Dagens grabb!


I n g e n t i n g  är så grabbigt som enhörningar! Utan tvekan så är hästen med regnbågsman och horn i pannan dagens coolaste grabb! Mest beroendeframkallande om inte annat.

KÄRLEK ALLTSÅ! ♥


Helt knäckt!!!


Det ofattbara har nu skett... Ricky Martin har kommit ut ur garderoben! Måste börja inse att vi aldrig kommer gifta oss. Sorg och smärta!


Dagens grabb!


Louise Sagelind är min brusha från en annan mursha. Enda jag behöver säga!

ILYBBY ♥


Dig down deep


Vissa människor är direkt omöjliga att få tag på. Sitter och blir lite tokig för norska motsvarigheten till eniro suger så hårt. Inte en enda unge finns ju där? Kasst, det är vad det är och jag började gråta lite nyss för att allt kändes så hopplöst. Då vet man att det är rätt illa faktiskt :(

Annars har dagen varit fullkomligt grejt! Lugnt i skolan. Eller ja, förutom badet. Det sög rätt hårt. Jag gillar verkligen inte bassänger och sådär. Kallt vatten och man ser ut som en dränkt katt när kommer upp. Det var dock lite småroligt att rädda min vän Louie med livbojen. Att bli fraktad satt inte heller helt fel.

Sen så kom jag och Louise då på att vi skulle ta oss en sväng på Konsum i väntan på skjuts hem till henne. Picknickmat inhandlades och på vägen ut skedde något alldeles fantastiskt. Min älskade raring gav mig en ring. Ett makalöst frieri fick hon till där på parkeringen. Nu är vi officiellt brushor! Romantiska värld. Picknick på trappan till Focus. Folk tittade argt på oss när dom gick in eller ut genom dörren. Inte så där gästvänliga människor som bor där alltså. Hem till Sagelinds och lira GH och unicorn! DET VAR SÅ AWESOME. Lätt det fräsigaste spelet ever. Det där med enhörningarna alltså. Helt och håller förälskad. I musiken speciellt. Delfinerna är också söta! Åhhh. Det var som gjort för mig <3

Sen fick jag minsann fara hem för då skulle hon iväg. Sen dess har jag inte gjort mycket av värde. Pluggat lite, helt förgäves försökt få tag på nummer och efternamn och kollat DITD. Insåg att Desperate Housewives inte går ikväll och dog lite inombords. Det betyder dock att jag kommer somna innan elva ikväll och det har ju sina fördelar..

Nä. Ska utse dagens grabb nu sen gräva ner mig i no:n tills jag somnar.

Puss på't

Dagens grabb!


Dagens grabb är även min bäbis.. och det saknas bild på honom. Men han är för grabbig för bilder. Han är en örn och jag vill som ha honom. Det får räcka! :)

Vet inte ens vad han heter när allt kommer omkring! Johanna vet vem jag menar!!!!

Nåja! Dagens grabb! är han då iallafall.


I can't give you the sky


Lugn och harmonisk dag! Jag och Johannis har gjort bort lite vuxenärenden i form av att springa omkring hos en massa barn på skolan och fått dom att fylla i lite pappersarbeten. Vi är kär i örnarnas ungar. Varsin bäbis har vi skaffat oss! :) Finfint! Sen kom jag och Lolls på att vi skulle dra en bussragg runtom byn. Kullen och tillbaka. Det tog ungefär 40 minuter det kan jag tala om. Sjukt sjukt! Sen gjorde vi hemlisgrejer.. Ehehe.

Nu sitter jag här. Fick just reda på att vi ska få en liten gäst till middag. Någon Micke. Oh så spännande. Vet inte om jag träffat karln tidigare. Är väl därför det är spännande. Ehm, ja. Plugga franskan bör jag göra inom en snar framtid också. Prov imorgon i något jag inte förstår. Kommer gå skitbra! :D

Känns som att jag borde gå och göra något coolt nu. Innan allt å så. 

Puss

Dagens grabb!


Hon är så kickass som man kan bli!

Lisbeth Salander (Noomi Rapace) är därför Dagens grabb! denna fina söndag..

Ehehe :)


Accomplish the impossible


Auktion hela hela dagen! Vaknade kring tio och från elva till fem har jag och mor min suttit och ropat hejvilt på saker och ting. På slutet var jag mest grinig dock. Trött som en jag vet inte vad, hade inte ätit på hela dagen och ryggen gjorde förbaskat ont.. Men det gick snabbt över efter jag fått mat i magen och en cola! Småsov mig igenom sista timmen. Det är rätt spännande att sova på allmänna platser. Haha..

Orken har dock inte infunnit sig ännu så ska ta och kolla en film i lugn och ro nu. Den Beck som jag somnade till inatt. Pojken i glaskulan. Bra grejer alltså.

Puss på det! :)

I h a t e you Mary Jane


Varför finns låten?! Dödödödödödödödödödödö

Jag vill inte tänka på allt jag tänker på när jag nöter sönder låten. Jag vill glömma men kan inte låta bli att minnas. Som sagt, det här är självplågeri när den är som bäst..

Skit är vad det är!

Dagens grabb!


Sitter och har ett sjukt gosigt Beckmaraton. Beundrar min makes insatser i filmerna och tänkte såhär: Han är en stenhård grabb. Han är cynisk, våldsam och sexig. Lagen tolkar han på sitt egna sätt och han är effektiv. Iallafall som Gunvald. Annars, i verkliga livet är han egentligen bara min man. Han är hur som helst värd att bli den andra i världen som är nominerad som Dagens grabb! på min blögg!

Så här är han, allas våran (det vill säga, min) Mikael Persbrandt, aka Gunvald Larsson!



Look through my eyes, see what I see


"I love you Mary Jane".. Jag hatar låten. Inte för att den är dålig eller så egentligen. Men jag hatar den. Ändå lyssnar jag den om och om och om och om igen. Självplågeri, det ni! Det är den bästa formen av tortyr :)

Nä, lördag har det minsann hunnit bli. Lugn kväll igår alltså. Kalasfin middag till att börja med sen kolla lite film. Somnade i rimlig tid också. Bara bra grejer. Ikväll blir det också luuugnt. Har köpt tre nya Beckfilmer till samlingen. Har sett dom allihop några gånger, men ändå! Solat har jag också gjort idag. På badhuset i Gällivare och fläkten var kass. Trodde jag skulle koka upp efter en kvart. Uscha. Men det var det väl värt. Färg har man ju fått iallafall! Kickass är det :)

Grabb som jag är så måste jag ju utse dagens grabb sen. Med tanke på alla Beckfilmer jag planerar inför ikväll så anar jag vem denne grabb kan bli. Ohh så spännande!

Puss

Dagens grabb!


Jag känner mig lite som typ Kissie eller något. Har iallafall en stentuff, sprillans ny kategori i bloggen. Dagens grabb! Jag och Ida har ju blivit så grabbiga av oss sen igår så det är lite internt och smågosigt hela situationen.

Så vem passar då bättre att bli den första grabben här? Vilken ära, vilken fantastisk upplevelse.

Motivering: Min alldeles egna grabb, Ida Eriksson.. Den grabbigaste jag känner. Det säger allt!



Älskar dig dude ♥

Men när jag vaknar är det tomt inombords




L ä t t  a t t  s e  i  b a c k s p e g e l n  o c h  s k i l j a  r ä t t  f r å n  f e l .

Farväl jupiter


Chacha bloggen!

Hehe...

Nyss hemkommen från ett stycke Idolajnen! Vi har fettat coca-cola och kollat på Inglourious basterds. Den var brutal och kickass! As we like it. Slutet var bra! Sen lite Criminal Minds på det. Då blir det inte bättre. Ser fram emot helgen för då ska jag beundra min största, första och favoritson Shahab. Längtarrrr!

Jag och Ida har varit förbannat lata idag. Nästan så det är lite pinsamt. Vi har haft enorma svårigheter med att ta oss fram på vägar och trappor. Huvva!

Och jag har fått seeee snyggfinnens nya tatuering. En uggla som breder ut sig över hela bröstkorgen. Fyyyy så grabbigt det är alltså. Visst Ida? Fast vi är nog överens om att en älg skulle varit mycket mer status. Men en uggla får duga tills vidare!

Nu blir det ännu en film innan jag ska sova! Har snart kollat allt vi har i det här huset, tre gånger! Det säger inte lite, för vi har en del filmer..

Puss på!


B-ruden är awesome!!!11




Tack för att du är så bra ♥

Epic fail (HAHAHAHA)



1 0 0  f r å g o r :

1. Vad är klockan just nu? – 18.09
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? – Älskling - Andreas Grega
3. Vad har du för underkläder på dig? – Bh och trosor?
4. Vad har du för mobil? – En svart.. Söt! Sony Ericsson. Mer vet jag inte!
5. Hur mycket pengar har du? – Nå det vet jag inte ens!
6. Har du något jobb? – Jag skulle vilja svara ja eftersom skolan tamefan är som ett heltidsarbete.. Men annars, nä
7. Vad har du för färg på din tandborste? – Lite grön, lite vit och lite röd i think
8. Vem saknar du? – Folk på andra sidan gränsen och en längst bort i landet
9. Har du några komplex? – Det är väl klart
10. Vad vill du bli när du blir stor? – Allt för mycket! Men prio ett är väl lycka! :)
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? – Enda sorgliga är Your guardian angel (inge mer tears in heaven), på grund av dess betydelse för mig. Sen ska det bara vara glada sånger!
12. Hårfärg? – Någon form av brün
13. Vad skulle du kunna döda för nu? – Inte bokstavligt talat då. Hahah. Men eh, ja. Det finns väl en grej som jag gäääääärna vill! Men det vore inte bra för någon inblandad så är lika att låta det vara
14. Vad har du gjort i helgen? – I fredags.. Umgicks jag med snygga brudar. I lördags solade jag med mamma och sen kom pitebor till oss. Söndagen kollade jag tv mer eller mindre från det jag vaknade till det jag somnade!
15. Smycken du har på dig? – Mitt vanliga armband
16. Vem vet mest om dig? – Mamma, inget vet mer än henne!
17. Vad är du rädd för? – Haha för allt? Mörkret, mystiska bilar efter klockan 18.00, att bli lämnad, trånga utrymmen, att inte ha kontroll över vissa situationer and so on!
18. Brukar du ha otur? – Brukar väl alla ha
19. Vilken är kontakt nummer 17 i din mobil och vad har ni för relation? – Men åh. Har knappt några nummer på den här telefonen! Men det är minsann Finland som ligger där och vilar! Och han är min sister from another mister ;) Eller sjukt bra vän, på ren svenska!
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? – ÖH. Min norrman!
21. Favoritband? – Band? Tänker bara på Backstreet boys nu. Ehm, jag vet inte ärligt talat..
22. Vem är snygg? – Ju snyggare man är på insidan desto snyggare blir man på utsidan
23. Har du några fobier? – H a n d l e d e r ! ! !
24. Har du ätit något godis idag? – Tuttifrutti
25. Har du fått IG på ett prov? – Fått i franska! :D
26. Fem saker du har på dig just nu? – Jonthes huvtröja, t-shirt, brallor, underkläder och sockar!
27. Vad har du för ögonfärg? - Brunaktiga
28. Dagens smink? – Lite puder och lite mascara
29. Favoritfärg? – Gillar dom flesta färger
30. Är du fjortis? – Jag är b1ff?
31. Har du en dator i ditt rum? – Jag är så cool så min dator kan jag placera i vilket rum jag vill
32. Favoritlärare? Ann-Sofi
33. Vad har du gjort idag? – Nationella, lunch hos min snygga "granne" Ida, konfa, träffat tre grabbar från boendet, haft en oerhörd lust att slå en på käften och nu sitter jag här..
34. Vad har du ätit idag? – En pizza nerklämd i en meter folie ("rulle") och en tablettask
35. Dagens roliga? – Har inte haft någon bra dag så har ingen lust att säga något
36. Vilka färger har du i ditt rum? – Vitt med lite grönt här och där. Vojj
37. Favoriträtt? – Köttfärssoppa, laxpasta och sånt gosigt
38. Har du spytt offentligt någon gång? – Desvärre ja!
39. Är du duktig i skolan? – Det går fint
40. När var du utomlands senast och vart? – 1-8 mars. Var i Norge ♥ Kjöpsvik först sen Bodö! Lovely :)
41. Har du varit vittne till ett brott? – Ja
42. Har du sett en död? – Både djur och människor
43. Har du något husdjur? – I himlen. Men Sluggo och Rocky är ju mina pojkar och det vet alla!
44. Har du haft vattkoppor? – Ja! Vidrigt jobbigt
45. Är du singel? – Ja det är jag
46. Favoritdryck? – Kaffe är för coola katter
47. Älskar du någon? – Jamenjo
48. Vad köpte du senast? – Tablettask
49. Har du ätit glass idag? – Nejnej
50. Känner du någon som är bög? – Känner några ja
51. Känner du någon som är lesbisk? - Känner två bisexuella tjejer
52. Har du varit på en konsert? – Jaooo
53. Senaste utlästa bok? – Hemlös, för typ tredje gången
54. Har du någon bästa vän? – Några!
55. När klev du upp imorse? – Halv åtta tror jag
56. Har du krockat någon gång? – Bilolycka med a&a för något år sen. Är väl det allvarligaste. Småkrockar lite då och då sådär allmänt annars!
57. Vet du vad sXe står för? – Straight edge
58. När flög du senast? – Från Stockholm tror jag?
59. Äger du något märkesplagg? – Leeeeeeeee! Och något annat skumt
60. Spelar du fotboll? – Nej. Roligare att titta på!
61. Vem ringde du senast? – Mamma
62. Är du homosexuell? – Nej
63. Är det fint med killar som sminkar sig? – Haha, på vissa faktiskt
64. Är du allergisk mot något? – Kokos! Sen är jag överkänslig mot citrusfrukter, tomater och sånt tjafs
65. Vad är du för stjärntecken? – Jungfruuu
66. Är du sexig? – HAHA. Neej
67. Åker du slalom? – Två gånger i mitt liv. Tredje imorgon?
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? – Hans snygghet är överskattad
69. Brukar du se på Idol? – Det händer
70. Brukar du sjunga för dig själv? – Ja-aadå
71. Hatar du någon? – Jag hatar inte folk. Finns inget mer energisugande. Jag ogillar väl någon
72. Har du pussat någon av samma kön? – HAhaha, ja?
73. Vilka hemsidor är du medlem på? – Jadu, en del
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? – Nej!
75. Vilken är kontakt nummer 28 i din mobil och vad har ni för kontakt? – Som sagt.. INGA KONTAKTER :(:(:(:(:( Men Idar Kintel - Gullig norrman :)
76. Har du varit på en festival? – Någon form av en sådan ja
77. Har du någon brevvän? – Neh
78. Har du onanerat idag? – Dirty! Nej det har jag inte. Haaahaha
79. Vem kramade du senast? – Kungen själv
80. Har du haft sex på en skoltoalett? – Faktiskt inte
81. Var den här listan rolig? – Haha alltid
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? – 44.61 kronor
83. Cola eller fanta? – COLA LÄTTTTTT
84. Är du vidskeplig? – Nej
85. Vilken dialekt är fulast? – Brat-stockholmska. Love it. Haha
86. Vad ska du göra i sommar? – Massa svängar till Norge. Italien? Göteborg, Stockholm, Motala och massa sånt myyyys
87. Hur mår du? – Just nu: Det är åt skogen. I allmänhet: Bra
88. Vad är det för väder ute? – Kallt och mörkt
89. Vilka hårfärger har du haft? – Massa märkliga
90. Har du vunnit en tävling någon gång? – Jaaa
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? – Ja! Sista var 14 november 2008. Haha status att veta vilken dag
92. Vilken är kontakt nummer 7 i din mobil och vad har ni för kontakt? – Andreas Samuelsen - AHH. Min sötnoskusin. Jag är hans favoritsvensk, yesyes!
93. Vem pratar du med på msn nu? – Inte inne
94. Är det fint med gladiator skor? – En del passar skitbra i det, men ah. En del skor är överdrivna!
95. Är du brun? – Enligt mig själv så är jag det, men inte enligt resten av världen. Haha
96. Vilken färg har stolen du sitter i? – Svartyy
97. Har du webbkamera? – Ja. Tufft!
98. Säger man kex eller chex? – K K K K E X
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? – Ohja!
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? Hahaha länge :)


.


Fatta ett beslut och håll dig till det. Mycket svårare än så är det inte!

Nä hojj. Livet kan inte vara på topp varje dag :)

3 words


Hur berättar man något som det inte finns ord för?

Kickass dag, jappjapp! Jag och Louise har insett att det är vår och vi har firat det med att åka madrass och kaxat med småbarn.. Efter --> Ett gäng söta flickor på Laggis. Sen missa bussen hem, charma Marita och därefter susa vidare med väskan full av choklad mot Sagelinds och kolla skräckfilm. Den var obehaglig och skum och Adam är en mördare.. Sen hem och äta och tillbaka till gullet för ännu en skräckfilm. Och lite prat i telefonen med en bitter ung man. HAHA. Ida och Louise är en flock galna och upphetsade renar, snus är för veklingar och kåtor är status. Jag låter norrländsk så det tar vi av oss våra hattar och tackar honom för. Lovely. Sen kom John och gav oss den äran med sin närvaro. Han verkar uppenbarligen inte kunna bli rädd så det är inte coolt. Man ska gnugga tårna och hoppa till när man ser en sten, men det verkar bara jag ha fattat! :)

Nu ska jag duscha sen blir det hoppsanhejsan i säng! Somna till en film som alla andra kvällar och det ser vi minsann fram emot.

P u s s s s s s s s s s s s s s s s s

En dagens


dagens låt: Your guardian angel
dagens frisyr: Vanligt!
dagens smink: Det vanliga där med. Lite puder här, lite mascara där och så lite ögonskugga och eyeliner och det är klart!
dagens klädsel: Leggings, linne och koftliknande grej
dagens planer: Somna innan tolv!
dagens vill ha: Påsklov
dagens saknad: Norrmän
dagens drog: Choklad
dagens tråkigaste: Sparkade in tån i en dörrkarm ..
dagens finaste: Finland
dagens kram: Lollo var sist iallafall
dagens humör: Nöjd
dagens mående: Sliten
dagens borde: Sortera bort massa kläder som inte längre får plats i min garderob eller hjärta
dagens parfym: Bruno Banani
dagens bästa: Sms
dagens sämsta: Förbannade saknad
dagens sysselsättning: Skola, skriva och televisionen
dagens köp: Chokladboll!
dagens längtan: Norge, konstigt va?
dagens fundering: Alla möjliga djupa grejer
dagens middag: Köttgrejs
dagens kärlek: ♥
dagens skratt: "kickinthabattt"
dagens tanke: En massvis
dagens irritationsobjekt: Bitterfittan
dagens smycke: Mitt armband, som jag ändå aldrig tar av mig
dagens önskan: Dudududududu

M





It's a long way to the top


Som vanligt har det varit en relativt lugn måndag som har involverat picknick i korrioder och lektioner där vi kollat film. Jag och Louie har kommit fram till att oppanpå är ett ord och kickinthabatttt är bland det roligaste som har kommit ut ur våra munnar. Dock så är jag inte lika säker på att Lise höll med oss då hon hotade med att vi får en smäll på käften om vi inte slutar säga kickinthabatttt.. Men hon älskar oss ändå så det spelar ingen större roll ändå så.

Jag har även kommit fram till en annan grej. Vatten! Det ska jag börja dricka mycket mer av. Ifall någon hade lust att lägga det i sin carebox :)

Taktikvila innan SATC och Top Model nu!

PUSSSS

Upp upp i det blå


Glad tös här!

Sitter och läser om mitt framtida hem, högskolan i Bodö. Det är rena rama lyckopillret. Det är en bubblande känsla jag får i magen när jag läser om studieprogrammen och sådär. Jag längtar ihjäl mig tills jag får flytta och börja studera på riktigt och lära mig saker som jag verkligen verkligen vill kunna och är intresserad av. 

Där nere är det.. Yrket jag känner sån brinnande passion för redan nu. Det kliar bokstavligt talat i fingrarna för jag går bara runt varje dag och väntar på att få ta studenten någon gång så jag kan dra. Finns ju dom som vill ta ner mig på jorden. "Det är över tre år kvar Elina. Det är ju inte säkert att du ens vill bli det här då? Och om du kommer in? Du vet inte hur ditt liv ser ut då.." Blablabla. Jag har alltid varit intresserad av det här och jag kommer in, tro mig. Det finns inga andra alternativ eller ens ett litet "kanske inte" eller "tänk om". Jag tänker och jag ska. AAAAHHHHHHH. Det är alltså det här jag roar mig med en lördagskväll. Kolla skolor och bli fullkomligt upprymd över det. Strukit under det som är alldeles extra bra i texten, eheh ♥


Bachelorprogram i sosialt arbeid (sosionom)

Studiepoeng: 180
Heltid / deltid: Heltid
Type studium: Bachelorgrad
Startsemester: Høst
Antall semester: 6
Språk: Norsk
Opptak: Her kan du søke om opptak (Samordna opptak)
Studiested: Bodø

 

 

Utdanningen gir studenten kunnskap om det norske samfunnet og menneskelig atferd. Studenten gis kjennskap til forvaltningsorganene og innsikt i det norske samfunnets styringsstruktur. Utdanningen kvalifiserer for utforming og iverksetting av sosialpolitikk.

Det vektlegges en stor grad av integrasjon mellom Bachelor i barnevern og Bachelor i sosialt arbeid.

Opptakskrav

 

Generell studiekompetanse eller realkompetanse etter gjeldende regler.

 

Videre utdanning

 

Bachelor i sosialt arbeid (sosionom) gir blant annet grunnlag for å søke opptak på Master i sosialt arbeid eller Master i rehabilitering ved Høgskolen i Bodø. I tillegg tilbyr en rekke høgskoler og universitet aktuell videreutdanning.

 

Yrkesmuligheter

Sosionomer arbeider i alle deler av helse- og sosialfeltet, de fleste innenfor den kommunale helse- og sosialtjenesten. Man finner sosionomer innenfor:

  • Barne-, ungdoms- og voksenpsykiatrien
  • Familierådgivningskontor
  • Pedagogisk-psykologisk rådgivningstjeneste 
  • Oppsøkende virksomhet (utekontakten)
  • Miljøarbeidertjeneste for funksjonshemmede
  • Kriminalomsorgen
  • Arbeid med rusmisbrukere i bo- og arbeidskollektiver
  • Arbeid med flyktninger og innvandrere
  • NAV
  • Frivillige organisasjoner

 

Bachelor i sosialt arbeid skal utdanne brukerorienterte og reflekterte yrkesutøvere som er kvalifisert til å yte omsorg for mennesker i en utsatt livssituasjon, samt arbeide for å forebygge, løse eller redusere sosiale problemer. 

Källa: http://www.hibo.no/ ♥


Ain't love the sweetest thing?


Sitter och dunkar på till Medinas Sagoland inne på toaletten. Var dödstrött för två timmar sen, nu? Ja jag hade kunnat springa omkring uppe hela natten. Grundlig tvätt av ansiktet följt av ansiktsmasker och krämer i alla de former, det tar tydligen inte på krafterna. Tvärtom!

Har varit en lugn och fin fredag iallafall. En lektion sen någon teater/musikal på Frollan. Den var kungligt bra och jag föll för en karl vid namn Bill! Eller inte bara jag. Louise med! Han var en mycket intensiv en.. Sen marknad och lunchdejt. Raka spåret hem för att fixa sig lite sen vidare till älsklingslollo. Kollade film, lirade GH och blev uppraggade efter OKvägen! Charmiga pojkar (?) varav en påminde om en mycket dominant kvinna i våran vardag. Hm.. Undrar vem! White Chicks och Fröken Sverige har vi sett. Den där första filmen var helt och hållet oslagbar. Där snackar vi humor! Två snygga, mörka grabbar som klär ut sig till vita tjejer. Bättre blir det inte! Voi :)

När jag kom hem så satt jag och Jonthesötis och hade allvarliga samtal om lite av varje. Han är bra att ha ändå, min lilla lillabror. Nog för att det mest var jag som pratade på om Bodötrippen bland annat, men han tyckte nog att det var lika roligt som jag! Haha, eller också inte. Men han gnäller då aldrig när jag sätter igång att prata. Lyssnar tålmodigt tills jag är nöjd och låter honom gå. Äkta syskonkärlek det där!

Nä.. Om inte jag och världens mjukaste ben (ohja, dom har också fått sin behandling ikväll) ska gå och kolla en film nu. Är inne i den där jobbiga perioden som kommer ganska så regelbundet.. Då jag måste ha något ljud att somna till. Ju mer ljud, desto bättre. Varje kväll, oavsett tid jag går och lägger mig, så måste jag slå igång en rulle. Oftast blir det manliga badassfilmer som Die Hard, Rambo och sånt shit nu. Som sagt, ju mer ljud deeeeesto bättre. Och somnar jag inte innan filmen tagit slut så måste jag ha musik på. Det bästa är att somna framför tv:n eller att ha massa folk pratandes i samma rum där jag sover. Dock så blir det sista svårt att uppfylla. Går och lägger mig sist varje dag och jag tror inte min familj skulle gå med på att sitta i mitt rum och konversera bara för att jag ska somna bättre. Sen mina element då. Det är aldrig normalvärme i mitt rum längre. Iskallt eller kokhett. Och om man har kallt på sitt rum på kvällen när man ska sova, då skruvar man ju på elementet ordentligt för att man fryser så otroligt mycket. Man vaknar upp i en bastu men tänker inte på det så värst mycket eftersom man ska till skolan exempelvis. På kvällen är det så varmt att man helt enkelt slår av elementet. Så fortsätter det, som en enda ond cirkel. Det är jobbigt och det är ju inte konstigt att jag har sömnproblem och drömmer mardrömmar vareviga natt. Jag vet ju att jag borde höja och sänka värmen med lagom måtta, det vill säga lite åt gången. Men så resonerar man minsann inte när man antingen dör av kyla eller hetta. Får komma på en smart lösning på det här!

Och jag som skulle gå. Ojoj.

Det gör jag nu! Pussheido..



I know i'm playing with fire ...


Yeah the bad boys are always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Wah)
I said the bad boys are always spinning my mind
(Ooh Way, Ooh Wah)
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Way, Ooh Wah)
Oooooh, bad boys

Lalalalaaa...

Väntar på att kvällens planer ska börja någon gång. Mamma är seg :)

Puss

Yäh


kärlek och sådant
gillar du någon nu? - Alltså jo, det gör jag väl!
gillar någon dig? - Ja. Men om rätt person också gör det vette tusingen :)
är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg? - Spelar ingen större roll, för personen jag gillar är ändå finast ur mina ögon sett
måste han/hon ha samma intressen? - Nejdå
har du bra självförtroende? - När jag vill, haha

ärlighet
vad tycker du om kärlek? - Bästa och värsta känslan på jorden!
när kramade du någon sist? - Mindre än en timme sen iallafall
saknar du någon speciell person? - Ja!

har du svårt för att bli kär? - Har inte haft det förut, men nu verkar det gå lite fortare. Hehu
 
är du singel? - Ja
när fick du senast en komplimang? - Nä jag kom hem. Jonthe är söt <3
har du hånglat med någon av samma kön? - Haha nej :)


har du någonsin
hånglat med nån riktigt ful? - Hm. Nu i efterhand funderar jag ju vad fan jag tänkte på. Men ah, då och där i det ljuset var han rätt söt! Tydligen

gjort något riktigt dumt? - Är väl klart
gjort något du verkligen ångrar? - Man ska inte ångra har jag hört

varit nykter på nyårsafton? - JA! :)

åkt ambulans? - Har jag väl?

gjort nåt olagligt? - Ohja.. Åkt utan bilbälte, sett på filmer med för hög åldersgräns and so on

blivit polisanmäld? - Nejdå

fått din mamma att gråta? - Jo det tror jag väl!
slagit ner någon? - Jonthe och jag kan tjafsa rätt brutalt
skämts över dina föräldrar? - Inte alla!

skämts över dig själv? - HAHAHA ja!!

tagit droger? - Nej!


lite allt möjligt
vilka kläder sover du i? - Det är som olika från natt till natt. Är det kokhett i mitt rum så blir det shorts och t-shirt, är det kallt så blir det hockeytröja och shorts istället!

vad hatar du verkligen? - Smör på mackor! Nä.. Jag vet inte. Hatar ju som inte. Men är väl inte överdrivet förtjust i problem som jag inte kan göra något åt
har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Alltså.. Dom flesta jag nu varit kär i har det ju som gått bra med. Men säkert någon!
vill du gifta dig? - Beror väl på. Vore ju kul, men inte något viktigt!
vill du ha barn? - Naturligtvis! FLER BARN <3

senaste personen som

sov i din säng? - I min säng? Någon av mina syskon i think

såg dig gråta? - Louise
fick dig att gråta? - Hysteriska Stockholmare
du gick på bio med? - Marius, Robin och Andreas
skällde på dig? - Jonthe

de senaste 48 timmarna har du
kramat någon? - Ja!
pussat någon? - Ja!

köpt någonting? - Karra
sjungit? - Ohja

saknat någon? - Hela tiden


-



Jag saknar allt.

Det där enorma leendet som aldrig tycks lämna dina läppar.
Hur ditt hår stod åt alla världens håll, vilken tid på dygnet det än var.
Dina ögon som riktigt lyste när du kom på något fantastiskt.
Ditt sätt att överdosera after shaven efter att du duschat så det nästan blev lite charmigt.
Hur du försöker dölja ditt mjuka inre med ett hårt yttre.
Din speciella humor som jag inte förstår men ändå inte kan låta bli att skratta åt.
Känslan av att hjärtat hoppade över ett slag v a r j e gång du sa något till mig.

Jag saknar dig helt enkelt.
 


Slarvmaja


Jonthe: ELINA! Varför står mjölken framme? Har jag inte sagt åt dig tusen gånger att du måste ställa in den efter dig?! VA?

Hahahahahahahahahhaa det där gjorde min dag ♥


O R K A A A A A A !


Jag vet ju för fan inte ens vem du är längre. För någon vecka sen levde du på ett sätt och stod för vissa utmärkande saker. Nu? Du gör precis tvärtemot, det vill säga, saker som du som sagt bara för någon vecka sen nedvärderade. Jag säger inte att förändringen är dålig, men inte heller att den var nödvändig. Det jag inte fattar är hur man går från att leva på ett sätt till att inom loppet av några dagar leva på ett helt annat sätt. Och jag förstår inte varför? För vems skull är det? Din egen? Det tror jag inte ett dugg på.

Du har också förändrats men för det finner jag inte ens ord.

Fan vad alla förändras. Jag hinner inte med i svängarna alltså. Tokstörande!

Nu ska jag gå och tjocka i mig mackor och kolla på tv..igen!

HEJDÅ

Hör och häpna folket ..


.. Men jag har en till man!!!!! Det tar aldrig slut och snart har jag fler män än barn. Tror jag ska göra om några till söner faktiskt. Blir rimligast så.

Iallafall! Min allra senaste heter Jonathan Johansson. Haha, ironiskt nog likadant som en av mina bröder. Han är hur som haver väldigt söt och hans låtar är gosiga. Har ju snöat in totalt på svenska "visor". Lovely :)

" L å t s a s  s o m  o m  a l l t  ä r  s o m  d e t  s k a
o c h  s o m  o m
a l l t  ä r  v a c k e r t
a l l a  v i l l  h a  h e l a  v ä r l d e n "




Almost easy


Aahhhh.. Kollar Criminal Minds inatt igen. Massa folk som har fått i sig något farligt som gör dom  dödssjuka. Dom hostar så mycket att det kommer litervis (överdrift, men nästan) med blod.. Det gör mig så nervös! Det är en av mina största fasor, att det ska komma blod när jag hostar. Sjukt obehagligt!

Men det kommer nog förhoppningsvis inte hända. Jag har överdoserat Mollipect hela dagen. Ni anar inte den ljuva känslan av en bedövad hals, om så det bara gäller för en timme ungefär. Det är den bästa känslan i världen just nu. I samma sekund som den illasmakande sörjan rinner ner i strupen är det som en änglakör börjar sjunga lovsånger. Det är obeskrivligt och Mollipect är min nummer 1 just nu <3

Jag och mamma har suttit hela kvällen nästan och haft seriösa och mindre seriösa samtal om allt mellan himmel och jord. Bland annat så har vi börjat tänka på min konfirmation och vilka som ska bjudas och så vidare. Det började allvarligt och vi satt och planerade mycket noga om vart alla ska sova och sådär. Sen såg vi allting framför oss och det gick inte att vara seriös längre. Hahaha! Våran släkt är ju den charmigaste i världen och alla samlade på samma ställe, det kommer bli intressant att uppleva. Enligt ryktet så ska ju jämtlänningarna kanske komma, sen förhoppninsgvis mina söta Sauka/Ålloluoktabor. Sen såklart norrmännen. Herregud, nämde jag att det kommer bli intressant? Haha börjar se fram emot det här riktigt mycket nu faktiskt!

Nä nu ska jag fokusera på CM.

Puss!



Det sägs ju att man är som snyggast när man är sjuk!

Varje litet steg


Jag coh Louise har just suttit och diskuterat i-landsproblem! Jag blir knäpp på det här, knäpp!!!!! Men Louise förstår sig på mig när jag får mina sammanbrott så det är ju alltid något positivt. Vi har en hög med saker att diskutera så fort jag blir frisk. Jag saknar min normala röst.. Inte den här väsande målbrottsrösten jag har!

Jag och Natalie kommer också fram till saker. Att norska killar är sexigast på jorden! Om hon håller med mig vet jag faktiskt inte, men jag tar det som en självklarhet! Jag saknar Norge på tal om det. Som vanligt alltså. Tänk om man bara hade kunnat flytta dit. Mtt liv hade blivit fullbordat då. Haha. Frustrerande att mina föräldrar inte valde att skaffa mig några år tidigare. Då hade jag varit påväg över gränsen nu! Nåja.. Är väl bara att härda et tag till! SEN SÅ ♥

Sitter och halvkollar på Two and a half men också. Funderar på om det inte vore passande med en slurk hostmedicin till. Vill ju hemskt gärna bli frisk till helgen. Som det ser ut nu tvivlar jag på att jag ens kommer kunna gå på marknaden under fredagen. Orka säger jag bara! Jag är sugen på en heliumballong i form av Spiderman och springa runt med folk och faktiskt kunna prata med dom. Det vore något grejt :)

Nå. Vi ser väl hur det blir med den saken.

Nu: Medicin
Sen: Duschen

Pusshejsvejs

Vaggvisa för flyktbenägna



Ludde: Om vi inte skulle ta och gifta oss..
Jag: Då får du fria ordentligt först hörredu!
Ludde: Ska vi gifta oss?
Jag: Okej!

HAHA! Romantiska värld. Där uppe är min nya man. Ludwig! Det är rätt coolt. Jag byter tamej sjutton karlar som andra byter underkläder. Mikael, Erik, Magnus..Ludde! Alla mina barn också. Jag har tappat räkningen för längesen hur många det rör sig om nu. I huvudet vet jag bara mina superbäbisar. Shahab och Tom Scavo till exempel!

Nä om man skulle vara lite seriös nu kanske? Har legat bänkad framför tv:n i typ 5 timmar. Joey och Vänner först. Sen The biggest loser följt av Dating in the dark och Desperate Housewives. Cougar Town och Christine och nu CSI. Väntar på Criminal Minds!!! Sveper i mig tekopp efter tekopp och det lustiga är att jag inte gillar te.. Men oboy lessnar man på och ett tjugotal koppar kaffe såhär på kvällskvisten är kanske inte så klokt. Har djupa diskussioner med min nyfunne make om bastugluttare och hur sexigt det egentligen är med en banan nerkörd i brallan.. Han verkar dock smida lömska planer om att överge mig för att hångla lite med en viss John. Vet inte riktigt hur jag känner inför det ärligt talat! Haha, det där med att vara seriös vet jag inte riktigt om det funkar för mig just nu. Tror det beror på téet. Fnittrar åt exakt allt. Någon annan än jag som har tänkt på vilket löjligt roligt ord "akvarium" är?! Eller "långkalsonger"... Hahahaha. Jag får magknip. Det är också ett roligt ord förresten!

NÄ! Nu går jag härifrån. Värma upp koppens innehåll som alltid hinner svalna för mycket innan jag hunnit suga i mig drycken. 

Pussennn 

Du ger mig mod att våga försöka


Hemma! Är en soffpotatis idag har jag bestämt. Sen jag kom hem för en dryg timme sen har jag inte rört mig en millimeter. Men det är så vi gillar det! Nationella gick ju också bra tror jag. Kände mig väldigt säker men man vet ju aldrig med dom där proven. Nåja! Bara att hålla tummarna :)

Har också upptäckt att mitt teckenspråk inte är så galet bra som jag fått för mig. Det tar en bra stund innan folk förstår vad jag försöker komma fram till. Men det kan även vara lite roande. När jag inte är panikslagen eller frustrerad. Då är det helt plötsligt inte alls lika roligt längre.. Feberdrömmar har jag också haft inatt. Jag förstår inte grejen med mig och psykopatiska jättepepparkakor. Har drömt om sånt oroväckande mycket nu senaste tiden. Jag är en lite pyssling och försöker desperat gömma mig bakom mjölkförpackningarna och under kökshanddukar men ju längre tiden går utan att jag lyckas besegra min jättekaka så blir jag bara större och större och till slut har jag ju hunnit växa upp till normal storlek. Då kan jag inte gömma mig överallt längre och det försvårar allt. Jag måste alltså möta honom och besegra honom med list och inte styrka. Känns lite som David och Goliat..

Ahja. Nu ska jag minsann rosta mig en macka eller två och kolla massa youtube-filmer. Hähä.

Pussapå!

HAHAHAHA


Hahaha. Mycket inlägg idag ja. Men så är det när man är sjuk och inte har ork till annat än att nöta sönder datorn!
http://www.youtube.com/watch?v=2cM-m0Wcdeo&feature=related

Klockrenaste pojken jag någonsin skådat! Kärlek till honom alltså <3


Ny man!!!!


Har skaffat mig en ny finhet. Mikael Persbrandt ligger farligt till numera. Först Erik Linder och nu Magnus Weideskog.. Nåja, min dag blev iallafall snäppet bättre! ♥

"Jag skulle offra mig själv
Bara för att rädda dig
För dig skulle jag göra det
Tusen gånger om"



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH


Jag drabbas av ett sammanbrott vilken sekund som helst. Har gått från att låta som en kråka till en kille i målbrottet till en väsande orm till att inte kunna få fram ett endaste ynka ord alls! Självklart ska alla passa på att ringa då! Och Alva och Benjamin driver mig till vansinne genom att bråka och slå sönder saker. Jag kan inte skälla på dom eller någonting och mitt hysteriska teckenspråk förstår dom visst inte heller..

Nu härjar dom på övervåningen tillsammans med grannpojken och jag tänker ge upp. Ska lägga mig i fosterställning och låtsas mumla en massa om att ingen förstår mig..

DMFD!!!!  

Swischa förbi!


Mit humör är icke på topp idag om vi säger så. Mamma misstänker att jag håller på att få halsfluss och jag har nationella imorgon. Får bli en snabb sväng till skolan på morgonen bara alltså. Jag har hållit på att avlida idag. Rösten bryts om vartannat och att prata är lika med smärta. Och ja, jag känner att jag har all rätt i världen att klaga för det är jobbigare än vad det låter som! Huvvaligen. Så jag sitter här nu.. Lyssnar på min nya kärlek Erik Linder, dricker min macchiato mamma köpt till mig (♥) och läser igenom lite sms. Hahaha. Det är förbannat underhållande. Till exempel min konversation med Gerard jag hade häromnatten.

Jag: Herrens fruktan är begynnelsen till kunskap; vishet och tuktan föraktas av oförnuftiga!!!
Han: Jaha...?
Jag: Nattunderhållning ju!
Han: Skaffa ett liv!
Jag: Hahaha. Bimbo!
Han: Är du det?
Jag: Du är!
Han: Det är bara tjejer som kan vara det..
Jag: Meh. Har du vaknat på fel sida eller?
Han: Haha. Jag jobbar!


Hahahaaa. Det komiska var naturligtvis när han tyckte att jag skulle skaffa mig ett liv och förstörde min bimbo-attack! Fjant alltså! :D

Och Robbiebobbie är i säkert förvar så det betyder att jag kan slappna av och börja andas normalt igen. Dumma unge att skrämma mig sådär.. Att inte svara i telefonen under sånna här omständigheter är inte okej på någon nivå alls. Så jag ska alltså vila mig en timme eller så framför tv:n. Tycka synd om mig själv, fortsätta tröstdricka mitt kaffe och roas samt förfäras av herr. Fyrkant!

Pussennnn

Ålloluokta ♥


Allmänt söt helg, yesyes!


Ida har sexiga långkalsonger!!11


Johanna deltog i bakandet!


Jag ritar vackra fantasihästar <3


Resultatet av bakandet. Inte fullt så lyckat så som vi planerat, men att äta gick dom väl..


Vi har bastat!


Man är snygg i skogen


< kärlek 3


Helgens noteringar:

- Allting blir läskigare när man är i skogen! Och speciellt efter mörkrets intrång..
- Man ska inte köra skoter utan jacka. Inte ens om det bara gäller några minuter. Du får betala ett högt pris i extrema smärtor i halsen!
- Tändare skall icke placeras på spisar eller liknande.
- Sminka sig med tuschpennor är ingen omöjlighet när man är utan andra alternativ.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4&translated=1 är en hysteriskt underhållande sång!

Det var det! Nu ska jag duscha sen är det bums i säng för att, som alltid, somna til någon skitdålig film. Love!

Pusshejdo

You know you love it


Senaste:
Låt du hörde: Erik Linder - Utan dina andetag
Film du såg: Perfect Strangers
Mat du åt: Mackor
Kram: Min Idababe
Puss: Ida där med
Känslan: Saknad, förbannade saknad
Resa: Norge ♥
Glädje: Fint prat med fin människa
Dröm: En om Hitler.. Den interna Hitler, inte andra världskriget Hitler! Det var inte en nådig dröm om vi säger så
Person du träffade: Förutom folket här hemma så var det Johanna, hennes maaama och Ida
Personen du pratade i telefon med: Finland
Personen du fick sms av: Simon
Gången du åt 7-eleven korv: Tro det eller ej, men jag har aldrig någonsin ätit en korv därifrån!
Gången du var utomhus: En timme sen typ?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Haha.. Vi äter ALDRIG tillsammans allihop
Saken du köpte: Nödvändigheter inför Ålloluokta

Allmänt:
Ska bli skoj: Helgen!!
Ska inte bli skoj att: Bära väskor i en massa jobbig snö i mörkret..
Sparar till: En till resa till Norge! 
Pålägg som gäller: Älgenost är bra grejor
Önskar att jag var bättre på: Säga nej?
Dagens dryck: Kaffe
Vad saknar du: Norge, Norge, Norge, Norge ....
Tre band/artister: Måste ju säga Erik Linder först.. Håkan Hellström och Lasse Lindh!!!
Vad har du gjort idag: Skolan, hälsat på a&a och storebror, haft kundvagnsrace på Coop med jäntorna och ja.. Nu ska här packas!
Brukar du svära mycket: För mycket kanske
Hur tidigt stiger du upp: Vardagar - kring sju och annars mellan 09.00-13.00!
På helgerna: Vill jag helst vara någon annanstans än i Gällivare
Vad ska du göra ikväll: Kika film, städa och packa
Hur många timmar sover du per natt: På tok för få. Numera ska jag vara glad om det blir fler än 5! Ska skärpa mig.. Inom en snar framtid 
Vem är snyggast i världen: Finns många som är världens snyggaste!
Vad är det för veckodag: Torsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag måste nästan säga att hela sommarn var kanon i stort sett!
Favoritplagg i garderoben just nu: Fredriks garderob - Hans huvtröja.. Men i min egen så tror jag att jag känner mest för allt som man kan ha leggings till. Haha
Längd: 1.59-1.60 typ!
Vikt: Den som det visste!
Byter gärna garderob med: Drottningen har het stil ...
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: "En tillräckligt vacker dag för att dö" ett eller annat
Mitt rum kan beskrivas som: Ett rum där oordningen har makten
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, tillfredsställd, småförtjust. Haha
Jag tränar: Oregelbundet
Jag ville bli när jag var liten: Herregud. Advokat, snowboardsproffs, psykolog, dagisfröken and soooooo on!!!

He-he-hee! Nu blir det apuuuu mannen och slå igång någon rulle att städa till.

Pussa på, pussa på!

Så här storshoppar vi i Gällivare




Too many tears


Snart blir det till att röra sig mot coop forum och storhandla inför helgen! Jag och pinglorna drar till stugan. Har bara varit hemma någon dag och redan är jag less på allt. Jag trivs allt annat än bra i Gällivare kommun för tillfället. Har man inte börjat bete sig "tonårsaktigt" så är man bara allmänt dum i huvudet. Vissa människors beteende visar bara hur lite dom egentligen vet. Men så är det väl, man har enklare att se andras fel än sina egna. Men det är ändå inte alltid som man ser dom riktiga felen utan bara fasadfelen för att skjuta bort uppmärksamheten som kan tänkas riktas mot källan till det hela.. :)

Ehm, något sånt. Grejen är väl det att man inte ska ha så mycket åsikter om saker som man inte förstår!

Packa och städa ska man hinna med också. Charma in sig lite hos Gunnar och se om han kan tänkas agera Ålloluoktataxi fredag och söndag! Ja, jag är hur som helst sjukligt taggad för en helg som inte ska spenderas här. Så awesome!

Nä nu tänker jag faktiskt gå och bli på ännu bättre humör. Typ genom att lyssna på Erik Linder, min nya kärlek i livet. Jag är galen i honom och funderar på att söka upp honom och typ.. sno ungen!

Hähä! Puss på det

Grattis din förbinnade finne!


JA! Det ska stå förbinnade :)

Min gode vän Finland blir idag ett år äldre. Även han växer ifrån mig på tok för snabbt. Men ja, gratulerar så tonvis mycket till dig gosis. I sommar får vi fasen se till att fira dig ordentligt. OCH finna den som är skyldig till att Piteå/Skellefteå ligger SÅ långt bort från Gällivarecity.

"Duhh ehhhrååå bezzzzt snygglo!"



Nattdramatik


2 idioter och 1 som är helt åt skogen awesome. Ändå upptar den ena idioten för mycket tid hos den andra idioten så den där personen som är så förbaskat awesome hamnar i skymundan! Triangelsituationer, det är väl sånt vi gillar..

Nu ska jag anta en fungerande sittande ställning och kolla film. Fuck you på mina blåmärken :)



Om du var här


Dagen har inte varit helt fel faktiskt. Först friluftsdag. Jag, Ida och Louise roade oss rätt ordentligt där i backen med sopsäckar och någon flaska coca-cola. Det jobbiga är dock att jag har blåmärken över hela mig. Händer som hals. Ryggen, benen och armarna är helt täckta av blåa märken. Ska bli väldigt intressant att se hur det blir med sömnen inatt när jag inte gärna vill ligga ner. Nå sånt får man ta om man rullar ner för en brant backe.. Men kul var det! Förutom att det blev kallt på slutet. Vi styrde skutan mot Sagelinds boning där jag och Ida förvandlades till Louise, sen knallade vi på OK och köpte ravioli. Filmmys hann vi med. "Säg att du älskar mig". Upprörande film, och så lite av "Wild child" men den dampade så mycket att Lollo bröt ihop och slog av den.

Nä så allt som allt så har dagen varit söt! :)















He-he-heeee! Nu ska jag sociala med Wettainen och lillebrür. Om dom vill sociala med mig vill säga. Annars får jag roa mig med något annat. Typ.. äta fil och flingor.

Pussa på!

.


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag



Vilken färg har själen, älskling?


Jomen jag tackar ja. Finfin dag. Har träffat mina bäbisar (läs: Johanna, Ida och Louise) idag för första gången på en vecka. Mysigt minst sagt. Skoldagen var ju slapp också. Ingen franska and so on. Inte för att det spelade någon större roll eftersom jag ändå var tvungen att sitta på skolan till kvart i fyra. Louie hade spanska och vi skulle ju umgås efter skolan. Vilket vi då gjorde också. Lyssnat på nostalgilåtar, sett Ciao Bella och druckit mjölk! Alltid lika trevligt. Vi var tjocksmockar på lunchen också och svepte i oss ett gäng hamburgare och tablettaskar. Vi fick sällskap av Martin och Marcus på Frasses också faktiskt.

Nu blir det tv fram till klockan slagit tio och efter det ska jag minsann somna till samma film som jag började se igår. Rise of evil. Någon film om Hitler som jag sett förut i omgångar eftersom jag lyckas somna hela tiden. Vet inte om det är ett gott tecken. Haha! Nä men ska försöka se klart den ikväll som sagt.

Pussennnn


Nattusbabus


Det är lite i efterskott, men det är väl tanken som räknas kanske? Hur som, min bästa vän Natalie har gått och blivit en stor flicka nu. I söndags för att vara exakt. Ännu en födelsedag som hon firar ett tusental mil ifrån mig och det är ju allt annat än awesome. Men vi får som sagt ta igen det i sommar.

Men grattis i efterskott söta barn. Hoppas din dag var allt du önskade, även om jag nu inte kunde vara med och fira dig.

Älskar dig sis, till månen och tillbaka ♥




Bilden stal jag helt fräck från hennes facebook. Men det får hon leva med. Tror hon hade slagit ihjäl mig om jag hade valt någon från Ålloluoktaturerna istället med tanke på hur charmiga vi såg ut under dom dagarna ;)

PUSS!

What I thought was a dream


Då springer man omkring på svensk mark igen, mot alla odds! Tycker synd om min kusin som fick en hemsk start på sin födelsedag på grund av mig. 19 år.. Jag börjar inse att jag nog aldrig kommer hinna ikapp honom.. Haha! Usch. Men det var vidrigt jobbigt att gå i världens snöstorm halv sju på morgonen. Även om jag inte bar något annat än min huvtröja så gnällde jag som en kärring hela vägen. Men Andreas var peppande och sa efter var tionde meter att det var en liten liten bit kvar. "Nu ska vi bara gå över den här vägen", "Efter att vi har gått igenom den där stora parkeringen ser vi hållplatsen", "Bakom dom där byggnaderna är den". Han måste blivit måttligt irriterad på mig där ett tag. Han bär ALLT och springer på där i kraftig motvind och piskande nederbörd och jag kryper nästan tio meter bakom honom med en huvtröja och upprepar för mig själv som en mantra "jag vill inte leva längre".. Usch, inte nådigt på någon som helst nivå.

Orkade inte röra en muskel förrän vi kom till Fauske iallafall. Sen halvsov jag mig igenom dom jobbiga sex timmar det tar till Narvik. Där mötte jag som vanligt en awesome narvikbo som erbjöd sig att bära mina väskor. Han såg ut som jultomten och mitt under våran lilla promenad så utbrister han "Du.. Om det hade varit mörkt nu, så hade du nog haft anledning att vara rädd för mig", svarade som bara "Ehm, okej". Sen sa han inge mer förrän vi kom ner till tågstationen. Där sa han bara "Ja du behöver ju inte ge mig betalt..." Och så presenterade han sig som en Kenneth och sa att vi säkert skulle ses i Oslo en dag.. Hahahaha. Charmig karl!

Nu ska jag pallra mig under täcket och somna till en kass film. Imorgon blir det ju skåpdejt och umgänge med min lilla Louiebaby. Sånt gillas, groooooooft (hahahahahahah)..


Puss på't!

Njut av dagen, det kan bli din sista...


Hahaha lite djup sådær ska man vara!

Tænkte som bara meddela att jag nog inte vill fara hem. Sverige ær bara jobbigt och elændigt. Hær finns det allt. Pojkar som tar 500 kilo i bænkpress, førbannat dyr mat och høgskolan jag vill och ska børja på om några år. Så var det med den saken!

Nåå drømma kan man ju alltid och det får jag nog gøra ett tag till. Men om tre år. Då ni!

Nu ska jag på æventyr.
Puss på det

Bara brustna hjärtan kan bli hela igen


Hær ær man uppe tidigt minsann! Finland ringer och væcker en klockan åtta. Kærlek till honom, eller också inte! Ær i Bodø nu iallafall. Gosigt som bara den. Hann med en bio igår också. Island någonting, eller vad den nu hette. Den var inte bra før mina nerver och Andreas gav mig en och annan pik før det..

Så nu sitter jag hær heeeelt sjælv. Andreas jobbar och Marius ær ute på æventyr minsann. Så får roa mig med att læsa ut alla mina bøcker jag slæpat med mig, eller.. Gøra en guusig lista :D

1. Fullständigt namn? Elina Isabelle Johnsen
2. Exakt ålder? 15 år, 6 månader och ett x antal dagar i think 
3. Vart bor du? Timmervægen, Malmberget
4. bor tillsammans med? Min mami, min Fræddyman, 2 av mina brøder, min syster..
5. Husdjur? Hundar. 3 i huset, 1 i himlen
6. Färg på ditt hus? Røtt med svarta knutar
7. När är du född? 10 september - 94
8. Klass? 9B JUE
9. Vilket år tar du studenten? 2013?
10. Något jobb? Nixanpixan
11. När ska du sova ikväll? Sånt kan man aldrig riktigt veta
13. Duschat idag? Snart!
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Ingenting æn
17. Dagens klädsel? Leggings, skjorta, linne blabla
18. Dagens smink? Har mascara ænnu bara
19. Dagens sötnos? Dagen har knappt børjat, men får væl sæga kusin!
20. Dagens roligaste? Som førra, men får væl knappra in Marius namn dær
21. Har du många vänner? Jag klagar inte, men ær ju alltid roligt att læra kænna fler
22. Hur många har du kysst? Haha det vet jag inte faktiskt, och orkar inte børja rækna
23. Vem kramade du senast? Andreas tror jag?
24. hur många gånger har du haft sex ? Snuskhummer
25. Hur många har varit otrogna med dig? Beror på hur man ser på saken. Hade det varit nå seriøst mellan oss så hade jag svarat ja..
27. Har du pojk-/flickvän? Singeeeel
28. Vem pratade du med i telefon senast? Finnen sjælv
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Finland ''Tack ælsklingen. Vad gør du då?''


FAVORIT :

31. Film? Har typ tusen!
32. Låt? Byter favoritlåt typ varje dag. Men just denna dag ær det Danish - Le igen
33. Mat? Mammas
34. Dryck? Ingenting slår ju tinemelk!
3
5. Färg? Gillar dom flesta færger
37. Stad? AHH. Bodø? :D
38. Land? Norge slår ingen. Men Italien och Irland kommer direkt efter
39. Ämne i skolan? Svenska!!!
40. År? 2006 var ett bekymmersløst år <3

SENASTE :

41. Personen du tänkte på? Natalius
42. Personen du kysste? Stålmannen
43. Gången du spydde? Kommer inte ihåg faktiskt
44. Gången du grät? Oj, igår på bion nær den vart sorglig
45. Pizzan du åt? Någon i Kjøpsvik
46. Gången du var i Göteborg? Længesen
47. Gången du var i Stockholm? Inte lika længesen
48. Gången du var full? Våren -86
49. Gången du var hög? Ahmen tsss
50. Senaste personen som såg dig gråta? Haha jag vet inte?

ANTINGEN ELLER :

51. Svart eller vitt? Vitt
52. Hund eller katt? Mer hundmænniska nær allt kommer omkring
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Kickass båda två ju
54. Tv-spel eller datorspel? TV-SPEL!!!!11
55. Singel eller upptagen? Vad jag ær, eller vad jag vill vara?
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Fjortishaaaak
58. Ragga eller bli uppraggad? Haha båda ær ju trevliga
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Lætt PH
60. Svart hår eller blont? På mig eller dig?
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna ffs
62. Choklad eller lakrits? Lakrits ær før veklingar. Choklad!
63. Göteborg eller Stockholm? Gøtet
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Vænster ær coolt och status
65. Coca cola eller fanta? Fanta ær också før veklingar! Så coca-cola
66. Pizza eller kebab? FISKEKAKER :D
67. Randigt eller prickigt? Ahh..Jag vet inte
68. Älska eller älskas? Varfør inte både och?
69. Leva eller dö? Ah, leva kanske?

ANTAL

70. Personer du älskar? Frågan man stæller personen som mer eller mindre ælskar hela jordens befolkning.. Næmen nog finns det ett drøs!
71. Personer du hatar? Hatar inte
72. Personer som sagt ja älskar dig? Ett drøs dær med
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Jadu, 1? :)
74. Glassar du ätit på en dag? Haha en del sækert
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Året har knappt børjat och jag vet inte om jag ska på några heller
7
6. Gånger du haft minnesluckor? Någon gång det ja
77. Gånger du varit hög? Var inte den hær frågan nyss?
78. Personer du saknar just nu? 1. Onødig saknad :)
79. Gånger ditt hjärta brustit? Ska vi inte gå in på

VEM:

80. Vill du kyssa nu? DET VET JAG
81. Ska du träffa imorgon? Det får vi væl se då
82. Sjöng du senast för? Sjunger utan att tænka på vem som helst
83. Hade du senast en msn konversation med? Johanna
84. Spelade du tv-spel med senast? Lollo sækert
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Jadu
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Farligt, farligt
87. Förtjänar att dö? Ingen i min værld
89. Vill du sova jämte inatt? Vin Diesel? Inte vetja :D
er
VAD :

90. Gör dig glad? Norge och vænnor
91. Gör dig ledsen? Ledsamheter
92. Vad vill du helst göra nu? Æta!
93. Önskar du att du slapp göra? Åka hem
94. Vill du ha nu? En macka
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Det jag ønskar mig går inte att slå in i massa papper och snøren..
96. Längtar du till? Ær tillfredsstælld som det ær redan
97. Tycker du om du om dina betyg? Jorå
98. Ångrar du i ditt liv? Har hørt att man inte ska ångra någonting
99. Är det bästa som har hänt dig? Mycker bæstheter
100. Hur mycket är klockan? 10.37


Haha. Så vare mere! Nu tackar jag før mig och går och kollar bussar!

Puss

Hoppla


Hahahaha! Jonthe ær allt bra rolig ibland. Samma humor som mig alltså!

Sitter hær, med beslutsångest som igår. Vet inte riktigt om jag ska dra øver till Drag ikvæll. Vore ju i och før sig klyftigast med tanke på att jag har bestæmt mig før den tidigare bussen imorgon. Men hade som velat hælsa på Gerard innan jag åker. Men han drar ju dissen så.. Sen ær det ju lite Dragsfolk som skulle vara roliga att hælsa på. Haha, att jag aldrig vet hur jag ska gøra med saker och ting. Ær sæmst i værlden på att planera har jag kommit fram till :) Dessutom vet jag inte ens nær sista færjan från Kjøpsvik går. Ingen verkar veta det.

Haha fast nu vet jag tydligen! 20.00 och 21.40 om allt stæmmer! :)

Men som sagt, vet jag ju inte riktigt om jag ens ska ta den.. Kanske åker på morgonen istællet. Var då ett evigt tjorvande det hær! Men Bodø sen då. Ska bli førbaskat roligt. Insåg att jag kommer få någon timme på mig att springa i affærer innan søtiskusin slutar jobba! Coolast.se. Har ju fått lite bestællningar från Sverige som jag måste ordna med och så lite fødelsedagspresenter sen ær allt sånt klart!

Næ, nu ska jag førsøka komma i kontakt med lite mænniskor och se vart saker och ting leder. Packa ner alla tusentals plagg ska jag væl också førsøka hinna med.

Pussa på!

Blabla


Jag ær trøtt, har ont i nacken och beslutsångest! Ingen bra kombination inte :(

Sitter hos Jenny nu iallafall. Varit ute just och pratat med lite folk och nu vet jag som inte vilken færja jag ska hoppa med tillbaka till Kjøpsvik och sængen. Får vænta och se lite till. Ær ju bara lite tjorvigt nær folk ær så sega så øverdrivet mycket. Jag blir stressad av att sitta och se klockan ticka ivæg utan att någonting hænder. Haha.

Åker ju iallafall tillbaka hit imorgon eftermiddag och sen på torsdag så ær det jag som sætter mig på bussen påvæg till Bodø! Ska ju bli trevligt. Ælskar staden! Woh :)

Næ. Nu ringer telefonen æntligen!

PUSS

Kjøpsvik!!!!!11


Sitter hær hos Tante Karla jag. Inte illa det inte och jag har minsann sovit tolv timmar inatt. Inte klokt någonstans.. Næ så ska væl ta två-færjan øver till Drag och sociala lite med folket dær också. Har ju en reseplan som måste føljas så. Fast jag måste diskutera dessa planer med någon, dærfør måste mor min ringa mig inom en snar framtid!

Næ om man skulle gå och fixa till sig lite nu. Måste ju gå om en timme redan. Ujuj!

Puss

Tillåt mig presentera ...


Den senaste pojken i min samling. Min nya son, Anastasios Soulis! Är han inte fin, mitt senaste tillskott? Snart är min och Mikael Persbrandts familj fulländad. Det är kärlek!



En dag ska jag räkna ihop mina söner! Vet inte riktigt hur många det är längre..

Nåja! Man har ju fantasi iallafall. Nu ska här sovas, så man är någorlunda utvilad sen när klockan ringer 06.30! Jag har lovat mig själv dyrt och heligt att inte snooza en endaste gång. Det ska vi se hur det går..

Nä puss! :)

RSS 2.0