt ännu :) Iallafall, nu är det TVÅ VECKOR KVAR innan nästa gång. Känns helt awesome! Samla styrka och sådär. Nej nu överdriver jag. Så hemskt är det inte. Är inte direkt jag bara, det här med kyrkan och hela grejen.

Nå nu har jag klagat färdigt angående det. Ska nog tvätta bort den gröna sörjan jag målat ansiktet med nu. Sen blir det till att kolla Die Hard innan jag somnar. Får hoppas på att jag inte drömmer om Legolas inatt igen bara! Skulle vara alldeles förargligt, med tanke på att jag försöker avvänja mig.

Så PUSS :D

"That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for. "


Hejsanhoppsan.

Alltså ..

Jag är helt inne på Sagan om ringen just nu alltså. Jag verkar inte tänka på något annat? Inatt drömde jag om 3 olika scener ur filmerna (och några ur min egen fantasi). Sen kan jag komma på mig själv med att tänka "Hmm.. Om det var Aragorn som hade problem, vad hade han gjort?", "HERREGUD. Hade Frodo försökt balansera på den bänken hade han garanterat trillat" eller "Tänk så bra Legolas hade passat i den där tröjan".
Jag har även massvis med underbara .. Repliker? Citat? .. ur filmerna i mitt huvud.
Som följande:

Legolas: Lembas bread. One small bite will fill the stomach of a grown man.
Merry: How many did you eat?
Pippin: Four.

"It began with the forging of the Great rings.
Three were given to the Elves, immortal,wisest....and fairest of all beings.
Seven to the Dwarf Lords, great miners and craftsman of the mountain halls.
And Nine...nine rings were gifted to the race of men who,above all desire power.For within these rings was bound the strength and will to govern each race. But they were all of them deceived....
for another ring was made.
In the land of Mordor, in the fires of mount doom,the dark lord sauron forged in secret a master ring to control all others
.....and into this ring he poured his cruelty,his malice and his will to dominate all life.
One ring to rule them all.."

- Galadriel

Gimli: Legolas! Two!
Legolas: I'm on 17!
Gimli: Huh? I'll have no pointy-ear outscoring me!

Frodo: We are hobbits of the Shire. Frodo Baggins is my name, and this is Samwise Gamgee.
Faramir: Your bodyguard?
Sam: His gardener.

"You shall not pass!"
- Gandalf

"Naughty little fly
Why does he cry?
Caught in a web
Soon he'll be...
eaten"

- Gollum

Och ja. Så fortsätter det. Haha!
Ida och Louise sitter just nu och läser detta, ler igenkännande för sig själva. Kärlek flickor, kärlek.
Vi måste se om dom snart!

Herregud vilken nörd jag är ♥

Match made in heaven


Så här vill vi att det ska se ut. Legolas älskar Aragorn, det vet alla. Aragorn älskar Legolas tillbaks, men visar det dock inte lika tydligt.


Love Love Love Love <3
Det enda som saknas från att filmen ska vara perfekt (förutom att Frodo inte är med) är en vacker kysscen mellan dessa två!


Johannas Kalas I Bilder



Johanna har insett vad det handlar om ;)


Hun och sin älskade Rosmarie <3


Ett stycke Frida! :D


Ett skepp kommer lastat med fina flickor :)


En Lise! :D


Nog umgås man med snyggt folk alltid!


Som sagt <3



Det var det. Inom en snar framtid blir det Marra-Kalas-Bilder också.
Puss på det :*

Nostalgikänslor


Jag saknar Sunset beach ..


Do they have radios in heaven?


Ibland blir allting bara lite för komplicerat och besvärligt. Då man inte riktigt vet vad man ska göra åt saker man inte kan göra något åt. Jag klarar absolut inte av den där äckliga känslan av maktlöshet.


Mirakel kan inträffa, right? Du kommer bli bra <3

Godnatt världen!


Elina ska gå och lägga sig. Ett mirakel har skett, klockan är inte ens elva. Åh, jag vet att alla är så stolt över mig just nu. Jag är då det ♥

Dagen har spenderats ihop med spisen. Har lagat mat och bakat som den dåre jag är. Härligt alltså! Måste göra det oftare. Har haft givande och mycket djupa samtal med en vän till mig, Patrik.

Patrik: Elina, du måste inse. Ingen riktig karl vill ha en kvinna som inte vet sin plats i hemmet.
Jag: Oj. Men snälla du, jag vet inte vilken av alla platser du syftar på just nu!
Patrik: TÄNK ELINA TÄNK! Nyckeln till mannens hjärta är ... ? Vägen till mannes hjärta går genom ... ? Du vet vad jag pratar om!
Jag: Hmm..
Patrik: MAT! Du får en man att göra vad du vill, bara du förser honom med föda. Är den flottig kan du till och med få honom att fixa det där hålet i taket. Eller byta lampor i källaren! Makten ligger tryggt hos dig om du har en stekpanna i handen!
Jag: Men herregud. Du har rätt!
Patrik: Vad har vi talat om? Jag har alltid rätt!
Jag: Åh, vad jag beundrar dig just nu!
Patrik: Åhå, hade du tänkt laga mat åt mig nu? ;)

Han måste vara av den charmigare sorten alltså! Jävligt rolig att prata med, och som ni kan läsa så är han också en mycket vis ung man! :)

Nej, sängen nu!

PUSS

Sunshine


Sunshine
I'd really like to tell you
Oh my sunshine
Even though your skies are blue
You're drying up my bed
How can I get any rest now?
Sha la la la la la la la

Someday
You will get the best of me
Oh someday
Probably when I'm old and grey
I'm lying in my bed
And I will soon be put to rest now
Sha la la la la la la la

Sunshine
I'd really like to tell you
Oh my sunshine
Even though your skies are blue
You're drying up my bed
How can I get any rest now?
Sha la la la la la la la

Someday
You will get the best of me
Oh someday
Probably when I'm old and grey
I'm lying in my bed
And I will soon be put to rest now

I'm lying in my bed
And I will soon be put to rest now (Ooh ooh)
And I will soon be put to rest now (Ooh ooh)
Sha la la la la la la la



ELINA+JOHANNALÅT=KÄRLEK <3

Världen ♥ Kakor


Ehm. hej..

Idag har jag varit hemma från skolan, så har haft en del tid över. Det har resulterat i en del bakande! Och jag är inte klar ännu :) Kakor i ugnen. Dock så blev den första vändan lite bränd i kanterna för jag började hålla på med annat. Men vad gör väl det? :D

Det är faktiskt Ida som tvingade mig att blogga. Hade ingen lust för tycker inte jag har något vettigt att skriva, men vafasen. Vad gör man inte för sina raringar? ;) Är hon snäll så får hon smaka en kaka sen!

Moahaha.

Nesh, blir säkert att stanna hemma imorgon också. Livet är hårt, och för tillfället är jag inte hårdare. Mitt huvud tar till exempel livet av mig. Hm, vojjvojj. Får se till att lösa det. Överdosera alvedon och tröstäta mina vackra kakor. Sånt hjälper :*

Nej, nu ropar mami däruppifrån. Kanske vill hon ha mer kaffe? :D

Pussipuss





Come when I call


Saluuuut!

Mor min har just kommit hem från sjukhuset. Puss på henne <3 ! Måste tillägga att jag inte gillar hennes läkare. Inkompetenta idiot! Upprörande! Nä fyfan.

Annars sitter jag här och håller på att skriva en massa saker och ting. Exempelvis några inköpslistor. Sen ska jag leka hemmafru och tömma/fylla diskmaskinen, dammsuga och laga middag. Blir till att jobba fram till klockan 21.00 då jag lämnar över hemmafruandet åt kvinnorna på Wisteria Lane. En av veckans höjdpunkter nu ikväll. Desperate Housewives. Gryyymt säger jag bara!

Riktigt mycket mer än såhär har jag inte att komma med för tillfället. Ska snart få iväg min bror på sin träning innan jag börjar med middagen. Alltså ett drös med vuxenpoäng till mig tack! :)

Puss så länge!


Playing with fire


Tjohosan :)

Här sitter jag, lyssnar på något mumlande från vardagsrummet. Micke är här och Fredrik och han tycks ha ett givande samtal om en viss person. Haha, alltså trevligt att lyssna på. Jag är just hemkommen så ska sätta igång med middagen inom en snar framtid.. Håller tummarna för att mina syskon finner middagen ätlig och gift/kaninfri denna gång.

Efter middagen ska jag och Ida hitta på något. Blir nog många djupa och mindre djupa samtal skulle jag tro. Är oftast så!

Annars då? Är lite stressad över praoen som vi ska ha v 47. Har inte börjar kolla platser, och känns ju mer eller mindre som ett hopplöst fall nu. Allt är upptaget. Det som är charmen med att bo i en extremt minimal håla. Funderar på Luleå, men vart ska man bo i en hel vecka då? Eller Norge, men då är det ju lite problematik med jobben, och at ta sig dit. Men ja, jag får lösa det på något vackert vis.

Nu blir det dock att leka skapande och fantasifull med köttfärsen som ligger och väntar på bänken.

Pueeess

Kändisyra i Gällivare


Glädjefnatt har rått i min hembygd denna kväll, när Ola Svensson uppträdde på postkodlotterigrejset nere på stan. Det var riktigt gosigt. Jag, Ida och Lollo hade hyyyyfsat bra platser och såg allting på nära håll. Ola var gullig med sin röda näsa, och jag misstänker att halva publiken blev förälskade :) Sen var ju Daniel da Silva, Magdalena Graaf och Rickard Engfors där med. Alltså heeela gänget. Det var inte heller så illa. Rickard hade röda byxor på sig <3 Så jag föll för honom istället! Han är lång kan man ju lugnt påstå..

Iallafall, nästa lördag där kring sjutiden tycker jag att alla ska kolla på tv (vilket alla förmodligen kommer göra ändå). Jag har mina aningar om att vi längst fram syntes lite väl mycket :D Tvkändisar, yes yes! Det blev dock sjukligt äckligt kallt att stå där utan vantar i flera timmar. Mina händer började blöda :):):) Sånt gillar vi inte!

Nu ska jag dock göra mig redo för sängen. Behöver sömn!

PUSS

Fuck you


Jag blir så less, så det är fan på tiden att avreagera mig en aning.

Du lämnade mig, kommer du ihåg det? Det var du som inte längre ansåg vår vänskap som viktig. Tvingar din egen bror att berätta det till mig dessutom. Att vi borde släppa taget om varandra, att allting är förändrat. Men det är just det. Under hela jävla förändringsprocessen så var du medveten om det. Men du gjorde inte ett skit åt det. Jag försökte iallafall att rädda det. Genom att smsa och ringa. Men svarade du någonsin? Nä. Hur viktigt var det då kan man ju undra. Jag förstår inte varför du förstörde det lilla vi hade kvar genom att säga upp kontakten, när du en vecka senare ska övertyga våra gemensamma vänner om att det faktiskt är mitt fel. Att jag var den som ville sluta prata. Vad är det för jävla skitsnack?

Kan citera dig närmare, "Varför övergav du mig när du vet hur jävla svårt jag har det". Sen säger du emot dig själv lite med sanningen, "Smart att släppa iväg den enda som aldrig någonsin svikit mig ur mitt liv" (som du dessutom raderade en timme senare). Det förstår inte jag. Om du verkligen ångrar ditt beslut, är det verkligen så svårt att säga det rätt till mig? Måste din bror ständigt föra din talan? Jag trodde aldrig i livet att det vi hade skulle förändras så drastiskt som det gjorde. Men antar att det är vad som händer när man flyttar. Man hittar saker som blir viktigare än det som en gång varit så betydelsefullt.

Jag är iallafall grymt besviken på dig!

Ännu mera grattis !


Idag är det inte heller någon vanlig dag, för far min har födelsedag. Jonas med för den delen. Grattis till er :):)
Så idag blir det mer kalasande. Eller ja, ska iallafall med blommor och sånt till pappa. Jonas går inte direkt att fira med tanke på att han bor i Norge.

Så nu om inte så farligt länge ska jag nog börja fixa mig någorlunda. Ikväll blir det kanske till att umgås med Ida och Johanna också så ? :) Skulle allt vart trevligt. Som gårkvällen kanske. Var ju hos Jojjow, fikade och kollade idol. Sen bar det av till Ida och där kollade vi Sagan om ringen. Filmerna är kärlek :)

Och ja. Nu blev det grötigt, men orkar inte bry mig desto mer :D

Måste hitta min brooor nu så vi kan fara på interflora. Så .. jag ska göra det nu.

SNART. FÖR VET NI VEM SOM KOMMER TILL GÄLKACTIY IMORGON ?`Ola Svensson. Tänk det visste jag inte. Hur ballt är inte det på en skala från 1-10 ? Han ska jag kramas med.

POSS !


Happi birthdai



Det är ingen vanlig dag,
för det är Johannas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA !


Hoppas du har haft en alldeles förgosande dag. Nästa helg kör vi ;)

Pussan på dig <3


Don't bring flowers after I'm dead


Jag mår uselt för tillfället. Smärta blandat med besvikelse är ingen vidare bra kombination har jag kommit fram till. Ska leta fram lite Fräddy-kläder, sen ska jag lägga mig i soffan och spela en massa najsiga gratisspel tills jag somnar. Sen bör jag äta något innan jag gör mig redo för att åka iväg till födelsedagsbarnet Johannis. Jag ser dock rätt så rejält fram emot att få ta över Louies värmefilt .. Det ska bli fantastico !

Ifall ni undrar så har vi fått nya mjölkmaskiner i matsalen. Dom är nytänkande, fräscha och obeskrivligt vackra !

Jag och Lollsan är dessutom Rollornas favoriter. Den ni :)

Nej jösses nu ska jag gå och fixa allt jag nu skulle fixa.
Pussi

Let the sunshine in


Jag är rätt så jävla glad just nu kan man väl säga. Vissa får ju kanske finbesök av världens bästaste Philip ihelg ;D Nejmen, får nog veta imorgon. Även om det mer eller mindre är bestämt för min del. Woho, nu har han satt igång massa förhoppningar så bäst han lever upp till dom också :D

Det skulle isåfall vara väldigt massa jätte trevligt. Så nu håller vi alla tummar och tår som vi äger och har och ber till den stora killen däruppe, att det faktiskt blir så som jag tycker !

Nä nu ska jag sova. Haha!

Puss för fan.

Jag snodde en bild på honom btw. Förlåt :(


Min stolthet


Vart ska man börja? Jag är förbannat stolt över vem jag är, och alla vet det. Även hur jag kan tända till när jag väl får höra något sådant. Det slutar oftast inte vackert. Jag är inte heller långsint, utan får oftast ut det mesta på en gång. Vilket ju har både sina för och nackdelar. Men som sagt, stoltheten jag känner för mitt ursprung, mina förfäder, min släkt. Allt. Det går inte att beskriva.


I think we're alone now


Tjenus!

Jaha, och jag har då slutat för inte så överdrivet längesen. Sena dagar är att ogilla alltså! Jag har iallafall gjort en sjuk upptäckt. Man blir inte mätt på rostade mackor .. Det är nästintill förjävligt. Ja och förutom att sitta och leka chockad så talar jag även med min käraste vän Peeeehåå. Han har fått en ny soffa (värst vad alla shoppar soffor nu helt plötsligt) och det är ju bra grejer. Jag har kommit fram till att jag ska bo i den nästa gång jag åker till Umeå. Han håller med! Haha :D

Ikväll blir det till att hitta på nå sattyg med folket. Sen så är det ju *trumvirvel* DESPERATE HOUSEWIVES. Helt fucking awesome! Jag hoppas inte Mike valde Susan .. Den karln har spelat upp alla sina chanser med henne tycker jag. Hon förtjänar en konstnär!

Nu ska jag käka Norgemat (i form av fiskekaker) och drömma mig bort till grannlandet en stund till innan det är dags att återvända till verkligheten, fylld av dammsugning och disk!

Puss!

Så får du mig ändå


Chaochao!

Sitter här och sitter. Kom hem för inte så överdrivet längesen. Ja, Idaho och Jojjow har varit i Malmberget och shittas. Var väl trevligt det. Men ännu trevligare, jag har gjort en massiv upptäckt om Kent, Dan och Paul. Det är fan inte illa det :) Jag har dock inte listat ut varesig vilka dom är eller vad dom har gjort för stordåd. Men fuu vad bra det känns ;)

Nu ska jag sluta svamla och hålla mig någorlunda seriös. Om endast någon vecka åker jag. Jag kan absolut inte sluta tjata om det, och halva klassen är väl förmodligen less på mitt prat. Men det skiter jag i, för det här är glädje när den är som bäst. Jag längtar som fan ! Mitt lilla hemma det :) Träffa massa folk med. Förutom Morten och compani så blir det Marte också <3 OCH ANDREAS ! För han har inget val, annat än att träffa mig. Men jag vet ju att han längtar lika mycket som jag. Hallå, jag är hans favoritkusin? :) Jag ska se vart han bor. Jag har bestämt allt i förväg redan så han kan inte komma och helt plötsligt säga något annat. Sådetså. Jag är minst och jag talar svenska. Sånna lyssnar man på helt enkelt! :)

Nej.. Nu kallar Örjanbaby på mig. Måste nog pallra mig till sängen nu. Nu fan ska jag sova ut :)

BTW. Min reningsvecka börjar imorgon. Önska mig lycka till! Inget kött eller sånt onaturligt skit på en vecka. Det är grejer det. Dock så måste jag fuska på torsdag när jag ska och käka palt hos daddy. Men iallafall. Nog är man lite duktig ibland och rensar ut alla gifter ur kroppen alltid. En stjärna i kanten till mig tack!

Javisstja, jag skulle ju gå.

Puss :D

.


You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut


Det var en fröjd för alla sinnen när jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret. För vad såg jag om inte flera centimeter av snö ? Äntligen har det kickat igång. Nu är vintern inom räckhåll. Ren lycka säger jag bara, REN LYCKA.

Hur som haver, gårkvällen blev inte direkt som planerar. Inge Swingfly. Jag var sjukt opepp alltså. Jag menar, verkligen verkligen opepp. Hade fan näst intill ingen lust att ens vara vaken, och då är det illa. Idag är mitt humör på topp dock. Dels för snön, och dels för att det snart är i slutet på oktober. Vad innebär det ? Jo jag drar och gör Bodö osäkert. Vet inte ännu om mamma ska med, eller om jag får åka själv. Hade varit bra att ha med henne, inte bara för min knapra ekonomis skull, utan också för att det är roligare att åka med henne. Så nu håller vi tummar och tår för att hon får ledigt :) Jag ser sjukt mycket fram emot detta. Norge är ju kärlek, som ni alla redan vet att jag tycker. Man behöver träffa släkten med jämna mellanrum. Annars kan saker och ting inte gå runt ! :)

Nu ska jag iallafall skriva om min analys på "Möss och människor" för tredje gången tror jag. Jag blir fan aldrig nöjd ..

Så yes, puss på't !


Don't you fake it


Usch. Idag är en sån där dag då jag bara har lust att sitta i ett mörkt rum och tycka synd om mig själv. Varför vet jag helt ärligt inte. Är bara less. Vaknade med halsont och var sjukt törstig. Inte mycket sömn inatt (inte ditt fel Johanna), även om vi gick och la oss rätt tidigt. Eller dom andra iallafall som somnade innan 1 :) Själv kollade jag klart filmen vi börjat se "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". Sen efteråt sprang jag omkring och försökte roa mig på egen hand. Bland annat genom att bada med kläderna på för tredje gången den kvällen. Halsade hallonsoda och spelade fia med knuff med mig själv. Tänkte gå lös på pianot också, men kom på att det nog inte var en sådan klok idé sådär 3 på natten..

Och nu då, nu sitter jag här och är less. Även om gårkvällen var ytterst trevlig :) Har ingen lust att göra någonting ikväll faktiskt. Men ska trotsa mig själv och fara med jäntungarna på Swingflygrejen och sen blir det väl att slagga någonstans också. Blir säkert kul när allt väl händer, men just nu så är det NJA! Börjar få mina aningar om varför, men är knappast säker. Om siffran 4 säger er någonting så förstår ni med, annars är det väl synd för er :D

Nu: Gammal musik följt av ännu en timme till att tycka synd om mig själv innan det börjar bli dags att fixa mig.

Pussadjöss  

Falling into you


ÄNTLIGEN är det fredag. Den här helgen lär nog bli rätt bra, eller vad säger ni Ida och Jojjis? ;) Mycket på gång nu helt plötsligt, och jag som trodde jag skulle få tillbringa hela helgen i skogen och leka med yxor. Men icke sa nicke. Så kul ska det bli. Sitter hemma hos en hemlig person och väntar på flickorrrna. Yey! :)

Eftermiddagen fick spenderas i min käre vän Josefines sällskap. Vi gjorde stan. Fick med mig hem ett lite smågulligt halsband faktiskt. 29 kronor!! Brukade kosta så mycket som 119, så det var inte illa om jag får säga det så :D Sen är det ju gratis glass på Frasses också. Självklart utnyttjade jag det och for dit med mor min och mina syskon. En ballong fick man också. Det är lycka <3

Nu hade jag inte mycket vettigare saker att komma med, så tror jag ska glida iväg och skicka iväg ett meddelande till far min. Hade tänkt bjuda in mig själv på paltkalas hos honom en dag nämligen :)

Så .. jag ska nog göra det nu.

PUSSFÖRTYYYSAN!

Vid matbordet


Jag har varit duktig och gjort mat till mina syskon eftersom min mor jobbar. Inte ofta man har friheten att välja vad man ska ha till middag så tog naturligtvis min favoriträtt, gulaschsoppa! Det resulterade i detta när mina två yngsta syskon satte sig vid bordet.

Benjamin: Elina, det luktar som gift ..
Alva: AAAAAAAAAAAH DU HAR LAGT EN KANIN I MATEN!!!!!!!!!
Benjamin: *ser mycket förvirrad ut*, JA. Det är en kanin i maten *skrattar högt och lite smådjävulskt*
Alva: VAR DEN VIT?! DEN VAR VIT ELLER HUUUUUR (kaniner är ett ytterst känsligt ämne) *tårarna börjar rinna*
Jag: Men nej! Det är köttfärs.
Alva: FRÅN EN KOSSA?
Jag: Fundera nu inte så mycket på vart allting kommer ifrån, ät upp maten om du ska ha chokladpudding efteråt.
Benjamin: *drar lite i min tröja, tittar ner på maten sedan på mig* Vi tycker inte om din mat. Inte så mycket. Men vi tycker om dig!
Alva: Är det från en gris då?!?!?!?!
Jag: Ni kan gå från bordet om ni vill nu ..

Slutsaten är alltså: Mina syskon uppskattar inte min matlagning!

:(

"Män vill inte ha surkärringar!!"


Herregud, nu måste jag också bara ta upp kvinnan som alla tidningar tycks skriva om för tillfället, Anna Anka.

Jag satt och drack en kopp kaffe och bläddrade igenom Söndag, naturligtvis är Ankan på framsidan men så kommer jag fram till hennes intervju och jag fullkomligt sätter den svarta drycken i halsen. Ibland får man verkligen ta en funderare över hur vissa människor fungerar.

Här är Anna Ankas relationsregler!
Om du är kvinna.

- Satsa på en äldre man. En äldre man har erfarenhet och kan agera som mentor. Han skyddar och tar hand om dig.
- Var snygg och välklädd i alla lägen. Låter du utseendet förfalla får du skylle dig själv om din man springer och är otrogen.
- Du bossar över hushållet. Anställ barnflicka och hushållerska så får du mer kvalitetstid med familjen. För dyrt? Dra in på övriga utgifter så har ni råd.
- Tjata inte på din dotter om utbildning och universitet. Se till att hon blir ihop med en idrottsman eller kändis istället. Det lönar sig bättre! (??!?!?!!?)
- Tänk på att du representerar din man utåt. Uppför dig i alla sammanhang.
- En perfekt hemmafru ställer alltid upp. Även i sängkammaren. (citat: Om mannen vill ha en avsugning varje morgon så får hon ställa upp på det.)



Hon påpekar även andra diverse, idiotiska saker om karlar,

"Svenska män har ju ingen romantisk sida överhuvudtaget"

"Ingen man är lycklig i blöjträsket. En riktig man byter inte blöjor. Att spendera mer än 20 minuter ensam med ditt barn är bara tragiskt och omanligt."

"Män vill inte vara jämlika med kvinnor"

"Sluta upp med att begära så mycket av det svenska männen. Det är själviskt. De är också människor med stolthet"


Alltså, ja. Vad säger man? Jag tycker så fruktansvärt synd om denna arma människa. Tänk bara vilka män hon måste ha stött på genom sina dagar. Som den här Paul Anka. Dom har ju förvridit huvudet på henne totalt. Nog för att jag är säker på att hon, till viss del, överdriver sina åsikter. Hon ser ju att ju mer hon provocerar desto mer plats i media får man. Så dum är hon ju knappast. Men ändå, vad är bättre? Att verkligen ha så lite självrespekt att man som kvinna ser sig själv som lägst stående i ett förhållande med en man. Eller att man låtsas ha det bara för att man är så mediakåt?

Jag hoppas någon själ där ute bankar lite vett i huvudet på henne inom en snar framtid :(



News of the world!


Gissa gissa gissa vad det är för speciellt med den här dagen, 1 oktober ?!

Jo det ska ni få veta. Idag är dagen då Lucas flyttar hem igen. Just nu sitter han mest troligt på planet påväg hem från USA, tillbaka till Jokkmokk. Där han hör hemma.

VI HAR SAKNAT DIG BABE.
Sjukt vad 1 år går fort ändå :D


RSS 2.0