GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


Sitter på något halvtjusigt hotell i närheten av Arlanda. Skulle vara hemma i Gällivare nu, men icke. Flygbolaget Norwegian är ena riktiga klåpare. Hoppar på flyget kring ett tidigare idag efter två timmars försening. Jag panikar på inombords och som vanligt när det gäller mig och flygplan så väntar jag bara på att krasha och dö mer eller mindre. En timme i helvetet så är vi ovanför Kiruna. Piloten börjar förbereda för landning, landningsstället fälls ut och vi ser planet närma sig marken i en jäkla fart. Mitt i allt vänds planet spikrakt uppåt. Inga flygvärdinnor i sikte, piloten säger inte ett ljud och rätt som det är så far planet ner mot marken i ännu ett försök att landa men det är samma sak då. När vi tror att asfalten befinner sig tjugo meter under oss så vänds planet uppåt igen. Jag börjar hyperventilera och förbereder mig mentalt på att krossas mot marken, helt seriöst. Sen hör man hur det sprakar till i högtalarna och flygkaptenen börjar sin mening med "Jag är rädd för att vi har ett problem...". JAG DOG! Sen säger han att det är för dålig sikt för att landa, och vi ska cirkulera runt ovanför Kirunas flygplats ett tag för att se vad som händer. En flygvärdinna kommer fram från sitt gömställe och Lotta börjar skälla ut henne för hennes frånvaro och bristen på information som orsakat panik. Hon säger att om vi inte kan landa i Kiruna ska vi flyga till Luleå där vädret klarnat upp. Efter tio minuter till av flygande runt runt runt och oro så säger flygkaptenen "Ja eftersom vår besättning har arbetat hela dagen och våran arbetstid är över måste vi flyga tillbaka till Stockholm så vi får byta ut flygpersonalen". Folk blir förbannade, naturligtvis. Man prioriterar väl för fan inte flygvärdinnorna när vi som passagerare har betalat en jävla massa pengar för att få komma hem.. Det fula var att tjugo minuter efter vi flygit tillbaka mot Stockholm så landar SAS-plan i Kiruna utan problem.

Måttligt irriterade tillbaks på arlanda så springer vi till den där kön till informationsdisken där vi får veta vilket plan vi ska få åka med istället. Först ska allting gå såååå bra så bra och man ska försöka få ombord åtmisntone hälften på ett plan ikväll, resten imorgon. Sen efter en kvart eller så får vi veta att ENDAST Kirunaborna får åka med flyget ikväll. SEN bestämmer dom sig för att INGEN får plats, om vi inte skulle punga ut med 1800 kronor såklart. Annars får vi helt enkelt vänta till torsdag. Men det gör väl ingenting. Vi får en matkupong värt 100 kronor som vi får utnyttja på antingen Max eller McDonalds, dessutom så får vi bo gratis på hotell en av dom två nätter vi måste stanna i huvudstaden. Liksom vad i helvete?! TVÅ nätter måste vissa stanna här, men ändå är det bara för en natt man får någonstans att bo.

Jag skulle egentligen flyga från Luleå till Oslo imorgon, men nu får jag stressa som fan för att lyckas komma med när dom mellanlandar här, och mamma och Lotta skulle till Norge och hälsa på en döende släkting. Det är helt förjävligt. Det är helt sinnessjukt oproffsigt det här.

Ah, jag är sur :D

Nu ska jag kolla SATC och lugna mina nerver samt tacka några högre makter för att jag flyger med SAS imorgon..

ADJÖ.

Säger då det, personalen på Norwegian saknar utbildning och medkänsla. Nu håller vi tummarna för att dom jävlarna går i konkurs eller något sånt :)

Wooooooho


G Ö T E B O R G !

Liseberg imorgon.

Lycka!


Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år


Dina ord har inte längre något djup.
Din röst kan inte skapa några motiv.
Du har inte längre någon betydelse.

Du kan inte såra mig
 n å g o n s i n  igen.




Smile bitch, smile!!!!!!111


AYYAHHHHH! Jag kan inte sova. Ganska sugigt! Har faktiskt försökt, men ah. Det gick som inte. Tänker för mycket. Dessutom sov jag ju till i eftermiddag idag. Tro om man skulle vaka (dynga)? Ska ju ändå upp om några timmar och äntligen få träffa mina superälsklingar, allihop.. På samma gång! Det är vad jag kallar lycka alltså.

Jag sitter och fundeliderar på tattoos också. Ganska mäktigt. Har 4 texter jag sitter och velar mellan, alla med olika betydelse. Sen en hemlig grej, hähä. Och något samiskt motiv. Vore fräsigt att ha. Jag ska ju tatuera mig i sommar om det så är det sista jag gör. Eller i höst. Innan året är slut iallafall.

Jag har kommit på en annan grej, så här på morgonkvisten (för ja, det är nästan morgon nu). Bigem är bra! När jag säger något åt honom så går det inte in genom ena örat och ut genom det andra. Han kommer ihåg! Det är roligt. Han har dessutom sett mig i alla de former som finns. Förbannad, hungrig, nykär, trött, hysteriskt uppe i varv, ledsen och gravid (= mätt). Bland annat alltså. Han har dessutom sett mig osminkad, sminkad, nyvaken, med en sexig hätta på skallen när jag har slingat håret och så vidare i all oändlighet. Inte för att det är något han valt kanske, men liksom. Det gör han bra ändå. Haha! Jag vet inte vad jag vill få fram riktigt.

NU ska jag och bf:an prata i telefonen tills jag somnar framför en av mina svenska favoritfilmer genom tiderna, Prinsessa! Det ska bli mycket fint.

Simma lugnt. POZ

“What are you sorry for? It’s pride!”


Jag måste bara berätta om en sak som gjorde mig så otroligt varm om hjärtat. Jag är även man nog att erkänna att jag började gråta. Det är vackert!

Handlar om en pride-festival någonstans i USA där ett gäng kristna protesterar mot dom kristna som protesterar mot homosexualitet. Eller protesterar var väl ett dumt ord. Dom visar sitt stöd och att Gud inte har något att göra med vem man faller för, man eller kvinna.

För mig är det så otroligt självklart, för många andra är det inte det. Därför behövs fler sånna här människor, så självklarheten ska bli självklar.

Jag älskar förmodligen halva jordklotet och skulle jag ogilla någon så beror det på att dom har gjort mig personligen något, eller någon av alla dom jag älskar. Då handlar det inte om hudfärg, religion, sexualitet, missbruk eller något annat irrelevant.

Iallafall, läs själva här: http://naytinalbert.blogspot.com/2010/06/i-hugged-man-in-his-underwear-and-i-am.html. En av dom kristna som skrivit ett inlägg om stoltheten för vad han gjort, känslorna och ja, hela händelsen mer eller mindre. Jag upprepar, det är så himla vackert!
 



Du är vackrast i världen men inte samma person

 


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

 

Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro, motivet har aldrig matchat ramen 

Livet är fult, du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen


Jag saknar inte oss.
Inte heller dig egentligen.
Jag saknar vänskapen.
Att du förstod dig på mig.
Och framförallt..
Att du trodde på mig.

You'll come back, when it's over.
No need to say goodbye.



BEVIS!

JAG SÄGER JU ATT DOM ÄR COOLA I SKÖVDE!!!!

Buss 500, Skövde

Två killar ~18 kliver på bussen och pratar om var de ska sitta.
Kille 1: Ah men vi måste ju sitta bak, där de coola sitter liksom.
Kille 2: Men inte för långt bak, lite i mitten, sådär coolt neutralt.
Kille 1: Ah men här är ju skitcoolt att sitta.
Killarna sätter sig ner och bussen börjar rulla ut från stationen.
Kille 2: Men vafan, det finns bälten med. Det måste vi ju ha!
Kille 1: Vafan säger du? Bälten är la inte coolt alls.
Kille 2: Nämen asså, det är ju fett ocoolt att dö!
Kille 1: Ja, så när bussen kör i diket och värsta välter kan vi kliva ut som de enda överlevarna och alla kommer liksom tro att vi är odödliga eller något
Kille 2: Ja! Fan vad coolt!
De sätter på sig bältena och ser väldigt nöjda ut.


.


your faith is running low

it's too bad you'll never know

but don't be a fool again

cuz they're just hooligans

don't try to save them all

just try to break their fall

you want to live among

so don't try to right their wrongs




Am I supposed to put my life on hold, because you don't know how to act...?


Smärta! Jag gillar inte att inte kunna hoppa omkring som en idiot. Det är illa..

Dock är jag övertaggad nu. KANSKE har fått en lägenhet. Jag tror det, men liksom.. Är inte säker. Haha! Täckningen var så kass att jag inte fick med mig allt över telefonen. Delar isåfall lägenheten med två snubbar i Luleå i närheten av mitt gymnasium på Porsön eller hur det nu var. Lagom ballt! Så jag har redan börjat packa ner grejer. Även om jag inte får just denna lägenhet så måste jag ju få någon och när jag åker på tisdag så kommer jag inte tillbaka förrän mittan av augusti och då flyttar jag mest troligt på en gång nästan. Yäh.

Iallafall! Packar till Göteborg, Oslo och Stockholm också. Mysigt!!!!111oneone

Längtar bort härifrån. Ska bli ett gäng häftiga veckor alltså. Fint folk ska hälsas på, störda busigheter ska utföras, utländska kändisar ska lyssnas på och jag ska dö några gånger i flygplan. Magi!

Nu ska jag fortsätta med packandet av alla miljontals ting.

Ringa STÅCKHÅLMARÄN också. Kolla upp grejor och så vidare.

Och imorgon kommer mina barn hem <3

Puss!

Blinded by the light


Otrolig dag!

Min lilla Linda har anlänt till den norrländska fjällvärlden och tillsammans har vi idag:

- Försökt helt desperat att bli inbjudna på fika hos någon. Ingen annan förutom vi verkade sugna på det..
- Spekulerat lite kring militärcyklar. Eller egentligen pojkcyklar överhuvudtaget. Varför är det en jävla stång mitt i allt?!
- Badat vid bron. Linda är häftig och hoppade, jag är mes och kröp ner i vattnet. Vi lät som brunstiga älgar!
- Åkt en sån där grej bakom en sån där .. båt. Det var intressant. I början grät jag. Både för att jag var så uppspelt och av rädsla. Men det gick bra. Tills jag flög i!


Sen en annan grej. Jag har kommit på varför jag föredrar killarna framför tjejerna i en särskild stad. Det är helt sick. Både jag och mamma bland annat, har funderat på det här länge. 

Så här är det.. Det är helt okej att ha bra självförtroende. Jag är för det som fasen! Men det finns vissa gränser. Man springer inte runt och säger "Aaahh, den och den och den och den och den och den är jäääätteintresserad av mig för ja.. Jag är ju så snygg. Hihihihi", eller "Jag är ju så populär så folk måste ju faktiskt boka mig veckor i förväg, och liksom.. Jag klandrar dom inte. Jag är ju så jävla rolig att umgås med". Visst, man SKA väl tycka att man är snygg och rolig och allt det där. Men som sagt, man tar inte hela grejen till en nivå som gör folk irriterad på en. Det är ju som att säga "Ja, jag är ju så himla rolig det är ju därför jag blir bokad. Va? Blir inte du bokad? Hum.. Då kanske du inte är så rolig alltså.." utan att säga det rakt ut. Fel att säga "Ibland är det så många som frågar om vi ska umgås varje dag att jag inte riktigt vet hur jag ska göra", eller "Åh, det var en kille som tyckte jag var söt idag!".

Liksom vad hände med ödmjukheten?

Det värsta är att 90% av allt folket säger i den staden är ren lögn. Det är väl också en anledning till att man inte orkar umgås med sånna helt enkelt. Självupptagna utan egentlig anledning.

Iallafall..

Jag är trött som en get nu så ska nog blunda i några minuter. Så jag orkar fiska inatt! Om jag orkar..

Puss på't.


Gosh, det är helt sinnessjukt vad snygg och rolig jag är..


Dude, where is my car?!


Sitter och väntar på Fräddyman sen ska vi på äventyr. Ikväll blir det ännu mera sånt med Linda misstänker jag. Ska bli grymt. Sen åker jag hem imorgon eller på tisdag för att börja gå igenom mitt rum. Herregud vad här ska rensas. Saker ska slängas, skänkas bort och gömmas undan. Blir nog bra så.

Är spänd på hur det blir med lägenheten jag kanske ska få. Kanske inte världens bästa, men jag lär göra stället till mitt lilla paradis eller något! Taggad.se.

Nej nu blir det ett gäng mackor innan äventyren.

Puss.




Jag svimmar..


Gift dig med mig?! ♥


G to the fricking lädje!!!1111oneone


Jag är sådär spralligt glad i hela kroppen. Ända nerifrån tårna och ut genom fingertopparna. Livet är helt och hållet på topp at the moment. Lycklig tjej här va!

Dagen var fin som förutspått. Bryggan med barna och bada med kläderna på. Det var förvånansvärt varmt. Säkert tack vare den gassande solen som skinit på nu ett tag faktiskt! Imorgon är det säkerligen varmare. Vill jag gärna inbilla mig iallafall.

Annars var jag lite sugen på Ritsem nu. Mycket fint folk där förtillfället verkar det som. Hade varit roligt att kunna svänga förbi bara för att säga hej iallafall då mitt tålamod dessvärre suger för att sitta på samlingarna. Jag gillar inte att sitta still. Rastlösheten infinner sig otroligt fort. Men som sagt, för folket! Men jag är för liten för att kunna ha dom valmöjligheterna att "bara svänga förbi". Menmen, den dagen kommer väl den med.

Förövrigt blir det flytt till Luleå trots allt för min del innan sommarens slut. Det är nog en av anledningarna till lyckovågen som sköljt över mig. Jag kan knappt förstå det själv. JAG! Elina Johnsen, kommer snart få lämna Gällivare och testa mina vingar. Mina sista tre år i Sverige kommer nog gå dubbelt så fort nu. Snart snart snart högskolan. Som många redan vet säker så känns det som att sväva på små fluffiga moln när jag tänker på det.

Åh!

Jag är glad. Världen är rosa. Enhörningarna hoppar runt i sin hage med regnbågsmanar och glittrande svansar. Jag. Är. Glad!

Ännu en gång, ÅH!

Nu ska jag lyssna på älskade mannen min, Lasse Lindh och dricka coca cola omgiven av ännu lite mera ensamtid då barna äntligen har somnat och min mami är hos grannarna och surrar.

STOR PUSS PÅ ALLT OCH ALLA!


Saknaden gör oss mänskliga


Jag saknar dig.
Jag saknar dig.
Jag saknar dig.
Jag saknar dig.

Jag saknar glassen i mitt ansikte, strösslet
i mitt hår och chokladsåsen på min tröja.
Jag saknar din fruktansvärt märkliga humor som
fick mig att skratta bara för att ditt skratt smittade av sig.
Jag saknar din dåliga musiksmak och att bli
lycklig av att höra dina favoritlåtar dagligen.
Jag saknar mina fötter i dina skor,
min överkropp klädd i din tröja och din
mössa nertryckt över mitt virvlande hår.
Jag saknar att stå på kajen och höra dig
prata om hur mycket du älskar havet.
Jag saknar din hand som alltid var placerad i min.
Jag saknar känslan av ditt huvud mot min axel och att du alltid
påpekade hur mycket du tyckte om det, även om det resulterade
i smärtor i nacken då du är fem gånger så lång som mig.
Jag saknar att se dig sova och att sen försöka väcka dig.
Jag saknar dina fina ord skrivna på mina händer.
Jag saknar våra promenader genom parken
och att rulla i gräset med dig.
Jag saknar hur du åt ett kilo kött för min skull.
Jag saknar hur du höll upp dörrar, gav mig din jacka när
det blåste och att du betalade varje bussbiljett åt mig.

Och jösses vad jag saknar det där fina leendet du
fyrade av mot mig varje gång vi såg på varandra.

Sitter i stugan och använder min nyvunna ensamtid åt att tänka.
Säger inte att det är en dålig sak dock.
Jag är lycklig som en liten smurf.
Ibland är minnen det bästa en människa kan ha.

Morgondagen ser jag fram emot tokigt mycket.
Ska sitta och filosofera vid min "hemliga plats" här i Ålloluokta
tillsammans med en hund, underbar musik i mina öron
och en vacker sjö att dränka mina funderingar i.

Ska bli fint. Väldigt fint.

Nu ska jag sova bort några timmar innan
min morgondag är här på riktigt!





När du tittar på mig med den där blicken som bara jag förstår.

Allt annat runt omkring mig stannar och ditt leende är det enda som kvarstår.
I mitt minne bevarar jag en saga som jag trodde på.

Det blir som komplicerat

Finemang, toppen, grejt, awesome!


Tyskland suger :)

Jag funderar starkt på att gøra något åt mitt hår.. Færga det i någon størd færg, klippa av allt eller gøra lite sexiga rastaflætor. Jag ær less på hur det ser ut. Vill ha det ljusare, men orkar inte gå igenom helvetet man måste gå igenom før att få det så. Eller ja, helst av allt hade jag velat ha det ænnu mørkare egentligen.. Men jag får som ingen sommarfeeling av det.

Nåja, nåja! Idag har jag och gudmor sprungit runt lite på stan. Fått køpt ett par gosiga skor før halva priset och så vidare. Jag som inte skulle hit før att shoppa.. Sen skulle vi ta oss en kaffe och vad skådar jag på den svarta tavlan som hænger ovanfør kassan?!?!?!?!?!?! Med snirkliga bokstæver bildas det før mig vackraste ordet før tillfællet "Caffe latte Da Vinci". Jag blev som alldeles till mig. Før till mig.. Besvikelsen kændes ænda ner i tårna nær den søta flickan med pippiflætor berættade att dom inte kunde gøra den till mig før en eller annan ingrediens saknades. MEN!!!! Nu vet jag iallafall att jag inte behøver åka downtown i Oslo før att få mig en kopp magisk dryck. Jag behøver bara komma hit, till Bodø. Vad var det jag sa.. Bodø har ALLT! Jag ælskar nog den hær staden litelite mer nu bara før det..

Iallafall.

Jag har lite hipp som happ beslutat mig før att åka hem på onsdag eller något først. Ska minsann bo ett par dagar hos Andreas innan jag styr skutan hemåt igen. Ska bli trevligt :)

Och nu slutar jag skriva!

Hejdå!!!!111

Ibland kan inte hjärtat och hjärnan samarbeta


För jag blir så dum av dig.

 

Säg bara till när var hur, visst det är väl dumt av mig...
Men jag blir som blind, jag blir som stum.
Jag borde nog lugna mig ,dom kommer döma mig.
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar...
För jag blir så dum av dig!



Fan..





Bodø!


Yes, fina dagar! :)

Har hunnit med en del faktiskt sen jag kom hit i måndagskvæll. Gått vilse, liftat med en fyrhjulingskille, træffat lite trevligt folk, gått vilse igen, lekt flytthjælp, skaffat en Carlingskarl och ja, lite sånt. Nu om ett litet tag ska jag och Andreas gå på bio! Sånt gillas. Ska se Twilight-trean. Bra då jag inte sett tvåan ænnu. Dock læst boken. Får duga!
Ska vila lite nu så man orkar ivæg kring niosnåret. Ær trøtt hela tiden. Beror væl på att jag ær allergiskt mot hela værlden just nu! Hujj!

Så puss på det

RSS 2.0