A million faces


Bra dag. Är bara så äckligt trött nu så att det inte finns.

Ska somna till Date night nu och vara lycklig över
det faktum att jag har sovmorgon imorgon!

Imorgon ska jag hitta på något magiskt. Vet inte vad bara.
Känner för bio.

Puss på det.


Tatuerade män in my ♥

























You are a little bit of heaven




Bra bra bra bra dag!

Kvällen kommer bli bättre!

Allting är bra.
Förutom att jag har ont i ögat..

Nu ska jag lyssna på fin musik tills den fina människan ringer mig.

Puss



And all you can hear is your own echo


Det är en timme tills jag ska iväg. Jag är vaken! Varför kan man undra? Jo för skulle egentligen ta bussen som gick 45 minuter innan jag börjar, men så visade det sig att jag blir skjutsad istället. Inte mig emot. Trevligare att komma i tid än onödigt många minuter innan! Så mycket gillar jag inte skolan om mornarna :)

Nu ska jag ringa och väcka folk. Hehehe!

Puss


Erlend


Jag är tvungen att gråta!

http://www.youtube.com/watch?v=ZLsei-cCNig&feature=player_embedded

Jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det



"Din själ hamnar i hopplöshetens midjeväska"


Då vandrar man omkring på svensk mark igen. Eller vandrar.. Skuttar snarare! Hade gärna stannat längre, som vanligt. Men det är ändå skönt att komma hem i tid innan skolan och så. Måste ju "renskriva" mitt brev till min mentor som ska lämnas in imorgon.

Har världens härligaste släkt iallafall, så mycket kan jag säga och har träffat lite nytt trevligt folk. Har även sprungit runt med Kajsa i den stora staden och kört bil under havet. Alltid får man uppleva något nytt i Norge. Begravningen var jättefin, men tung såklart! Kändes bra att få vara där iallafall.

Ikväll blir det väl lite umgänge misstänker jag. Ska diskutera Hamid, Hassan och Boris med ett par finisar. Ska bli awesome!

Svambob Fyrkant nu!

Puss


Cause I remember every word that you said


It all just keeps spinning around in my head
But it don't matter what I try to do
I keep on forgetting to forget about you
And I don't want to think about you baby so much
All the things we did and the way that we touched
Just when I think about someone new
I keep on forgetting to forget about you
Forget about you, forget about
Watch me turn around and forget, forget about you
Forget about me and you





Han är ett gäng snygg.


~


Födelsedagskalas snart!

Såhär fin känner jag mig..



Still in shock, kill the clock


Standing where you left me
I’m standing where you left me
Man you really hit me hard
And Oh. My. God.
I’m standing where you left me
You better come get me
I’m standing where you left me
Right here where you left me

It makes no sense,
This isn’t me, all this weakness
It makes me so sick…


Men jag blev bortglömd som ett förträngt barndomsminne


Och du förblev en dröm



Skolan känns helt okej. Söt mentor och inte något överdrivet jobbigt schema. Tummen upp! Jag och Louise har gjort upp ett lunchdejtsschema också! Ganska gosigt. Vi har kollat upp dom dagar vi kan äta tillsammans.

Imorgon är det dessutom sista dagen i skolan för mig den här veckan. På torsdag åker jag och Mamma till Tromsö för att gå på Vanjas begravning på fredagen. Tungt.

OCH NU KOMMER IDA MED MIN JACKA! HEJDÅ

:D


Du lever för skratten, precis som jag


Haft en trevlig kväll tillsammans med familjen. Mamma provade sig på att fritera fisk i en stekpanna, sen en kladdkaka på det och alla barnen var nöjda och belåtna. Sen tog vi tag i oss själva och kollade den där filmen vi tänkt se hela veckan, Max Manus. Handlade om norska motståndsmän under andra världskriget. Inte utan att man kände aningen stolthet där man satt och såg på när Max och hans vänner saboterade för dom tyskar som ockuperat Norge. Samma saker som våran släkt pysslat med *proudface*. Nä men seriöst, det är mäktigt att veta att det fanns dom som gjorde allt för att hindra nazisterna och ännu mäktigare att veta att mitt kött och blod var några av dom!

Sen satt jag en stund och förklarade handlingen i Sagan om ringen åt mor som gav upp efter en stund och gick. Förstår det.. Har man inte sett filmerna förut är det givet att inte förstå någonting om man kollar slutet av tvåan. Men dom är också bra. Enda "fantasyfilmerna" jag gillar. Är ju annars väldigt skeptisk till sånna filmer där fantasin styr mer än logiken. Och det kommer från en som älskar barnfilmer med talande leksaker och istids-monster.. Typ. Nä, men föredrar väl verklighetsbaserade och en och annan dramafilm samt några gangsterrullar.

Nej, där tog det slut. Ska tvätta ansiktet nu när det är reklam. Känns dock mycket fel att tänka på Legolas kärlek till Aragorn, dö lite inombords av frustration på grund av Frodos klumpighet och skrika att Gandalf är kickass när han slåss med hälften så gamla människor utan Louise och Ida. Bara fel helt enkelt.

Nåja, puss på det ändå!

CAMBILDERRRR IN MY HEARRRRT









Är det bara jag som ser en himla massa mönster här?

Luta huvudet - svamlig
Luta huvudet - svamlig
Luta huvudet - svamlig
Luta huvudet - svamlig
Luta huvudet - svamlig

Ganska egotrippat också för den delen..

När jag blundar är du allt jag ser


Spenderat en stund åt att prata med min lilla Peter-Ida. Lika awesome som alltid.

Nu är jag bara deprimerad dock. Mitt rum är fult. Jag är trött men kan inte sova. Mitt hår skulle kunna behöva ännu en förändring. Jag bor kvar i Gällivare. Begravning nästa helg. Och. Så. Vidare!

Jag behöver gäng filmer med Beck, en choklad och lite smärtstillande för att ta bort alla dåliga tankar och känslor. Nej, jag uppvisar inte vissa tendenser på någon form av destruktivt beteende. Ohnej!

Jag ska kolla Beck nu iallafall. Dock utan chokladen. Eller så tar jag ett glas oboy. Man vet aldrig. Man måste ju nvara lite wild and crazy och inte så förutsägbar.

Ja, Beck var det ja! Gunvald är nattens riddare i skinande rustning. Ja, och lite Martin också. Sen är ju Oskar lite fumligt gullig också så det är ju även det bra för hjärtat.

Adjöss (alltså, inget pussande inatt inte)

Sov gott vännen!




Lilla fina Vanja. Inatt förlorade världen en underbar person, så många år för tidigt. 

Hoppas du har det bra där du är nu.
Vi tänker på dig och din familj! Kärlek till er.

Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas, igen
Dom tunga molnen,
drev iväg med vindarna
Inga tårar, ifrån himlen,
blir till regn
Vi, hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm

En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är


Nattugglor


Finland har störd humor och är besatt av ugglor!
Han finner dom tillräckligt häftiga för att tatuera in
dom över hela sin kropp, roliga och snygga.

Jag tror han har problem....

Men måste medge, den var lite humoristisk,
den här bilden!

Dom övriga bilderna är bara allmänt häftiga och snygga.
Tydligen!
Enjoy :D












Som sagt..
Han är inte normal någonstans!
Ohälsosamt fäst vid dessa flygande fän.

Men nu har vi ugglor så det både räcker och blir över inatt.

Med det säger vi tack och hej - leverpastej!


it's sad when people you know become people you knew


Jag vet inte vem du är längre. Har jag någonsin vetat det? Människor förändras inte så brutalt på så kort tid.

Ingenting du stod för i början av året, är något du prioriterar idag. Jag förstår inte. Jag minns våra samtal då. Alla dina drömmar som du delade med dig av till mig. Du hade sånna planer och visioner. Jag minns exakt allt du sa till mig, om sakerna du ville uppleva och utföra och vad du tyckte vad viktigt. Du kom med så vettiga åsikter och sa så mycket klokt. Vi klickade och vi klickade ordentligt.

Nu ser jag inte ditt gamla jag längre.

Vad hände?


I keep on forgetting to forget about you


Fuck this shit..

Mysig dag minsann! Har varit hos a&a med lilla Alice (som hon numera heter, byrackan) och sen kom mina små syskon och vi målade en liten stund. Har också hunnit med några promenader med lillan. Hon är så duktig med kopplet nu att jag känner mig som en stolt mamma!

Sitter även och håller tummarna för Parken till helgen. Hade varit ett jäkla fint sätt att avsluta den här sommaren på. Bodö är ju kärlek :) Sen är det bara för mig att packa upp mina grejer igen. Tungt, men det är väl så det får bli. Måste helt enkelt överleva i Gällivare ett tag till. Så går det när man inte hittar någon bostad. Jättekul. Eller också inte!

Ikväll blir det lugna puckar. Ska kolla någon film och innan vill jag helst ta mig till typ coop för att shoppa choklad. Är ruskigt sugen på det alltså. Måste sockerstiga litegrann. Blir som så besvärligt annars!

Vettigare än så blev det inte, tydligen. Woho.

Nu ska jag och barna laga lyxmiddag. Denniskorv och fjärilsmackisar MED PEPPARKETCHUP!

Pusssss

True story


Det tog slut för längesen men du är överallt


Jag är väl medveten om hur saker och ting har förändrats mellan oss sen den där dagen i oktober för snart två år sen. Vi har haft fler mot- än medgångar om man säger så. Men det fina med dig är att jag aldrig någonsin har behövt tvivla på att du har brytt dig. Att du aldrig någonsin har höjt rösten åt mig, inte en enda gång på 22 månader. Jag har kunnat skrika på dig, utnyttja dig som en form av slagpåse och verkligen avreagerat mig på dig för jag vet, och har alltid gjort det, att du kommer ringa som vanligt på kvällen och säga godnatt.

Men så var det ju det där med pusslet. Alla bitar passar inte ihop. Vi har inte samma värderingar och vi är inte lika alls. Man säger ju att motsatser dras till varandra, men inte i det här fallet. Grejen är dock att jag saknar dig. Du är kvar, jag vet. Men det är inte samma sak längre. Jag saknar tiden då allting var enklare. Då det inte kändes så jäkla svårt att bara knappra in ditt nummer och be dig berätta om den hysteriska tanten en våning upp. Det är som att vi håller ihop av fel anledningar. För att vi är vana vid varandra. Jag kan ringa och skrika, vända upp och ner på mitt inre och inte behöva fundera på hur fan saker och ting kommer ut i en enda röra eller om du överhuvudtaget förstår. Du ringer till mig för att prata om saker jag inte begriper någonting av för det är inte vad du vill, bli förstådd. För att jag lyssnar.

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, för du har hjälpt mig genom mycket och aldrig krävt något tillbaka egentligen. Men jag ska sluta låta min energi försöka lösa upp den här knuten. Jag backar litegrann. Bara lite. Sen får tiden göra sitt bästa för att ordna det. Ingen kan ändå göra desto mer, vi vet båda vart det här är påväg. Framtiden tycks inte ha särskilt stora planer för oss. Vänner, ja. Men inte som förut. Det är det som känns!

Men kom ihåg, det var inte jag som valde att gå. Du släppte taget mer och mer. Till slut kunde jag bara göra samma sak.  


Mot urskogen!


Sitter och gosar med MärtaBertaPäiviMollyPollyAliceEsterTjockis nu. Det är ännu oklart vilket av alla namn som ska bli hennes. Ja folket, vi har skaffat ännu en hund. Hon är bedårande och ser ut som en ful fisk i ansiktet. Kärlek. En liten bulldogvalp :)

Ska snart hoppa in i duschen och packa klart inför Aggis med Johannasuperstar och Idagullebarn. Det ska bli kickass. Hört rykten om att vi ska försöka få upp eld bland annat. Sen ska vi bada, besöka ettan och kolla grymma filmer. Ska bli helt sickness bra tror jag.

Pratat med Sebbe för första gången på länge nu. Det var jättefint.

Sebbus: Du är som treo och alvedon på samma gång!
Elinus: Hahaha tack tror jag?
Sebbus: Ja, när jag pratar med dig så släpper min huvudvärk.
Elinus: ♥

Han är bra!

Ska ringa fina människor i grannlandet nu kom jag på. Åhåh! Lyckeli!

Puss

Make a wish and pray for it to come true


Har en otrolig hemlängtan nu alltså. Hade kunnat ge mycket för en betald resa till Tysfjord och kanske en sväng till Bodö också. Få uppleva känslan som aldrig förändras då man passerar gränsen. Höra norska, gå in på spar på Drag för att köpa toy och komma ut en halvtimme senare och dricka svindyr dricka på färjan. Andas havsluft eller få håret förvandlat till ett skatbo varje gång man sätter foten utanför dörren. Inte behöva göra någonting alls och känna kroppen fyllas av ett obetalbart välbehag som inte går att förklaras i ord, bara för att man vet att man befinner sig på en problemfri plats.

Ja, jag gillar typ Norge och jag skojar inte när jag säger att det är den bästa platsen på jorden!



saknar..

l o v e



Jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden





Du är allt.

Grattis i efterskott.

When you don't know what to do


At the moment suger allt :)

Oslo och Stockholm funkade fint dock! Skönt att få komma bort från denna håla tillsammans med ett gullebarn. Ska dock börja med höstdepressionen nu. Hänga inne på mitt rum, leva på enbart spagetti och saft och kolla Beck en miljon gånger på raken! Det behövs. Sen på onsdag får jag äntligen dra härifrån igen. Ut i skogen med mina bäbisar. Rått!

Sen om en vecka eller något till Bodö och efter det så flyttar jag härifrån, med lägenhet eller inte. Jag sticker. Just nu kunde jag inte vara mer taggad. Bort bort bort bort bort bort.

Nu mer Beck!

Ingen puss


Mina ögon letar efter vad dina ögon vill


En tredje del av den jag var går hem,

för en är krossad,

en är din.


RSS 2.0