Driver mig själv till vansinne!


Jag blir måttligt tokig på mig själv snart. Aldrig har jag haft större problem med att packa än nu. Gjorde upp en lista på hur mycket klädesplagg jag fick ta med mig. Såg ut något i den här stilen:

- 4 tröjor
- 5 par leggings
- 1 par byxor
- 4 linnen
- 3 t-shirts
+ underkläder, handduk och sovtröja

Dessutom ska ju min sminkväska ner någonstans också.

Jag fick ihop det till 7 tröjor, ungefär alla leggings jag äger, dubbelt så många linnen och t-shirt och två olika sovtröjor.

Vad är mitt fel?!

Jag klarar mig länge och väl på dom kläder jag har på listan, men jag ska som ändå envisas med att släpa med mig mer än nödvändigt. Men så är det alltid. Ska jag vara borta en helg packar jag för en vecka. En vecka blir två veckor i min väska och så vidare!

Nå omöjligt kan det fan inte vara! Så ska kolla klart Criminal Minds nu och sen fortsätta med packandet!

Tid bör skaffa sig fiender och livet bör göra vänner


Jag är sego idag! Glidit runt i min smexiga pj hela dagen som en zombie. Sen ruskade mor liv i mig och hon såg sådär lagomt hotfullt på mig. En blick som betyder: Om inte du tar riktiga kläder på dig så får du fan ingen mat idag! Så sagt och gjort, jag drog på mig mina vackra chinos och en t-shirt. Det dög för mat i magen fick jag allt.

Sen har jag kontaktat mina utlänningar och gjort upp lite planer. Det blir bio nästa vecka, yesyes! Förhoppningsvis så drar jag med mig någon av dom hem också! Hä-hä. Ska bli förgrymmat gosigt att komma bort en sväng. Jag känner mig ensam i Gällivare när mina tre kärlekar är borta. En i Luleåtrakterna och dom andra i Turkiet. Det är bara ett bevis på att dom behövs för att min värld ska gå runt och fasen vad jag saknar dom :(

Menmen, taggar för vykort och grejer!

Så ska packa nu. Ska bli MOJSIGT! Ännu mojsigare lär det bli att försöka få ner allt nödvändigt i EN ENDA VÄSKA. En väska.. EN!!!!!!!! Herregud jag har en väska med mig när jag åker till Ålloluokta. Nu ska jag befinna mig i en annan del av världen i cirkusbananskal 8-9 dagar. Det är skrämmande. Men det måste gå.

Hujj, nu blev jag orolig. Ska genast gå och slita ut alla mina garderobers innehåll på golvet och grundligt gå igenom vilka klädesplagg jag inte klarar mig utan och vilka jag måste försöka överleva utan.

Kommer bli hjärtskärande, minst sagt!

PussSSsSsSss

Why do we say goodbye?

Where did it go, what ever happened
To our love?
The memories from our tomorrow
Are haunting me from yesterday
I wonder why we left forever fade away

Close your eyes
And listen to the breeze tonight
Is it a lullaby, a song 'bout a butterfly?
Why do we say goodbye?

I see your moon on the horizon
But I don't know for what it shines
'Cause I pray a prayer
But I can't find us anywhere
Anymore

Close your eyes
And listen to the breeze tonight
Is it a lullaby, a song 'bout a butterfly?
Why do we say goodbye?



En jäkla massa roligheter


Kul att jag trodde att jag kommit över dig.
Kul att det visade sig att det inte är så riktigt.
Kul att du vet exakt vad du ska säga och göra.
Kul att jag själv inte har någon aning om hur jag ska hantera detta.
Kul att se bilder som jag fotat i ett sammanhang, visas i ett annat sammanhang.
Kul att nästa vecka kommer bli jävligt komplicerad.
Kul att det här är andra året på rad som midsommar suger.

Kul kul kul :)

Nu ska jag dra på mig finkläderna Alva valt ut åt mig. Sen ska vi ha lite mer kul på hembygdsområdet. Dansa runt blom- och lövklädda kors, låtsas att vi är grodor och sånna grejer!

Kommer bli kul!

Ingen puss

Det kallas lycka


Kul att man lyckas koppla bort allt i en vecka och på typ två sekunder är allt som vanligt!

Sitter iallafall på "andra sidan" igen och känner lugnet. Har extremt ont i mitt vänsteröga och känner för att lägga mig ner och sova bort smärtan. Men det gör mest ont när jag ligger ner av någon anledning! :)

Nåväl, ska iallafall ut med båten sen och fiska tillsammans med mamma och Gerard. Grilla någonstans skulle vi väl också. Får hoppas på napp då vi tidigare stod vid bron och prövade lyckan. Eller vi och vi. Jag stod och tittade på, fiskefantast som jag är. Eller inte. Fiska går, men finner det tyvärr inte fullt lika roande som dom övriga i min familj.

Så småkikar lite på busstider och sådär. Åker minsann till Norge på måndag eller tisdag. Blir först en tur till älskade Bodö för att hälsa på gudföräldrar, kusiner och annat sött folk. Sen blir det väl två nätter i Tysfjord skulle jag tro innan jag tar tåger hem igen. Nästa måndag blir det tror jag. Så en snabb tur bara. Måste spara pengar tills jag åker på riktigt med Idababy. En tripp på två veckor satsar vi på då. Tysfjord, Bodö och Oslo ska besökas är planen.

Nä, ska fortsätta med det innan batteriet dör!

POS!


Ålloluokta ♥


Sitter på "andra sidan" nu och tar det piano medan mamma springer runt och småfixar överallt. Ja se den kvinnan vet inte riktigt hur man slappnar av, det har jag så smått börjar upptäcka!

Vi är ganska häftiga, för här sitter vi.. I en strömlös stuga, med datorer. Mobilt bredband i mitt hjärta! Inte för att vi lär ha tid att datanörda mer än ikväll i och för sig. Imorgon börjar allvaret och då ska här skruvas ihop sängar, spika fast lister och så vidare. Gerard kommer först imorgon också och det ryktas om att det blir vedhuggning för fulla muggar. Jag slipper dock utföra själva huggandet och sågandet. Adja vill inte se mig i närheten av vedbon faktiskt. Sist gick det ju inte så bra. Tappar yxan på foten och trodde på allvar att foten blev delad itu. Dock så blev det inte särskilt allvarligt. Blödde värre än nödvändigt. Men sen då.. Får tag på en motorsåg och ska visa mina skills i trädfällning. Det gick inte heller bra för jag fick den att falla åt helt fel håll och den där lilla björken krossar någon pryl som adja tydligen hade stor hjälp av. Min snälla morfar kommer fram till mig och tar försiktigt motorsågen ifrån mig och ber mig gå in..

Haha, man får ju som till det ibland alltså. Så nä, vedhuggningen får dom sköta själva! Jag ska nog istället cykla omkring och steka på Ålloluoktavägen. Bryggan ska också besökas. Min favoritplats här omkring :)

Nä nu dör väl batteriet snart skulle jag tro. Både till datorn och mobilen. Första jag gör imorgon är att kuta iväg till a&a för att sno ström!

Puss!

För er skulle jag bryta vartenda ben i kroppen


Barnvakt ikväll, yes sir!

Jag, Alva och Benjamin får roa oss så gott det går medan mor är på msmeet och Jontheponthe leker med sina pojk- och flickvänner! Misstänker att vi lär sminka oss ikväll. Några filmer ska vi väl hinna med också. Läsa godnattsagor med, eller så kanske jag tar tillfället i akt att berätta någon fantastisk berättelse om en enhörning som heter Charles som blir kär i en flodhäst som heter Margot.. Känner ett sug efter att lätta på fantasin lite!

Väntar som mest på att kvällen ska börja på riktigt. Än har vi inte blivit ensamma och Benjamin stampar i golvet otåligt och Alva försöker skynda på mamma genom att berätta att hon redan är snyggare än en av våra manliga grannar, hon behöver inte mer ögonskugga nu.

Haha!

Sen när jag fått barna i säng ska jag fasen ta och baka! Känner för att göra en tårta, men det tror jag knappast jag har ork eller ingredienser till att göra. Men det blir nog bra ändå. Kanske ska packa lite också. På måndag drar vi till Ålloluokta och Gerard kommer minsann då också. Ska bli intressant :)

Nä, avrundar och springer iväg nu.

P-uss!


Everyone wants to escape somtimes


Middag halv ett på natten. En fantastisk tidpunkt för det enligt min mening! Av tiden att döma så inser jag att klockan lär vara för mycket innan jag kommer mig i säng. Men det göööör ingenting. För jag har sommarlov och jag är ensam hemma! Hä-hä..

Nä nu ska jag fortsätta med stekandet och kokandet. Sen måste jag kolla mer på tv. Mina ögon har inte riktigt blivit fyrkantiga ännu så!

Puzzz


K A S S T T T T T T ! : )


Inte en helt awesome dag idag helt enkelt!

Jag är sjuk och har ont, men måste ändå cykla iväg till coopsi för att lämna tillbak en film. Känns ju lagom okej! Eller också inte.. Det har väl kanske sina nackdelar att vara ensam hemma. 

Nåja.. Sovit bort hela dagen har man också. Men tyckte dock att jag förtjänade det. Kunde inte sova inatt. Kan bli knepigt när man knappt kan andas :)  

Nä, tvivlar på att det blir vettigare än såhär så ska väl klä på mig något annat än den här stora fula tröjan så man kommer sig iväg snart.

Poz.

.


Man skulle kunna bli besviken och lite arg på dig. Men samtidigt vet man hur det är och på grund av dom människor som är inblandade så är det inte lätt. "Du kommer från en speciell miljö i ...". Det är just det. Där behöver man inte göra någon stor grej utan att minst hälften vänder en ryggen.

Jag hoppas iallafall att saker och ting blir bättre för dig och att du kan gå vidare, på ett eller annat sätt.

Grattis.. Vad det nu är värt!

EN L-ISTA!!!!!!


100 sanningar om mig

SENASTE:
Dryck: Coca cola
Telefonsamtalet: Marius
SMS: Finland
Sång du lyssnade på: Take my hand
Gången du grät: Igår

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Två gånger..? Eh, jo?
Har någon varit otrogen mot dig: Beror på hur man ser på saken
Varit kär?: Jo
Förlorat någon speciell person: Ja!
Varit deprimerad: Nej, ledsen och nedstämd kanske, men inte helt deprimerad
Varit så trött att du somnat sittandes: Haha många gånger

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Rött
färg 2: Lila
färg 3: Grönt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja <3
Fått ditt hjärta krossat: Nja..
Skrattat så att du har börjat gråta: Hahah ja!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ohja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja?
Kysst en kompis: Hm..

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Typ.. dom allra flesta
Hur många barn vill du ha: Fyra kanske :D
Har du några husdjur: Nej, men familjen har 3 hundar
Vill du ändra ditt namn: Mitt namn är manligt..
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kalasade med fina människor, käkade tårta och så vidare..
Vilken tid vaknade du idag: Vaknat flera miljoner gånger, men klev väl upp kring tolvtiden
Vad gjorde du igår runt midnatt: Cyklade till Ida
Någonting som du längtar till: Norge med Ida, Italien och typ.. tills jag flyttar härifrån!
Senaste gången du träffade din pappa: Kommer inte ihåg. Någon månad sen?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inte mitt liv, någon annans
Vad lyssnar du på just nu: Bakgrundsskrattet från Two and a half men
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha ja!
Vad gör dig irriterad just nu: Livets alla orättvisor. Nä inte vet jag..
Vad är ditt namn: Elina?
Singel/upptagen: Singel och nöjd med det!
Stjärntecken: Jungfru
Kille eller tjej: B-rud
Grundskola: Just gått ut Tallbacka
Gymnasie: Välkommaskolan till hösten dessvärre..
Högskola: I Bodö <3
Hårfärg: Märklig..
Långt eller kort: Mellanlångt typ
Längd: 1.60 någonting
Vad gillar du gällande dig själv: Måste säga att jag tycker att jag ger dom flesta en chans. Lyssnar inte särskilt mycket på andras åsikter om vissa människor och jag är jävligt öppensinnad när det gäller min bekantskapskrets. Ena är skummare än den andre ;)
Piercings: Öronen bara
Tatueringar: I SOMMAR <3
Höger eller vänster: Är hgerhänt, men gillar vänster i sig mer

DIN FÖRSTA:

Operation: Det vet jag inte..
Piercing: Öronen när jag var typ 2-3?
Tatuering: I SOMMAR <3
Bästa vän: Carin och Fisken
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: Underbar svart schäfer
Vaccination du minns: Vaccination vet jag inte, men blodprov.. Hujj. Värsta dagen i mitt liv. Varit livrädd sen dess...
Konsert: I Porjus på Fallens dag för massa år sen.. På den tiden Charlotte Perelli hette Nilsson i efternamn!
Förälskelse: Anton på dagis!!!!! Annars var det en kille som hette Alexander
Alkohol du drack: Har inte druckit. Dock smakat, och vettefan hur gammal jag var då..

JUST NU:

Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Fara till Coop och hyra barnfilm!
Lyssnar du på: Fortfarande tv:n
Väntar du på: Att bli ensam!

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Att jag vill
Vill du gifta dig: Kanske? Eller .. jo det vill jag nog
Karriär i åtanke: Psykolog

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögonen.. Annars leendet!
Kramar eller pussar: Båda!
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Bådaaaa
Snygg mage eller snygga armar: Åhnej.. Jag gillar armar mest tror jag. Eller ryggen egentligen. Men ja.. Armarna kanske!
Tatueringar eller piercingar: Båda är hett
Känslig eller inte: Någonstans mitt emellan?
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Haha, faller oftast för bråkstakarna

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Inte direkt en främling, men kände väl inte människan så jäkla bra
Tappat glasögon eller linser: Nej
Haft sex på första dejten: Nej
Krossat någons hjärta: Kanske?
Har du blivit arresterad: Nooo
Dissat någon: Jo
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja..

TROR DU PÅ:
Dig själv: Oftast! Det måste man. Hur ska andra annars kunna tro på en?
Mirakel: Ja!!
Kärlek vid första ögonkastet: Kanske
Himlen: Njaeh.. Vet inte det
Tomten: Absolut!! Har liksom sett han med egna ögon?
Att kyssas på första dejten: Haha ja
Änglar: Levande änglar, yes!

SVARA ÄRLIGT:

Haft mer än en pojkvän på samma gång: Haha..
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: JA!!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Familj, vänner och so on
Vad vet inte så många om dig?: Att jag tar åt mig av vissa saker mer än jag visar :)

Och jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria


Jag har lock för mitt ena öra och det driver mig, sakta men säkert, till vansinne!

Väntar också tålmodigt på att min familj ska lämna mig ensam i huset någon himlans gång. Känner världens behov av att kunna springa runt i huset och sjunga med i radiolåtarna hööögt och fruktansvärt falskt utan att någon klagar. Kolla film i vardagsrummet klockan 04.00 och laga middag mitt i natten. Får springa ut och in som jag vill och helt enkelt inte behöva tänka på att ta hänsyn till att mer än hälften av familjen sover.

Det är grymmast.se! :)

Nu ska jag blåsa upp mig som en fisk för att öppna örat! Sen cyklar jag nog iväg till coop för att hyra barnfilm! :) TAGGAD!

Puss


.


Du sålde mitt hjärta, på realisation.

Och du sålde min stolthet, på närmaste auktion.
Du sålde min värdighet och min innersta hemlighet.
Av allt det jag gav har du ingenting kvar.
Jag ger vad jag har men du ger ingenting tillbaks.

Jag är fullkomligt dum i huvudet som saknar dig samtidigt som jag vet att du är en sån där bit som inte riktigt passar in i mitt pussel. Jag älskar dig, av hela mitt hjärta och jag vet att du älskar mig med på någon jävla vänster. Men det är kanske dags att du hittar ditt eget pussel nu. Vi är som ett siamesiskt tvillingpar som vill åt olika håll och ser på världen med olika ögon, även om vi på insidan ser exakt likadana ut. Men man kan inte försöka laga två trasiga saker genom att limma ihop dom med varandra. Man fokuserar på att bygga upp en till att börja med för att sen ta itu med nästa. Du vill inte bli lagad, fast jag vet att det är din innersta önskan. Själv försöker jag få tag på den där tiden från "tiden läker alla sår" och låta allt lösas på så sätt.

Tack för tiden. Sätter stort pris på den och det vet jag att du vet, vad du än säger.


Bildregn och känslostorm!


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I Didn't know much of love, but it came too soon
And There was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

La, la, la, la; yeah, yeah, yeah
La, la, la, la, we will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

Det är som nu det har sjunkit in att det här var sista dagen! Det är nu dom där förbannade tårarna jag kämpade med att hålla inom mig tidigare, rinner ner för kinderna.

Jag saknar allt så fruktansvärt mycket redan. Alla toadejter, djupa diskussioner på bänkarna i u-korridoren, skolkandet från friluftsdagarna, alla vidriga kondistest, so-tolvan. Spegelbilderna och alla laggisturer. Hur man satt och klottrade på bänkarna istället för att följa med på lektionerna. Alla spel och grejer jag och Louise fullkomligt nött sönder. Biljard, uno, airhockey, vanlig hocket, blubb, pingis..

Nä det är sorgligt alltså.



























































































Tack för dom förgosande åren :) Tallbacka är lätt etta på listan över favoritskolorna!

A to the wesome!


Balen ikväll blev ju bättre än vad jag hade föreställt mig!

Men det är väl klart.. När man til att börja med hade snyggaste dejten! Sen i sällskap av favoriterna på jorden och smärtor i fötterna. Då blir det knappast mer grymt!



Fotad av: Gustav "Gustizzz" Hansson. Han är cool :]]]]]

!!!!!


ELINA ÄR GLAD! :)


Dagens grabb!


Brian Van Holt är typ skönaste snubben i världen. Iallafall som hans roll i Cougar town. En sån man vill jag ha! Haha ♥


Du sålde min stolthet, på närmaste auktion


Just because she comes off strong,
doesn't mean she didn't fall asleep c r y i n g .
And even though she acts like nothing's wrong.
Maybe she's just really good at l y i n g ..


Solat nu iallafall med Johansi och Idasi. Awesome var det och jag somnade som vanligt! Känner nu ett sug efter att cykla till a&a. Hade behövt skriva ut lite papper och sånt. Funderar även på att dra med min syster så man får lite sällskap. Måste snabba på lite isåfall, för bör ju vara hemma innan kvällen! Måste ju duscha och grejer innan vi drar också så.

Så avrundar här och nu.

PPPPuss!

.


Namn: Elolinona
Kallas för: Allt möjligt märkligt!
Kroppsdel jag har mest nytta av: Huvudet
Kroppsdel jag tycker bäst om: Hjärtat
Detta djur är jag lik: En sån där myrslok.. Nä jag vet inte!
Den här färgen är jag: Varför bara en färg? Varför inte en explosion av färger?
Pluggar och vill bli: Jag räknar dagarna tills jag får börja studera till socionom i Bodö!
Önskar jag kunde: Få folk att se sig själva ur en annan människas synvinkel
Om några år vill jag: Lämna detta land och testa mina vingar någon annanstans
Person jag alltid kommer att vara kär i: Min make, Mikael Persbrandt ...
Politiker jag älskar: Jag är inte så säker på om jag älskar någon politiker.. Men eftersom jag är ett fan av Vänsterpartiet får jag väl säga Lasseponken!
Barnprogram jag hatar: Bratz. Även om det kanske inte är ett barnprogram?
Min värsta ovana: Jag glömmer ALLTID bort att ringa upp folk..
Min bästa ovana: Att jag är så godtrogen och naiv kanske? Har ju liksom sina för- och nackdelar
Kändis jag skulle vilja vara: Någon med makt att förändra saker och ting till det bättre. Typ Obama
Kändis jag skulle vilja vara med: Tyson "Tyler" Beckford ♥
Jag blir glad av: Glada människor
Jag blir förbannad på: Folk som har en åsikt om saker dom inte vet ett skit om, samt folk som dömer andra utan att känna dom
Min bästa raggningsfras: Tjena kexet, står du här och smular? ;)
Om jag fick 10 miljoner: Skulle jag flyttat långt långt bort!
Det här skulle jag inte göra ens om jag fick en miljon: Ta någons liv
Min största hemlighet: Förblir en hemlighet
När ingen ser mig: Har jag gömt mig i garderoben. Sen kommer jag ut :pPppPpppPppppp
Nära döden upplevelse: Har varit med om någon sån ja. Några vändor till akuten som liten och en bilolycka för något år sen!  
Mitt livs bästa ögonblick: Norgeturer. Januari och mars 2010. Helt otroligt bra händelser, på olika sätt!
Mitt bästa partytrick: Berusa dig på lycka, ohja
Det här brottet har jag begått: Listan kan göras lång. Cyklat utan hjälm, kollat film med för hög åldersgräns, åkt bil utan säkerhetsbälte.. Jag har till och med skrivit mitt namn på en parkbänk, en sandlåda och en gungställning med spritpenna

Den ni, den ni! :) Nu ska jag kolla mer tv! Hähä

Poz

Ibland har hjärtat skäl som förnuftet inte förstår


Lugn dag! Det tackar vi den stora killen däruppe för. Har riktigt längtat efter att få ligga i soffan, orörlig och kika på den ena skumma serien efter den andra. Sånt är livsnödvändigt då och då.

Lycka idag var att upptäcka att en av mina absoluta favoritfilmer gick på tv. Tjejen som föll överbord! Fråga inte varför jag gillar den, för är annars inte något större fan av "romantiska komedier", men det är något med den där filmen. Kan tänka mig att det har lite att göra med under vilka omständigheter jag såg den första, andra och tredje gången. Sen dom gångerna har jag sett den en miljon gånger ungefär och kan varenda repilk utantill. Nu var det dock ett år sen sist, så därav lyckan! :)

Som jag skrev i det förra inlägget, lever för dom där små sakerna. Vardagens guldkorn! Det gäller att uppskatta dom, för tillsammans blir dom som en enda stor guldklimp.

Hahah deeeeeeeeep!

Nej nu ska jag göra något vettigare. Försöka kontakta Finland och fråga vart han blev av till exempel!

Pusspå't!



You're living in the dark where no one can see your tears..


Man ska väl kanske inte klaga på saker som man själv valt att ha och göra med. Lite sorgligt dock när sakerna ifråga inte gör annat än själv klagar. På de mest otroliga ting. Som inte har med absolut någonting att göra. Som saknar betydelse.

Då känns allting ändå lite lite ovärt. Man ska inte kräva bekräftelse, men ibland skulle det inte sitta fel att få det. Bara sådär utan att man ska be om det som sagt. Utan vidare och mitt i allt. Det behöver inte vara en stor grej. Jag lever för dom där småsakerna.

Jag orkar fan inte heller sitta och skriva saker såhär öppet längre. Då är det som att jag kräver fastän jag egentligen inte gör det.. Det är inte det lättaste att få dig att förstå vissa saker. Sånna där saker som jag hade velat att du kommit på själv.

Det ska ju komma från hjärtat sägs det ju ..

Nä nu ska jag sova. Fin kväll har man haft. Middag och söta söta människor. Lite filmtittande, disuterande och lekande. Receptet på en bra avslutning på en vidrigt jobbig vecka.

Som sagt, sova nu och ta igen alla förlorade timmar av sömn! U to the nderbart ;)

Pusss

All the good girls are home with broken hearts


I wanna write his name in the sky
I wanna free fall out into nothing
Gonna leave this world for a while

JAJJEMEN! Kirrat balskor nu då. Det känns bra.

Nu ska jag ta min lilla telefon och ringa min lilla norskis och berätta den lilla nyheten.

Hähä


When I'm gone, you don't have to worry. I'm always coming back to you.


-

Jag vill kunna vara förbannad på dig.
Hatar att du kan komma undan med vad som helst bara
genom att le eller titta på mig med huvudet på sne, sådär
så du ser ut som en vilsen hundvalp.

Jag vill kunna vara säker på att du bryr dig.
Inte gå runt och fundera på det dagligen och bli lyckligast
på jorden när du helt plötsligt visar det jättetydligt.
Bara för att låta det gå en månad till innan nästa gång.

Jag vill veta vad jag vill med dig,
och jag vill veta vad du vill med mig.


RSS 2.0