Årets sista dag!


Ojoj.. Det går fort! Väldigt fort! Knappt så man hinner med ju. Har varit ett hyyyfsat bra år ändå. Bättre än 2008, vilket ju alltid är positivt. 2010 ska dock bli bäst. Eller något!
Nyårslöfte har jag med. Huhu, ska bli första gången jag håller ett också. Så det ska bli intressant och se om inte annat. Har fixat mig klart inför ikväll faktiskt. Försöker komma i kontakt med Idalilla, men hon vill som inte svara på mina sms har jag upptäckt! Det gör mig lite panikslagen faktiskt ..


Nååååväl. Nu går jag väl. Och typ dricker lite kaffe eller något!

Gott nytt år för tusingen :D

Puckobarn, puckobarn lalalala


Fan vad körd du är i skallen..

Jag hatar det faktum att jag inte kan säga hur förbannat besviken du gör mig ibland. Av rädsla för att såra dig?!

Hm. När allting kommer omkring kanske det är jag som är körd?



Värsta planerna!


Jag och Nattyyy vet hur man roar sig minsann. Eller hur? (;

Mer snyggt folk får man leta riktigt noga efter! I sommar ska vi göra en resa. Det ska bli spännande. Mycket mycket spännande! :)

Men jag hinner först. Åker på semester redan på söndag. Har spenderat lite väl mycket tid åt att försöka göra upp en hyfsad reseplan. Åker med det tidiga tåget den här gången, den som går 08.18 från min hemstad och rullar in på Narviks tågstation 12.40. Sen kommer jag ha det tråkigt i flera timmar. Inga affärer är öppna och jag måste sitta på en bänk tills bussen till Drag går 16.10. Men det är det säkert värt!

Vet inte vilka som är i Tysfjord dock, så ska bli lite spännande! :) Våldgästning ska det iallafall bli på hög nivå! Ser väldans mycket fram emot detta iallafall. Elina ♥ Norge, så äre.

Nu ska jag baka!

Pusspuss

Och det blåser genom hallen


Hoho!

Idag är jag husmor på hög nivå. Sprungit runt och småplockat sen jag vaknade, skottat lite på uppfarten, diskat och dammsugit golven. Är man inte duktig ibland?

Kvällen blir slapp som sjutton alltså. Ska klä på mig lite finare kläder sen dra på coop kanske. Det är ju som så knepigt att ta sig dit bara. Känner mig för lat för att orka gå till bussen i denna kyla, och inte många med bil som är i stan har jag upptäckt. Så alltså lär det bli buss ändå. Långkalsonger och yllesockar så överlever jag väl :)

Och jag vet som inte längre hur det blir imorgon heller :) Det är knepigt när saker och ting krockar!

Och nu går jag för det verkar som att jag får besök nu! AWESOMEEEEEEEEEE.

Puss

Even heroes have the right to dream


Tjenatjena!

Min känguru lämnade mig just ensam med clownerna. Känns inte tryggt så ska fan ta och sova snart. Vi har iallafall haft det riktigt trevligt. Middag i form av färdigmat först och prata på om allt mellan himmel och jord. Sen så kollade vi en söt film och avslutade kvällen lite halvtjusigt sådär med ett rejält kuddkrig! Ida fuskar så jättemycket! Inte okej, inte okej på något sätt.. Sen ja, så bladade hon ihop en dunderdryck till mig (te, soja och salt?) och så tog hon sitt pick och pack och drog iväg!

Dagen har också tillbringats i bönhuset med a&a och massa gulligt folk (Simon är en trevlig en) Blir med största säkerhet Tysfjord på söndag eller måndag. Det känns grejt med tanke på att .. ja. Norge är ju Norge, kommentarer till det är bara överflödigt :) Funderar kanske mest på vart sjutton jag ska bo, men sånt brukar lösa sig. Kanske hos Lilly? Nå inte för att jag har pratat med henne om det ännu. Eller om jag ska bo på Drag eller i Kjöpsvik? Haha vilka problem man kan ha! Det kommer bli bra.

Nudå..? Kanske ska ta mig en tripp till övervåningen, slå igång ännu en film och somna eller något sånt soett. Nej tydligen inte för nu hörde min lilla Josefäjne av sig! Blir alltså lite skvaller innan sovandet. Sånt man ska prioritera framför sömn, mat och allt annat såntdär!

Puss puss puss :)

Funderingar såhär mitt i natten


Seriöst, jag borde inte få vara vaken efter tolv. Börjar fundera på så mycket knäppt då.. Inte bra för hälsan eller något. Och så blir jag lite irriterad. Liksom ett triangeldrama. Jag, du och den. Jag och du i början, nu du och den. Och ju mer du börjar föredra den desto mer vill jag ha din uppmärksamhet? Känns konstigt, och kan inte påstå att jag är överförtjust i det. Rättare sagt så blir jag besviken. Äsch.. Får börja favorisera några andra istället! Blir nog bra så! 

Är hemma i Gällivare nu iallafall. Träffat på lite söta norrmän och sånt där ikväll. Uppskattas alltid! :) Klurar lite på vart jag ska sova inatt, men tippar på att det blir mamma och Fredriks säng. Ja sjutton jag tänker passa på!

Nåväl. Nöta sönder lite Superman-låtar och ta mig en alvedon eller två sen i säng!

Adjöööken

Ojoj


Nog är man kungen själv vad gäller uppdateringar! Sitter iallafall nu i Strömsund, efter några dagar i Lycksele. Minsann så trevligt. Åker som hem imorgon med bussen. Hade gärna stannat längre, men måste ju hälsa lite på norrmännen :) Så det funkar ju det med!

Annars har jag inte mycket mer på hjärtat. Har varit snäll  i år tyckte tomten och slängde ett tjugotal paket till mig. Sånt uppskattas alltid!

Så jag ska väl gå nu, eller något!

Puss för tusan

HARDCORE


Jag är glad glad glad!

Vy från ett luftslott


Luugn och fridfull fredag! Skolan gick ut på att kolla två filmer och sen julpyssla! Bästa skoldagen på lång tid. Sen har jag och min babe varit och julhandlat (inte för att jag köpte något..) och käkat på Thai. Lite mys :D Och nu har jag bara packat lite inför Lycksele. Ska kanske kolla någon film eller något innan det är dags att hoppa i lådan. Ska ju jobba imorgon :) Så en händelserik helg lär det inte bli, men alltid trevligt med lite extrapengar och att få känna sig vuxen och behövd! Sånt gillas..

Sen blir det nog att sova hos a&a imorgon. Enklast så! Blir lite besvärligt att ta sig fram och tillbaka till stan varje dag.

Jag har insett en skum grej också. 1 år går jävligt fort (syftar på den 13e december), men 7 månader har varit som 7 år. Ahja, det där förstod inte desto fler något av, men jag tycker iallafall att det känns lite märkligt! :)

Nix, om man skulle ta och skaffa lite allmänbildning iform av att söka upp fakta om lite grejer på google eller något!

Pusskalaaaos

♥ En kärleksförklaring, lyktstolpar och kängurur emellan ♥



 
Love of my life! Rör du, dör du.. Eller, jag nyper dig iallafall. Riktigt hårt! *allvarlig min*

Du är min känguru, jag är din lyktstolpe. Tillsammans ska vi vandra hand i hand, natt som dag, höst och vår! Jag kan helt ärligt säga att du är det bästa som har hänt mig. Du fångade mig direkt med den otroligt klipska raggningsrepliken "såå, kommer du hit ofta?". Dom bokstäver som så vackert formade dom orden, den meningen. Jag känner mig fulländad. Du gör mig hel Kängris!

Du är vacker, intelligent och din päls är så mjuk att den får mig att vilja sjunga lovsånger till herren Jesus! Din svans... ja den ska vi inte ens gå in på. Kan ju säga såhär, min metallbeklädda hud ryser bara av blotta tanken på den. Dina öron är som en ung Paul Anka nynnar vaggvisor till mitt hjärta. Dina stora fötter vill jag massera var dag för resten av mitt liv, och jag önskar att jag kunde bo i fickan på din mage.

Jag kommer ihåg idag, när vi vandrade från idrotten tillsammans, höll varandras händer och sjöng
"ska vi gå heem till miiiiiig, eller heee-em till miiig, eller var och en hee-eem till sitt? nejnejnejnej..". Då kände jag verkligen att vi hör ihop. Vi klickar verkligen. Vi gillar samma saker som oboy, David after dentist och italienska smörsånger. Vad om inte det ska man bygga ett stabilt och kärleksfullt förhållande på? Jag bara vet att vi kommer vara enade tills vi dör!

Din för evigt / Lyktis

När det blåser på månen


Ojsanhejsan, jag är kung på uppdateringar!

Nä, har inte haft något vettigt att skriva om så då är det lika bra att låta bli! Så.. Vad har skett då? Har knytit lite nya kontaker i form av en fysiker! Robbiebobbie. Han är en smart en och föddes i en bastu. Skitcoolt! Jag är hans största fan :) Och ja, snart är det ju den 19e, då ska jag ju ut i den stora världen. Jappjapp! Sådär från det ena till det andra!

Jag har även märkt en förarglig sak. Har ju trott länge nu att jag mer eller mindre är klar med julklapparna. Det är jag verkligen inte! Så imorgon blir det en sväng på stan tillsammans med Idaho! Köpa lite grejer där, och resten måste jag beställa! Så, det blir nog bra det!

Och ja, det viktigaste av allt! Du fina människa som råkar ha 200 kronor du inte vet vad du ska göra med, fyll på min mobil och jag kommer älska dig mest på jorden :)!

Nu går jag härifrån .. Tss.
Pusshej!

YADAYADA


ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? Hyfsat bra faktiskt :D
Bättre än förra året? JA!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Mycket
Har du flyttat under år nollnio? Nej ..
Har du hittat en ny låt som du älskar? Haha byter favoritlåtar konstant!

Isåfall vilken? Flera stycken som sagt :D
Har du druckit alkohol? Goood girl!
Har du kysst en främling? Nej :D



KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio?
Lite upponer :)
Har du varit kär? Ja..
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja (:
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja (:
Har du haft ett hemligt förhållande? Haha



SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? ..

Har någon i din släkt avlidit?
Ja
Har du slagit någon med knytnäven? Jaao
Har du varit i slagsmål? Haha räknas mina och Jonthes bråk?


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? Klart. Men som mamma säger, man ska inte ångra något :D
Isåfall vad?
Det ska vi inte gå in på. Men lilla söta J var väl kanske inget som borde hänt (y)
Har du skämt ut dig? Hahaha ja!
Har du ljugit för en vän? "Är det där din mammas tröja?" "Nej.."
Har du varit ute en hel natt?
Jaråå
Har du blivit tagen av polisen? Träffat några poliser, men dom har jag inte träffat för min skull :)

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?
Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
Jaa


SKOLAN&FRITIDEN

Vilken skola går du på? Talliss
Har någon varit elak mot dig i skolan? Haha nej :)

Har du gjort något framsteg? Tycker jag
Haft alla rätt på ett prov? Yeaahhh



VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? Jo :)
Har du förlorat en vän? Ja ..

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?
JA :D
Har du gått bakom ryggen på en vän? Naeh .. ?
Har du ljugit för en bästavän? Som sagt .. "Är det där din mammas jacka?" "Nej .."
Har du haft en relation med en vän?
Nej, inte relation (y)
Har du många killkompisar? Ganska jämt fördelat



COOLT ASSÅ!

Nu ska jag vara duktig flicka och plugga till provet ;)

Pusss

Människor är inte alltid vilka dom utger sig för att vara ..


Sen juli va? Tack.


Nej nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer en ny dag, med nya problem att handskas med!

G'natt!

.


Ett år sen idag!

The way you make me feel


Hejhejhej!

Trött, som vanligt då.. Seriöst, det är vad mina dagar går ut på, att se fram emot att få gå och lägga mig! Igår somnade jag vid nio! Och självklart var jag ändå helt utpumpad imorse. Det är inte bra det här :o Ska lägga mig vid nio igen, för måste ju upp så jobbigt tidigt imorgon. Ska befinna mig i tennishallen vid klockan åtta imorgon, för luciatåget som jag mot alla odds är med i :) Är väl kul..

Så alltså, det enda som har hänt idag har varit träning inför det! Sen en sväng med småttingarna på stan. Vi köpte lite julklappar. Det är ju alltid trevligt! Har bara ett fåtal personer kvar nu. Känns det som. Lite fler norrmän, och min familj. Och tre vänner ungefär. Awessssome!

Nu blir det att kolla runt lite på nätet! Jättegosigt :)

Pusspuss

Gahhhhhhahhah


Hej.

Jag är trött som en jävla kamel.

Hejdå!

Dagens upptäckt!


Varför tänker jag på min gode vän Ida när jag ser den här bilden?! Känns lite som " Alltså så här äree, det var en gång TVÅ PINGVINER som träffades när dom var ute och gick. DÅ frågade den ena pingvinen 'ahh, hur är det?' då svarade den andra 'BRA!' " över det hela.

Ida, titta på bilden och du förstår <3







Pretty flyyy


Elina är glad! :D Väldigt! Wohho liksom ..

Sitter och lyssnar på Fairytale gone bad. Den är rätt söt ändå! Ska typ möblera om mitt rum.. Eller göra något åt det iallafall. Är less som fan på hur det ser ut. Helst hade jag velat tapetsera, men det är väl knappast någon idé då jag planerar att rymma inom en snar framtid :) Nej så det får bli lite flyttande på bokhyllor och shiet. Blir nog bra så!

Engelskaprovet gick nog bra också! Allt annat vore ju hemskt! Så nu är det bara att plugga till dom tre kommande proven. Franska, svenska och no. Inte lika mycket woho. Enda jag är säker på är franskan och svenskan. Alla vet vid det här laget att min hjärna inte uppfanns för att förstå diverse formler och sånt. Jag är mer för språk :) Så .. Men det går nog bra det med!

Kom just precis nu på att jag har grejer att göra! Sjukt mycket som jag måste stryka från listan innan det blir Lycksele .. Jag menar, helgen efter den som kommer nu flyttar jag återigen in hos ahkko och adja. Ska vara på interflora då! Så direkt efter jag slutar den 23e så åker jag ju söderut. Vet ännu inte om det blir med mamma och mina syskon eller om jag ska åka med Fredde och Lyckselekarlarna. Åker helst med mamma för då får jag sitta fram. Haha! :D Så ska börja ta itu med listan alltså! Typ börja packa .. Bara för att ha något att fördriva tiden med! Yeah..

Puss på't!

Drop bombs


Oh, helluu!

Inte det minsta har skett än. Det är tråkigt kan jag tala om! Gårdagen var desto mer dramatisk. Hemska nyheter från Norge. Sorgligt är bara förnamnet :(

Annars låg jag och kollade Beck och pratade med Natalie igår. Trevligt minsann, minsann! Smsade med Ludde också, och vi har kommit fram till att han är en riktig filosof! Och hans iq ligger på detsamma som en badankas! Och badankor är grymt underskattade. Herregud, dom är ju riktiga fysiker! E=mc^2 , E=mgh, E=mv^2/2!

Haha :D

Nej nu ska jag baka! Hade jag tänkt iallafall.

Puss (:


Trouble's knocking at my door



http://baveamin.blogg.se/

ALLTSÅ!! Killen är störtskön.
Diggar honom stenhårt :D


Jag har för övrigt skaffat mig en ny nötarlåt. Har lyssnat på den cirkus 100 gånger den senaste timmen. Ungefär alltså! Mamma börjar lessna tror jag, för hon har gått från köket och inte kommit tillbaka på väldigt länge ..

Iallafall Don't break my heart again med Whitesnake. Det är bra grejer det! <3

I'm gonna take it to the limit of my love,
Before I turn and walk away
I've had enough of holding on
The promises of yesterday
Every day of my life, it seems,
Trouble's knocking at my door,
It's hard to try and satisfy
When you don't know what you're fighting for

Time and again I sing your song,
But, I've been runnin' on empty far too long
I've had enough holdin' on to the past,
Make no mistake, it could be your last

Don't break my heart again, like you did before
Don't break my heart again, I couldn't take anymore

I never hide the feeling inside,
And though I'm standing my back to the wall,
I know that even in a summer love
A little bit of rain must fall
But, every road I take I know
Where it's gonna lead me to,
Because I've travelled every highway
And they all keep coming back to you

Time and again I sing your song,
But, I've been runnin' on empty far too long
I've had enough holdin' on to the past,
Make no mistake, it could be your last

Don't break my heart again, like you did before
Don't break my heart again, I couldn't take anymore
Don't break my heart

Don't break my heart again, like you did before
Don't break my heart again, I couldn't take anymore



Ett gäng karlar med långt hår, kan det bli bättre? ♥

If a million people say a foolish thing, it is still a foolish thing.


Här sitter jag! Det trodde ingen va?

Jag är trött och sliten och känner för att leka med inslagspapper och tejp.. Men har inga julklappar att slå in! Inte ännu iallafall. Ska på stan i veckan någongång och fixa fler! Woho :D

Ikväll blir det nog till att umgås med lite människor! Johanna och Ida vad jag har förstått? :) Det lär bli trevligt!

Ehm.. Mer då? Jag har egentligen inte särskilt mycket på hjärtat. Kände bara för att skriva något. Haha, och då blir det så här vettigt. Häärligt!

NATALIE!!!

När du ser detta, ring mig!
Vi måste tala om påsklovet,
jag har stora planer om du tänkt komma då!
Uhm..Ja! CALL ME BABY :)

Pusspuss!

Après moi


Men goddagens!

Lugn dag! Kort skoldag och sen direkt efter skolan till Dollar med mamma. Vi köpte lite grejer som är nödvändiga i dessa juletider, som snören och shiet. Sen har jag spenderat några timmar i lägenheten. Bakat och mys.

Goda nyheter förresten!
Jag fick ett samtal från Interflora. Dom gillar mig, I think ;)

Nu ska jag knåpa ihop lite grejs med en julklapp! Den kommer nog bli lite bra :D
Så pussennn

Puss!


Y


You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be
You got to fight just to make it through
Cause I will be the death of you

Regresa A Mi


Ännu en dramatisk avslutning på dagen. Tappade min mobil efter gångsstigen, drabbades av ett halvt sammanbrott och så kom han, som sänt från ovan - Johan! Han räddade mitt liv. Han hittade telefonen då, efter att ha blivit tvungen att bevittna en panikslagen Elina som slänger underkläder och läppglans runtom sig!

Så ja, det var bra det! :D Han har blivit krönt till dagens stålmannen!

Nu ska jag ta't lugnt. Måste ta hand om mina nerver bättre .. Ska nog laga middag idag igen, sen städa upp lite innan mor min kommer hem. Hon har ju varit i Luleå så :)

På tal om det så hade jag en intressant kväll igår. Inte dåligt, inte dåligt alls ;)
Nej, nu mot spisen!

Puss :)

Julkänsla here I come!


Åhå, åhå. Gissa vem som knackade på för en stund sen om inte självaste jultomten? ;) Ett skepp kommer lastat med julkänsla fer sure!

Han är en fin karl, han tomten :)



Jag lever min dröm


Besvärlig dag minsann! Först skola med en dundrande huvudvärk, idrott och kaffeabstinens! Sen skulle jag i vanlig ordning till konfan, men tror ni inte jag blir ivägkörd av han ena killen där, Martin? "Gå gå gå gå!", blev lite jaha? varning över det hela. Så ringde jag adja, som naturligtvis både hade hunnit köra utom synhåll och lämnat mobilen hemma. Det var väldigt kallt ute, och jag var allmänt grinig kan jag tala om .. :( Fast i Malmberget utan att kunna ta mig därifrån. Jag knallade in på Konsum och mådde lite dåligt bland bröden tills ahkko ringer och talar om att adja är på väg tillbaka! Men alla som känner Edvard Rimpi vet att det går allt annat än fort.

Nåja, nu är jag iallafall hemma i säkerhet! Lagar lite middagsmat till mig själv, känner mig ensam och funderar på att gå en promenad med vilddjuren, låter som att dom behöver röra på sig så (överdrivet rastlösa som dom alltid är när dom är inomhus). Ah, får se hur promenadsugen jag känner mig efter maten.

Nu ska jag alltså återgå till spisen, ville bara klaga brallorna av mig! :D

Pussinussi


RSS 2.0